”Skilda badtider ett bevis på islamisternas makt”


ISLAM. En feministisk regering kan inte låta islamister påverka kvinnors frihet i Sverige. Det skriver Sara Mohammad, grundare av föreningen ”Glöm aldrig Pela och Fadime”, på SVT Opinion.

”Vi är många som flytt från ett kulturellt och religiöst förtryck” skriver Mohammad, och beskriver sin oro över hur samma krafter etablerar sig även i Sverige.

”En uppdelning av kvinnor och män, som i fallet med skilda badtider i simhallar, är ett bevis på islamisters makt och förmåga att driva igenom gamla regelverk i det nya landet”, skriver Mohammad.

-Pettersson tycker att Sara Mohammad har helt rätt. Ideologi och kultur borde inte få oss att ta steg tillbaka mot medeltiden. Denna regering och tidigare kan säga ifrån. I Sverige badar vi tillsammans, i Sverige äter vi inte halalkött, i Sverige går vi inte i heltäckande kläder, i Sverige ber vi inte på arbetstid osv. och detta kan de göra med att hänvisa till koranen, där står nämligen att är man i ett land där det inte råder sharia då anpassar man sig efter det landets lagar.

Det kallas Darura och det talar muslimerna tyst om…

Darura innebär helt enkelt att om det är nödvändigt får man göra det som är förbjudet ”haram” enligt islam och detta utan att Allah och Muhammed blir griniga.

Alltså finns det inget halalslaktat kött i Sverige eftersom det är olagligt att slakta utan bedövning här då äter man icke halalslaktat eller inte alls…

Finns det bara fläskkött på menyn går det bra att äta detta eller gå omkring hungrig…

Tillåter inte arbetet att man vänder arslet i vädret fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle…

Bor man i ett land utan sharialagar så får man acceptera det landets lagar…

Får man inget arbete för att man går klädd i tält går det bra att ta av sig tältet…

Darura ger muslimerna möjlig att ta seden dit de kommer om de vill. Tyvärr vill många av dem inte och eftersom Darura verkar vara ett begrepp som de inte känner till så får vi påminna dem och våra politiker att vi behöver inte anpassa oss efter dem.


17 responses to “”Skilda badtider ett bevis på islamisternas makt”

 • Pensionären

  Är Sara själv muslim? Efternamnet säger ju det.

  Gilla

 • Morningstar (@Rayne_Stormcrow)

  Jag skiter i darura. Repatriera 100% av alla som har kommit efter 1975 istället.

  Gilla

 • Tony

  Men för att Darura ska fungera i ett land fordras att det landet styrs
  av principfasta ledare som inte viker undan mot märkliga krav, men
  eftersom Sverige styrs av Velpottor utan ryggrad, så införs seder och
  bruk som landets invånare varit och är helt främmande för?

  Gilla

 • Pica pica

  Såg chefen för en för mig okänd badanläggning i Malmö som var så nöjd.
  Hyllie hette den någonting. De hade visserligen separata tider för kvinnor men det var enligt kundernas önskemål.
  Såg en misstänkt hårig individ sakta simma längder. Enligt chefen en mycket omtyckt och välskött anläggning utan problem.
  Jag som trodde att det var extra problem i Malmö.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Det är en formlig EXPLOSION av poolar – nästan alla med villa har idag en egen pool. man förstår varför.

  Gilla

 • Martin Lund

  Var noga med att aldrig köpa halalslaktat. Allt kött som är halalslaktat går ca. 2% av det som du betalar till islamiska organisationer till den islamistiska kampen för världskalifatet och utrottande av vita människor och deres kultur.

  Gilla

 • Sigvard Lindqvist

  McDonalds kyckling är halalslaktad i Danmark. Tänk på det när ni äter på McD.

  Gilla

  • Pensionären

   Det visste jag inte. Jag äter inte kött, men tar i sällskap av vänner en kycklingburgare då och då på McD. Nu är det slut med det.

   Gilla

 • Suzie

  Pk är en farlig sjukdom som skall kastas i soptunnan där den hör hemma.
  Är så förbannat trött på att numera dagligen höra om hur bluffbarnen tafsar och gör fula åtbörder åt svenska flickor och unga kvinn r.rovdjursbockarna ger sig även på unga mammor med små barn i barnvagnar.Så många tjejer tvingas att utstå med så mycket hetl oacceptabelt äckligt tafsande från dessa ljugande bluffbarn från mena.Jag brukar uppmana tjejerna att ha alltid med en liten hårsprayburk i fickan/väskan och spruta på rovdjuren,helt lagligt att använda i självförsvar,och svider som fasen i förövarens ögon.
  Tjejer måste upplysas ännu mer,och beväpna sig i dagens Svenska samhälle som blivit laglöst land,styrt av skurkar som har makten i bananmonarkin Sverige.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Alla kvinnor, och män borde traska in på sin ”närmsta” polisstation och ta en nummerlapp för att få prata med en polis om lagliga självförsvarsmedel. Jag har gjort det vid två tillfällen,och även fått de till att hjälpa mig att peka ut var man kan köpa grejerna, jag går ut starkt och frågar om jag får köpa elpistol….. Det är allvar Nu, alla har rätt Och skyldighet att försvara sig själv och de sina.

   Gilla

 • Pica pica

  Nu är det kanske inte så många svenskar som känner till Darura och många muslimer vill inte berätta om det. Men det border vara enklare än så.
  Islamiska föreningar och organisationer får en massa statliga bidrag i Sverige. Jag tror att de har missuppfattat detta och tror att vi är tacksamma för att de försöker omvända oss alla till muslimer och slippa leva i hedendom. Det finns nog många i Sverige som har en religion utan att ens deras närmaste vet för i vårt land är det en privatsak. Så bör också muslimer leva om de vill bo kvar här och integrera sig.

  I ett sekulärt land kan du inte kräva särbehandling och speciella förmåner för att du sägs ha en viss tro. Du måste oavsett följa våra lagar och seder först. Problemet med muslimers integrering är att de anser att islam och Koranen har företräde framför alla våra lagar. Islam innehåller en fullständig bruksanvisning. En ideologi med egen lag (sharia) och ideologi som inte har ändrats (får inte ändras) sen 600-talet. Då förstår var och en problemen med muslimers integration i västliga länder.

  De bör leva kvar i sina muslimska länder till den dag de moderniserar sin Koran och anpassar sin religion till den tid vi lever i. Innan detta händer kommer de aldrig att bli nöjda i våra länder.

  Gilla

 • Martin Lund

  Simhallar är numera endast för muslimer och Pk kulturmaxistiska vänsterorienterade idioter.
  Vi andra med förstånd och hjärta kommer inte dit längra.

  Inte bara Sverige utom hela världen är total GAME OWER………..Skulle förvåna mig stort om inte mänskligheten är utplånat om senast 20 år.

  Gilla

 • Kurt

  Sverige liknar en kropp med Cancer ”Islam” där man ha låtit metastaserna sprida sig ohämmad.

  Gilla

 • Urinvånare

  Varför behöver Sverige islam ? Det är frågan som alldrig ställs till våra politiker. Sverige var ett bättre land utan islam, det kan ingen politiker förneka. Ska vi då ha mer av skiten ? Eller räcker det så här ? Dessutom har vi media som ljuger hela tiden, det går att bevisa.

  Gilla

 • Mm

  Bojkotta simhallarna. Bakteriehärdar av folk som inte har kunskap att tvätta sig innan badet. Pinkar, bajar utan att fatta att det gör man på toaletten där vattnet renas på annat sätt. Vill ni verkligen bada i kloakvatten förorenat av gökungar och invällare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: