Sandor vill vara med i Uppdrag granskning


INSÄNDARE.

Till Janne Josefsson, SVT

Som jag tidigare skrivit så ställer jag gärna upp i Uppdrag granskning om ni skall göra ett inslag om nedbrända asylboenden och det utan att ni behöver pixla eller förställa rösten på mig. Ni brukar ju beklaga er att ingen vill ställa upp när det gäller att öppet framföra sina åsikter men här har ni en äcklig ”rasist och tillika främlingsfientlig” j-el som om det inte räckte t om är invandrare i grunden. En värre kombination lär du inte hitta! Så hör av dig när det är dags Janne, jag lovar dig att programmet kommer att gå till historien!


Här nedan har du ett av mina alster vad det gäller kvalificerad ”rasism och främlingsfientlighet” som jag har skickat till sydsvenskan. Hoppas att det räcker som varuprov på min inställning.

M V H

Sandor Herold, Malmö

***

Malmö 26-4-2016

ETT UNDERBART SKÅDESPEL VI MÅSTE VÄRNA OM

En naiv och godtrogen svensk socialdemokrat från Lund under namnet Per Almen har skrivit en insändare om nedbrunna asylboenden med överskriften ”Ett avskyvärt skådespel som vi måste stå upp emot”.
Här under besvarar jag hans insändare med överskriften ” Ett underbart skådespel vi måste värna om”.
Naturligtvis så kommer min insändare, och inte någon annan heller som har en annan åsikt i frågan än Per Almens, att publiceras i sydsvenskan eftersom särskilt insändarsidans redaktör Teresa Lindstedt är en rabiat PK- kärring ut i fingerspetsarna som många gånger tidigare har visat upp sitt svenskhat genom att invandrarkritiska insändare är lika sällsynta i tidningen som en snödriva i Kalahariöknen mitt på dagen då solen står i zenit. Detta är hon långt ifrån ensam om på sydsvenskan.

För att återgå till insändaren så tycker jag att Per Almen i stället skall rikta sitt hat mot alla dom skådespel som innehåller mord, rån, misshandel, våldtäkter, skjutningar på öppen gata, bedrägerier, anlagda bränder mm som så gott som dagligdags begås av s k nyanlända i olika åldrar mot svenskar.
F ö Per Almen så är majoriteten av dom anlagda bränderna anlagda av dom nyanlända själva som bebor dessa anläggningar eftersom dom flesta bränderna har startat inifrån byggnaderna. Som om dessa bränder inte vore nog så har ett stort antal asylboenden vandaliserats och slagits sönder av samma klientel också när man inte varit nöjd med något och förväntningarna på ett bekymmerslöst liv i lyx i det förlovade landet inte förverkligats. Varför skriver du inte något om dessa skådespel?

Jag är stolt varje gång jag läser om att ett planerat asylboende har satts i brand och nu senast så brann ett sådant ner i Viksjö utanför Härnösand som var en nerlagd skola och som skulle bli ett gökungeboende, d v s boende för s k ensamkommande flyktingbarn. Troligtvis så var anledningen att någon eller några satte fyr på byggnaden den att har man inte råd med skola för svenska barn så skall man inte heller ha råd med boende för parasiterande gökungar. En helt förståelig inställning.

Jag beklagar dom värden som går till spillo när byggnader planerade för asylboenden brinner ner men så länge ingen får sätta livet till så anser jag att detta bara är en naturlig följd och en sund reaktion från ett folk som fått nog av att behandlas inte som andra klassens medborgare, och inte heller tredje utan kanske fjärde klassens medborgare i eget land. Det svenska folket börjar få nog av t ex gökungar som skickats hit av sina anhöriga för att dessa nu har uppdagat att våra landsförrädare till politiker och journalister har möjliggjort för dom att på ett bekvämt sätt slippa alla problem och kostnader med uppfostringen av sina egna barn och ungdomar.
Likt göken som lägger sina ägg i andra fåglars bo och låter dessa föda dom tills dom är flygfärdiga och vuxna så skickas dom hit till oss och hela ansvaret vilar på en främmande nation och ett främmande folk. Av denna anledning så kallar jag dom s k ensamkommande flyktingbarnen för gökungar vilket jag tycker är en passande benämning.

I sin nästa insändare kunde kanske Per Almen förklara vad jag och andra svenskar har för skyldighet att bekosta boende, utbildning, sjukvård, tandvård och annat för dessa gökungar. Jag anser att dom enda barn som jag har försörjningsplikt gentemot är mina egna vilket jag också har uppfyllt till långt efter att dom har blivit myndiga.
Än mindre är jag villig att försörja dessa parasiterande gökungar när man betänker att en stor del av dom har bluffat sig in i landet genom att uppge falsk ålder.
Och ännu mindre är jag intresserad av att försörja dom när en stor del av dom begår allt från mord till våldtäkter och rån.

Så Per Almen, låt ännu fler planerade gökungeboenden brinna ner till grunden ända tills våra makthavare och PK- journalister som Teresa Lindstedt har fatta att nu räcker det.
En tankeställare till både dig Per Almen och Teresa Lindstedt är den omröstning som finns som läsarna kan göra angående denna och andra insändare i tidningen där man kan rösta om man håller med insändarskribenten eller ej. Ställningen när jag röstade var 30% för insändaren och 61% mot. Gissa vad jag röstade på?

Det hade varit intressant att se hur resultatet hade blivit för min insändare från läsarnas sida. Nu kommer vi aldrig att få reda på detta för ovanstående rader kommer aldrig att publiceras i sydsvenskan.

SYDSVENSKAN – NÄR DU INTE BRYR DIG OM SANNINGEN

Sandor Herold, Malmö

Artikeln Sandor skriver om i Sydsvenskan


21 responses to “Sandor vill vara med i Uppdrag granskning

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: