Polisman under utryckning: ”Åk hem, jävla arabjävel”

INVANDRING. Efter ett bråk på ett asylboende i Emmaboda blev Noabakht Ahad, som inte tillhör boendet utan enligt egen utsago var där tillsammans med journalister, utsatt för rasistiska glåpord av polisen. Allt spelades in på hans mobiltelefon och tidningen Barometern har tagit del av ljudupptagningen.

”Jag ska ge dig en omgång stryk, akta dig […] gå för helvete, din jävla dåre, åk hem din jävla arabjävel, åk hem till jävla land, ditt jävla pack”, säger en av personerna på ljudupptagningen.

– De var hårdhänta, sparkade mig i sidan. En tog ett hårt föremål och slog mig i huvudet. Blodet forsade, säger Ahad.

Noabakht Ahad blev bortförd från boendet och körd till ett skogsområde i enlighet med den paragraf som ger myndigheten rätt att att forsla bort personer som stör den allmänna ordningen.
Barometern har talat med polisområdeschefen Patrik Oldin. Han har fått ljudfilen men vill inte göra några uttalanden. – Stämmer det du säger och om det inte upprättats en polisanmälan så tänker jag göra det under onsdagen.

-Pettersson undrar naturligtvis vad hattidningen Barometern döljer, jag tror inte för en sekund på att polisen spöar upp och behandlar oskyldiga ”arabjävlar” på detta sett och använder vi bloggens sökfunktion och skriver Emmaboda så dyker detta upp  och det vore intressant om Barometern berättade vad araberna kallade poliserna  för naturligtvis spelade araben in det också eller…

75 thoughts on “Polisman under utryckning: ”Åk hem, jävla arabjävel”

  1. ”POLIS” behöver veta att han är uppskattad.

    araben har rivit sig själv med nagel.

    Citat:

    – Vi som jobbar här är ganska trötta på honom. Han går omkring och berättar, eller som han själv menar, att han “upplyser” de asylsökande. Han har sagt att de ska klaga på maten, att de ska klaga på den dåliga servicen och att Sverige är ett dåligt land som behandlar alla invandrare dåligt. Detta exploderade i förra veckan och det blev hetsigt i matsalen och det kastades en del stolar då vi nekade en man att ta med mat till sitt rum.

    – Det har cirkulerat ett rykte om att alla kommer få snabbare asylprocess om de visar missnöje och ryktena verkar komma från den här utpekade mannen. Det snabbar absolut inte på någon process om de beter sig så här, säger källan som Avpixlat pratat med.

    • Helt mennesklig. Han ser säkert massa skit från dom här folken , och er frustrerat. kanske inte så professionellt, men förståeligt

  2. HVB-anställd. Jävla hittepå jobb. Suger skattemedel och utlandslån så det står upp pungkulorna på svetsröven.

    • Han är ju programmerad för slagsmål, enl sitt CV. T o m är han bodyguard! Jag tror inte ett smack på att polisen gjorde något utan att först ha blivit duktigt provocerade av honom – vilket naturligtvis inte har tagits in på bandet! Han rev sig väl på trädgrenarna i skogen, därav blodet. Det här är planterat!

  3. Läste om denna smörja i HATTIDNINGEN AFTONBLADET och lyssnade på ljudfilen, – ARABEN provocerar polismannen genom förolämpningar et cetera. POLISMANNENS ARBETE ÄR INTE ATT SVARA PÅ DUMMA FRÅGOR FRÅN ARABER/MUSLIMER!!!
    Vi behöver inte den här skiten i Sverige, detta är importrat avskräde av politikerfrälset!
    Ge oss en polis som den var förr i tiden, – STOPPA SOCIALDALTET MED AVSKUMMEN!

    • Exakt. Jag tror att ARABDJÄVELN mycket medvetet provocerat polisen för att sedan bland annat sälja ljudfilen.

      Lita aldrig på en muslim eller arab. De är programmerade att ljuga.

  4. Menaiterna får både ny iphone och kurs i hur man provocerar och sätter dit svenska poliser så fort de sätter foten på svensk mark.De lär sig att i Sverige är det polisen som skall sättas på plats och förnedras av bråkstakarna/kriminella och hängas ut i svenskfientlig polishatar menaitälskande slaskmedia.Endast i Sverige är detta möjligt att brottslingar ges makt över den statsmakt som är satt till att upprätthålla lag och ordning.Sinnessjukt är bara förnamnet.Zigenartiggarna i Stockholm säger att svenska poliser är så snälla mot oss de beskyddar oss mot elaka svenskar,hemma i Rumänien sparkar och slår poliserna oss.

  5. Tänk om hatmedia som aftonlögnen kunde bli lika upprörda när en svensk kallas för svennehora eller hotas med att bli våldtagen..

  6. Gör man inte som en polis säger åt en
    Får man ta konsekvenserna.Om nu denne idiot får rätt,betyder det att man inte behöver göra som en polis säger tili om.Man ska ha respekt för polis/lagen annars behöver vi inte nån.
    Nån dag är vi ikapp USA,där där skjuter man idioter som inte lyssnar.

    • Det brott arabdjäveln gjorde sig skyldig till är ohörsamhet. Dock kommer arabdjäveln hävda att den inte kan svenska.

  7. Arnstad är ju som bekant fascistexpert. Oisin Cantwell på hatblaskan aftonbladet är kloakexpert (han kallar Pettersson för kloaksajt). Cantwell kanske kan bli Löfvens nästa kloakexpert.

  8. Arabdjäveln skall givetvis hem till sitt satans arabland. Jag vill inte se fler arabiska män i grupp.

    Jag vill INTE se detta satans PACK i mitt land.

    UT med skiten!!!!

  9. Problemet i sig är att de överhuvudtaget tillåts befinna sig inom Sveriges gränser samt inom Europa.
    De har ingen plats här, ingen funktion att fylla.
    Det är ju klart att det blir bråk när de bara driver omkring, sysslolösa och icke önskvärda.

    Snutarna får stå ut med mycket så jag klandrar honom inte. Dock, det hade varit långt bättre att han dragit batongspetsen i mellangärdet(lagom räcker) på Mboto. Då veknar de snabbt och blir medgörliga samt att det ej blir några spår.
    Nu fastnade det här på band, det kan bli problem med blötlagda kollegor som är invandrarlovers samt, naturligtvis att Sveriges stasimedia tar propagandatillfället i akt.

  10. Nu får araben en miljon kronor i skadestånd, så ha kan åka hem till sitt arabland och leva lycklig i hela sitt liv, på Svenska skattebetalares bekostnad. Som vanligt.
    Vad är ni svenskar som inte röstar på SD för galningar?

  11. Bra att någon säger ifrån vad de flesta svenskar tycker. Många svenskar tycker det är synd om dessa muslimer som Stefan Röfven släpper in i landet men hur många vill ha någon boende i sitt gästrum.?

  12. Man förstår ju att dom tappar fattningen, när dom med stor sannolikhet är där och avstyr dessa IQ badboll människor från att busa för mycket. Å andra sidan så är det ju ”low life” typer dom har att göra med så lite klartext är inte fel.

    • En fråga: Anser du att araberna och afrikanerna bör utrotas? Vissa här tycks göra det. Jag är rasist och etnonationalist, men förespråkar inte utrotning, utan bara rasseparering. Vi nationalsocialister respekterar allt levande, och anser att den globala mångfalden bör bevaras.

      De rasfrämlingar som vägrar att lämna vårt land förtjänar dock att bli tillrättavisade eller avrättade.

  13. Vi får vara förbannat tacksamma för att Kling och Klang utför ett arbete som består av världens otacksammaste arbetsuppgifter! Att hantera folkslag (asylturister) som genom någon form av trollslag fått tillgång till en nationell lagstiftning som på alla sätt skyddar dem mot kränkning, diskriminering ja praktiskt taget allt som man som enskild individ men även som folkslag kan råka ut för!

    Fy fan för den svenska lagstiftande församlingen och naiva, enfaldiga politiker! De borde redan från början ha utrustats med antingen foliehatt eller ännu bättre dumstrutar och en alldeles egen skamvrå!

    Det finns hittills ingen lagstiftning som på något sätt tar hänsyn till etniska svenskars behov av skydd från de invällande asylturisterna! I princip all svensk lagstiftning ingår att förbjuda i princip allt och inskränka etniska svenskars liv och leverne och svenska företags möjligheter att bedriva verksamhet, satt i förhållande till övriga Europa vilken vi ju är en del av, framförallt när något förbjuds, begränsas och inskränks! Det går lätt att konstatera att vi ”inte” är en del av Europa när det gäller sådant som skulle underlätta för enskild individ och varje enskilt företag!

    Hela den svenska nationella lagstiftningen borde ryckas upp med rötterna och revideras från regeringsformen till brottsbalken och all lagstiftning samt varenda förordning däremellan! Stora delar av lagstiftningen är inte förenlig och inte ens kompatibel med ett modernt civilicerat och upplyst samhälle!

    Feminism, jämställdhet VS gilla olika och älska mångfald!!!!

    I och med att Sverige har en uttalat feministisk regering och alliansen också bekänner sig till feminismen och strävar efter ett jämställt samhälle så kolliderar religionsfriheten och feminismen, de är helt enkelt inte kompatibla!

    Vi tar islam och även den kristendom som utövas i Mellanöstern och Afrika som exempel i det här fallet.

    Ingen av dessa religioner respekterar kvinnors rätt till sina liv och sitt leverne! Båda religionerna och dess kulturyttringar har hedersbegreppet väl förankrat i de patriarkala strukturerna! I synsättet ingår kvinnoförtryck, kvinnomisshandel och om mannen anser att kvinnan ska avlivas så ordnas det på ett eller annat sätt!

    Konstaterar krasst att varenda svensk folkvald politiker och politiskt tillsatt tjänsteman som bekänner sig till feminism och påstår sig beivra den feministiska livsstilen och säger sig beivra ett totalt jämställt samhälle, aldrig någonsin funderat över det mångkulturella samhällets omöjlighet!

    I Sverige har det mångkulturella samhället börjat krackelera så smått! I begreppet feminism och jämställdhet ryms inte någon mångkultur, eftersom att våra förfäder och vi nu levande etniska svenskar aldrig någonsin kommer att acceptera de synsätt och de praktiska handlingar som ingår i diverse främmande kulturer och religioner!

    Feminism och jämställdhet ställer också begrepp som mänskliga rättigheter på sin spets! Till det återkommer vi vid ett senare tillfälle!

  14. Personen i fråga är dessutom vithyad, och har därmed rätt att bo i Sverige. Rasen kommer alltid i första hand!

  15. Så här, var det hela oprovocerat är det bara att ta avstånd. Jag förstår att man blir förbannad, men att ge sig på en journalist är fel anser jag. Personen i fråga var dessutom inte arab. Polisen kunde istället ha givit sig på det kriminella packet i våra förorter.

  16. Haha
    ”Poliser är snälla”

    Jaså det är den fördomen de (utrikes) vill utnyttja hos vår poliskår?

  17. Det är inte orimligt att den smarta telefonen med alls sina finesser kan innehålla en skatt av annan information som kanske kan bli tillgängligt?

    Det är inte ett drömjobb att vara polis och föra dialog med de boende?

    • ”Poliser är snälla”, vi svenskar har fått höra att ALLA invandrare är världens snällaste och bästa människor, ”de har byggt upp Sverige”, de är bättre utbildade än oss och sååååå berikande för vårt samhälle.

  18. Naturligtvis ska svenska hat och pisspress ta arabernas parti mot stackars poliser som mot en usel lön måste ta i detta avskräde som våra politiker vurmar så för. Bojkotta svensk media totalt Ni som fortfarande har en tidning. Svält ut dom likaså SVT betala inte nån licens.

    • Du gråter krokodiltårar över att vi NS:are är antisionister, men tycker att alla araber är avskräde. Konsekvent?

      • Vet du överhuvudtaget vad vi står för? Och nej, vi stödjer inte islamister, tvärtom. Vi anser dock att allt levande har rätt att existera, om än i respektive hemregion. Om du hatar alla araber, och anser att de bör utrotas, är du bara en nyttig idiot åt globalisterna. Tycker du verkligen att Assad, som anser att syrierna bör återvända till sitt hemland så snart som möjligt, är en undermänniska? Eller Gaddafi, som såg till att flyktingarna stannade i Afrika?

      • Araber ska naturligtvis inte utrotas bara repatrieras dit dom hör hemma bland öken och kameler.

      • Exakt! Repatrieras! Ett vackert ord!

        Varför säger vissa ”utrota dem” förresten? P g a frustration eller?

    • Ja du, tillräckligt många vänstersvängar i skogen och rakt i famnen på ”rymlingens” bästa vän vänsterjournalisten, nu är den ekonomiska biten för resten av livet ordnad.

  19. Hur lyckades ”journalisten” finna den bortsprungne i storskogen, vädrade han ”blodlukten” ?

  20. Kanske dags att utrusta polisens personal med kameror och mikrofoner. Bilarna har väl kamera men ingen aning om ifall de kan spela in ljud utifrån. Då får man ju hela förloppet inspelat för båda sidors skull. Förmodligen inte tillåtet p.g.a. ett flertal lagar, gäller säkert bilarna med de får troligen bara användas under särskilda omständigheter.

  21. Han vet nog en hel del om hur galet DO fungerar i Sverige. Är han inte rädd för vildsvin då han kutar runt i skogen?
    Svensk polis hur bara orkar ni ???
    Fler frågor, hur försörjer ”araben” sig i Sverige och varför är han här ?

    • Visar tydligt Liberalernas naivitet och aningslöshet!

      Snacka om att låta betraktaren få fritt spelrum och tolkningsutrymme!

      Det går fan inte en dag utan några rejäla skrattsalvor neddragna av svagbegåvade, naiva, aningslösa och enfaldiga folkvalda politiker!

      Frågan blir är hela svenskafolket svagbegåvade, naiva, aningslösa och enfaldiga som lyckas få folkvalda politiker som blottar sina brister i tid och otid?

      Hoppas att det inte är så illa!

  22. Det kan ha varit oprovocerat. Många svenskar är så förbannade och desperata att de är beredda att säga och göra vad som helst. För 10 år sedan hade man inte reagerat på det sättet, men mycket har hänt sedan dess.

  23. Vad har en ljudinspelning för bevistrovärdighet ?
    Eller går det utmärkt i rättsstaten Sverige så länge ” offret” har rätt ursprung ?

  24. En typisk provokation. De ville att polisen skulle tappa fattningen.

    Blattar är bra på att använda mannens kvinnor (mor, syster, fru, dotter) som vapen i ordfajter för att -utan vapen- såra honom. Efter hoten mot mannens ”kvinnor” kommer förolämpningar och provokationer mot mannen själv med anspelningar på omanlighet, feghet och lyten. Sedan kommer spott och andra vapenlösa angrepp. Så jobbar vänstermedia-blattarna för att sälja artiklar och rubriker.

    Inte konstigt att polisen reagerar. Det är nog inte så lätt att vara officer med bakbundna händer.

Kommentera