Jätteslagsmål med knivar och påkar utanför hotell Tylösand


INVANDRARVÅLD. Under natten till lördagen bröt det ut ett stort slagsmål med knivar och baseballträ utanför Per Gessles Hotell Tylösand i Halmstad. Sex personer fördes till sjukhus.

Strax före fyra natten till lördag kallas polis till ett stort bråk utomhus utanför Hotell Tylösand. När polisen kom till platsen var flera personer skadade och de fördes med ambulans till sjukhus. – Det var ett jätteslagsmål, säger Patrik Ahlbom, vakthavande befäl vid polisen.

Polisen har tagit upp sex anmälningar från de inblandade, fem gäller mordförsök och en grov misshandel.
Polis på plats arbetar samtidigt med att söka efter gärningsmännen, och de kan med hjälp av bland annat hundpatruller gripa två män födda 1995 respektive 1996. Männen anhölls senare av åklagare. Polisen söker fortfarande efter ännu en man född 1996 som nu är anhållen i sin frånvaro.

Sex män i åldrarna mellan 20 och 25 år fördes till sjukhus, med bland annat knivskador. Ytterligare en tog sig till sjukhuset själv i efterhand. Det är oklart hur allvarligt skadade männen är. En ska ha huggits med kniv i bröstkorgen och en annan ska ha blivit slagen med ett basebollträ i huvudet.

-Pettersson tittar i flera medier men de skriver inte vilka slagskämparna var men vi kan utgå från att det inte var hotellets gäster även om jag är medveten att det kan gå hett till där med.

Hotellgäster tar knappast basebollträn med sig och blir det slagsmål i fyllan och vill blir det mellan ett par av gästerna, så min gissning är…”svenskar” och det är förresten ingen gissning.

Polisens händelserapport. 

Hotellägaren sjunger om Tylösand

Åtskilliga år senare

Originalet från 1961, allt var inte bättre förr


12 responses to “Jätteslagsmål med knivar och påkar utanför hotell Tylösand

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: