Sommaren i Göteborg blir het och kaotisk, med en maktlös polis


INVANDRARVÅLD. Polismannen Peter Larsson menar att Göteborg kokar över av allvarliga brott och att det kommer att bli en varm och kaotisk sommar, och han känner sig maktlös. – Sverige är extremt naivt, säger Larsson till norska Aftenposten.   

Anledningen är bland annat de unga arabiska männen från Marocko, som kallas gatubarn och som uppehåller sig i staden, där de ägnar sig åt att begå brott, våldta och sexofreda flickor och unga kvinnor.

– Den här gruppen är närmast straffimmuna och bryr sig inte ett dugg om de grips. Sverige är extremt naivt och ungdomarnas felaktiga uppgifter om sin ålder godkänns när de kommer så de kan inte straffas, säger han.

Larsson berättar att det kokar bland poliserna i Göteborg. De har 24 olösta gängmord att ägna sig åt förutom alla fall av skjutningar och grov misshandel. – De vanligaste brotten är utreds knappt. Det inkluderar inbrott och stölder av alla slag.

2015-11-02_1041

Enligt Göteborgs-Posten uppskattar polisen att omkring 100 gatubarn håller till i staden. Situationen runt gallerian Nordstan är ohållbar på kvällarna, skrev tidningen tidigare i vinter. Brotten har blivit grövre och lockar också andra ungdomar. Situationen har lugnat ner sig något under de senaste månaderna, men rädslan är stor för vad som ska hända i sommar.

Skjutningar och mord är fyra gånger vanligare i Sverige än i hela övriga norden, och Göteborg är värst i förhållande till sin storlek.

-Pettersson menar att regeringen och 87:an är medansvariga till misshandel, våldtäkter och mord och ni vet varför…

 

Aftenposten har skrivit om stadsdelar i Göteborg där det växer upp parallella samhällen och rekrytering för kriget i Syrien.

Svensk polis har i  en rapport påpekade 15 bostadsområden i Sverige som särskilt utsatta. Nästan hälften av dessa är belägna norr och nordost om Göteborg.

Gemensamt för dessa områden är parallella sociala strukturer, en hel del brott, boende med låg social status och hög arbetslöshet.

Migrationspolisen Ulf Boström säger att dessa stadsdelar är svenska paralleller till Molenbeek i Bryssel, där terroristerna från Paris kunde leva gömda medan de planerade nya dåd. Han varnar för akut terrorfara i Sverige.

24 mord sedan 2010 har anknytning till Göteborgs gängmiljö.


8 responses to “Sommaren i Göteborg blir het och kaotisk, med en maktlös polis

 • IS-cell sprängd i Marocko | Petterssons gör skillnad!

  […] Sommaren i Göteborg blir het och kaotisk, med en maktlös polis […]

  Gilla

 • Involuntarium

  Asylturism kostar vanvettiga pengar, EU migranter kostar pengar, interegration kostar pengar, de som inte vill integreras i det svenska samhället kostar pengar!

  Trots de fruktansvärt stora kostnaderna finns inte en enda tacksam, solidarisk asylturist eller EU migrant! De ska bara ha, ha och ha och blir aldrig nöjda med det som svenskafolket tillhandahåller!

  Dags för etablissemanget att få asylturisterna vända om innan de ens når våra nordiska ländernas gränser!

  Integrationen kommer aldrig lyckas pågrund av att vi etniska svenskar strävar efter ett demokratiskt jämställt samhälle medan asylturisterna inbillar sig att samhället och svenskafolket kommer acceptera deras medeltida kultur, beteende samt seder och bruk trots att de inte hör hemma i ett feministiskt, jämställt, upplyst, civilicerat och modernt samhälle! Varken samhället eller svenskafolket kommer aldrig någonsin att acceptera dessa kultur och religionsyttringar som följer med asylturismen, trots att delar av svenskafolket med munnen uttalar att man gillar olika och älskar mångfald! Beroende på att ingen av de i svenskafolket som säger sig gilla olika och älska mångfald tänkt igenom dessa riktigt, riktigt omogna ogenomtänkta Mona Muslim uttalanden!

  Konstaterar krasst att enda sättet att integrera asylturisterna i Sverige och västvärlden är genom fullständig assimilering, eftersom att det otroligt omogna uttrycken gilla olika och älska mångfald bara är ett svamlande av individer med outvecklad hjärna, svagbegåvade, sinnessvaga, naiva och enfaldiga som antagligen tyckte att det lät fint och förstod inte innebörden i uttalandena! De förstod inte att det innebar att acceptera alla de oacceptabla företeelser som ryms inom kulturer och religioner, företeelser som aldrig kan accepteras i ett civilicerat, upplyst modernt samhälle som bygger på demokrati och jämställdhet och där regeringen kallar sig feministisk!

  Nu har vi identifierat den grundläggande orsaken till att integrering och etablering i det svenska samhället aldrig kommer att fungera för asylturisterna!

  Vi konstaterar också att det mångkulturella samhället är på väg mot sitt avslutande, eftersom att de olika kulturerna och religionerna innehåller fullständigt oacceptabla företeelser i demokratiska samhällen!

  Gilla

 • Niklas

  Det riktiga kaoset kommer infinna sig snart. Folk har insett att polisen inte räcker till. Det blir nog mycket riktigt en lång het sommar

  Gilla

 • Anti-87

  Regeringen Reinfeldt och Löfven är medskyldiga till allt som kommer hända i sommar. Måtte dessa två köpa avarter få sina straff.

  Gilla

 • Synonymen

  Nu kommer NOTAN. Var så säkra.

  Vem tror ni kommer att få nöjet att betala?

  ””Vi måste orka ta konsekvensen av att de kommit 160 000 personer till landet på ett år, annars kommer en stor del av dem hamna i utanförskap”, säger en tungviktare i partiet.”

  http://www.di.se/artiklar/2016/4/25/hard-intern-kritik-mot-lofven/?share=BD31884DB48E0A60C151004468CA0CAC&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=share_from_di

  Gilla

  • eugenecork

   de som får dega största delen av KALASET är fattig-
   panchos…blir de akut sjuka åker de på att pröjsa resan
   me ambulansen själva, så även sängplatsen på Lasarettet
   där de hamnar…förutsatt de nu överlever infarkten, efter
   att ha hamnat sist i kön (efter kverulerande beduiner)?
   …de nyanlända gullegrisarna kan konsten att göra sig
   hörda och att få sina rättigheter tillgodosedda, medan en
   vanlig Svenne knappast märks å får tyst sitta ner å mer el.
   mindre ruttna medan Syrrer å Läkare kutar benen av sig
   för å vara Sossepackets gunstlingar till lags…akutmottag-
   ningarna fullkomligt ”svämmar över” av arabkäringar med
   sina gallskrikande ungjävlar…ingen lögn, fråga ngn som
   besökt en Akutmott. får ni höra (om ni nu inte haft nöjet
   själv?) !.,)

   Gilla

 • angelicaplacet

  Det är nog lättare för människor att associera till att allt är ett naivt tänk,att det egentligen är medvetet smärtar tusen gånger mer.Därför skriver många ofta ordet naivt istället för det rätta namnet.

  Gilla

 • Observator X

  Då är det bäst att polisen i Göteborg tar och sätter fart.
  Det är absolut oacceptabelt att problemet inte är löst. För det ska vara lösas.
  Hur det löses är ointressant, det enda intressanta är att det blir löst.

  Jag vet början på lösningen, den är enkel:
  Göteborgs polisområden behöver, vart och ett, en Norrmalspiket.
  De fick saker och ting gjorda samt satte skräck i buset.
  Det som skall stanna hemma är eventuella nazistanstrykningar men i övrigt skall de ges fria händer. Helt fria i utbyte mot resultat.

  Sverige har definitivt kommit till den punkt där vi är tvungna att reagera…på allvar. Att skicka Fia och Madde att dialoga sig fram, det begriper alla hur det slutar.
  Det kanske gick hyfsat i Afghanistan, med tunga vapen, bepansrade fordon, understöd bakom, med mer. Allt detta mot analfabeter från nån bergsstam, i lågintensiv strid ute på landsbygden. Med vapen i hand lyssnar alla på en. Oavsett kön och storlek.
  Men så är det inte här. I blatteghettona runt storstäderna härskar individer som känner sitt betongområde utan och innan, uppträder smart och kan enkelt och dolt kommunicera med telefon/sociala medier/internet.

  Så, skicka in piketerna, lämna kvinnorna bakom och lös sedan problemet.
  Jag hade löst det hela, jag vet att humanism och reell brottsbekämpning inte är förenligt.
  Kontroversiellt, ja, men sanningen är skoningslös.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: