Jätteslagsmål med knivar och påkar utanför hotell Tylösand

INVANDRARVÅLD. Under natten till lördagen bröt det ut ett stort slagsmål med knivar och baseballträ utanför Per Gessles Hotell Tylösand i Halmstad. Sex personer fördes till sjukhus.

Strax före fyra natten till lördag kallas polis till ett stort bråk utomhus utanför Hotell Tylösand. När polisen kom till platsen var flera personer skadade och de fördes med ambulans till sjukhus. – Det var ett jätteslagsmål, säger Patrik Ahlbom, vakthavande befäl vid polisen.

Polisen har tagit upp sex anmälningar från de inblandade, fem gäller mordförsök och en grov misshandel.
Polis på plats arbetar samtidigt med att söka efter gärningsmännen, och de kan med hjälp av bland annat hundpatruller gripa två män födda 1995 respektive 1996. Männen anhölls senare av åklagare. Polisen söker fortfarande efter ännu en man född 1996 som nu är anhållen i sin frånvaro.

Sex män i åldrarna mellan 20 och 25 år fördes till sjukhus, med bland annat knivskador. Ytterligare en tog sig till sjukhuset själv i efterhand. Det är oklart hur allvarligt skadade männen är. En ska ha huggits med kniv i bröstkorgen och en annan ska ha blivit slagen med ett basebollträ i huvudet.

-Pettersson tittar i flera medier men de skriver inte vilka slagskämparna var men vi kan utgå från att det inte var hotellets gäster även om jag är medveten att det kan gå hett till där med.

Hotellgäster tar knappast basebollträn med sig och blir det slagsmål i fyllan och vill blir det mellan ett par av gästerna, så min gissning är…”svenskar” och det är förresten ingen gissning.

Polisens händelserapport. 

Hotellägaren sjunger om Tylösand

Åtskilliga år senare

Originalet från 1961, allt var inte bättre förr

12 thoughts on “Jätteslagsmål med knivar och påkar utanför hotell Tylösand

  1. Basebollträ – Idrottsmän?
    alternativt
    Onanipinne – Porrstjärnor?
    Knivar – Kockar?

    Vad de måste ha längtat efter att få visa sina färdigheter inför mötet med den svenska arbetsmarknaden?

  2. Pensionat frösakull har enligt hörsägen blivit boende för syrier, kanske någon som vet ?

  3. Ja det är ”Gyllende” tider för en del i invandrarlandet Sverige,
    Kåkuthyrare tjänar multum, allt medan landet blir fattigare och
    fattigare?

  4. Länge sen jag var i Tylösand. Hade inte prins Bertil ett hus där? Kan inte tänka mig att hotellet har blivit migrantanläggning? Kanske bara ett nöjesställe men det ligger en bit utanför Halmstad.

    Det låter onekligen som om slagsmålet orsakades av kaosblattar. Men var kom de ifrån?

  5. Migrationsverket delar ut vassa knivar och basebollträn per automatik till vår nya adel. PK jublar och dom verkar dessutom gilla våldtäkter, misshandel, rån, stölder, bränna,- bilar, -skolor.

Kommentera