Stäng

Är jag en kort svensk kvinna eller en två meter lång japan?

Är du en man om du säger att du är det? Är du en 7-åring om du känner dig så? Två meter lång? En katt? Hur långt går gränsen för vem eller vad du är? Eller finns det en gräns?

Ska det vara så svårt att säga att en kort, svensk kvinna inte är en två meter lång manlig japan? Hur ska studenterna på Södertörns högskola kunna fatta något beslut i framtiden? PK i ett nötskal…

25 reaktioner på “Är jag en kort svensk kvinna eller en två meter lång japan?

 1. ”Det kan orimligen anses oetiskt att utföra medicinska åldersbedömningar på unga asylsökanden. Det görs redan i dag i andra länder och kan göras också här i Sverige. Det oetiska är istället att inte göra något, att fortsätta förhala frågan.”

  Så inleder Michaela Fletcher , moderat kommunalråd i Österåker, sitt inlägg i Dagens Samhälle.

  Hon fortsätter med att punkta upp 4 viktiga anledningar till det.

  Läs dessa punkter och hela inlägget ….på denna länk.

  http://www.dagenssamhalle.se/debatt/att-inte-aldersproeva-asylsoekanden-aer-oetiskt-24550

 2. Den översta videon är svaret på varför Sverige ser ut som det gör i dag. Det är också svaret på varför Sverige inte längre har någon som helst framtid, unga svenskar som inte begriper det mest fundamentala i samhället och inte ens kan skilja på människa eller djur! Skrämmande!
  Och som ett ytterligare bevis på detta totala vansinne, det ovanligt motbjudande missfostret Joanna Rytel.

  Janne

 3. Jag måste erkänna att jag inte riktigt förstått hur man efter analyser dragit slutsatsen att Sverige 2030 kommer vara ett U-land. Efter att ha sett detta så förstår jag. Fasansfullt! Det är sådana som kommer vara framtidens ”intelligentia” och som letat sig upp i maktens korridorer i det system som redan idag utestänger sanningssägare och folk med insikt, förnuft och riktiga ledaregenskaper.
  Tidigare har jag gett mina barn rådet att se sig om efter möjligheter att flytta från Sverige (och Europa) så fort som möjligt efter avslutade studier (inom vetenskap och naturdisciplinerna). Nu kommer jag att BEORDRA dem..

 4. Ytterligare en dåre.

  Betala INTE TV-licens.

  Joanna Rytel – Den störda konstnären som DU finansierar!

 5. Vad var det jag hörde om att man kräver könsneutrala toaletter. Innebär det att alla ska gå på alla toaletter? Dvs flickorna från lekparken på samma toalett som skäggbarnen? Är det någon speciell uträkning med detta?

 6. Med tanke på översta videon är det inte konstigt att Sverige ser ut som det gör. Landet är befolkat av stora skaror fåntrattar och annat löst folk.

 7. RFSL har verkligen lyckats i sitt uppsåt att göra fler personer lika förvirrade som de själva. Även om publik kognitiv terapi är högsta mode i vissa kretsar så torde denna ha samma samhällsomstörtande rot som övrig skit som dykt upp i svallvågorna av 68-vänstern.

  Sedan tycker jag att vi ska ha politiker som kan läsa manus och yppa flera meningar i sträck utan att staka sig.

 8. Sunt förnuft är ganska bra och logik är inte Åsa Romsons starka sida….SMART svar av Jimmy Åkesson att om man åker tunnelbana i Tokyo så är man inte automatiskt Japan för det.
  TRAGISKT för Sverige att ”MENTALSJUKA” islamistiska Miljöpartiet har PÅTVINGAT Sveriges befolkning massinvasionen av bidragssnyltande muslimer/araber!

  1. De intervjuade borde skärpa till sig och se upp att påverkas av islamistiska Miljöpartiet och islamitiska Vänsterpartiet, de suger ut folks mentala kapacitet och gör dem till zombies för de POLITISKT KORREKTA ”VÄNSTER”-NAZISTISKA BAJSSLÖDDRET!
   Tänk bort idioterna annars är er framtid ARBETSSLÖSHET och ett liv i fattigdom och elände på alla fyra för islam och svetsaren.

 9. Blatte Harvards begåvningsreserv, är ni förvånade? Då skall ni se lärarkåren på detta ställe. Kommunister och genusfjantar.

 10. Jag hoppas innerligen att Södertörn inte har så många studenter? De kan knappast höra till intelligentian i Sverige?

  Fy hundan, framtiden ser mörk ut…

 11. Nästa gång jag måste åka buss,vilket är fruktansvärt dyrt och är man fattig så är det mycket kännbart i plånboken när det kostar över 100 kr tor till sjukhuset tex,skall jag testa chauffören med att påstå att jag är under 21 år ( då kostar resan bara 2/3 av priset) för jag känner mig så och identifierar mig med att vara just 20 år,enligt identitetspolitiken har man ju rätt att vara den man vill vara,misstänker att chauffören inte har varken tid eller intresse av en sådan diskussion när körschemat är väldigt snävt utan tidsmarginaler.Blir intressant se reaktionen iaf.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: