”Smålänningen” – Sverige måste bli hårdare så man kan rensa ut extremisterna

ISLAM. Igår och förrgår läste vi om Smålänningen som jämförde Israel med Hitler. Idag får vår vän Abdelhak Lahouaichr vara med på bloggen igen. 

I november 2015, efter terrordådet i Paris  tog han kraftfullt avstånd från islamsk terrorism. – Vi vill inte ha dem i vår moské, säger Abdelhak Lahouaichri.

Abdelhak Lahouaichri är medlem i muslimska församlingen i Ljungby. Han skräder inte orden när han ska beskriva terroristerna i IS. – Riktig islam handlar om att respektera lagar, om man inte gör det syndar man. IS är som en smittsam sjukdom, och jag är väldigt rädd för att det kan bli attentat även här i Sverige, fortsätter han.

Abdelhak Lahouaichri ser att många svenskar har öppnat sin famn för de asylsökande som har kommit från muslimska länder som Syrien och Irak. Han känner att de som stöttar IS och är i Sverige spottar på svenskarna.

– Enligt islam ska vi vara mjuka mot svenskarna och tacksamma. Vi har knackat på deras dörr och de har öppnat den och hälsat oss välkomna. Vi har fått skola och vård och mat och kläder.

– Men så ser jag att det finns muslimer som inte är tacksamma och som inte respekterar de svenska lagarna. Jag tycker att lagarna i Sverige måste bli hårdare så att man kan rensa ut extremisterna, säger Abdelhak Lahouaichri.

Tidningen Smålänningen

Ni känner väl till den Den muslimska lögnen, ”al-Taquyya” det betyder i princip att en muslim kan ljuga en ickemuslim rätt upp i halsen om det gynnar islam och muslimer. Så ni får tro vad ni vill om ”smålänningen” och det de predikar i de stridsledningscentraler som de kallar moskéer…

”Profeten sade, genom Allah och med Allahs vilja, så om jag svär en ed och senare hittar något annat som är bättre än det förra, då gör jag det som är bättre och avsvär mig eden”.

6 thoughts on “”Smålänningen” – Sverige måste bli hårdare så man kan rensa ut extremisterna

  1. Vore ju bra om våra politiker kan besluta sig om vad för sorts land Sverige ska vara. Jag trivdes bra i det homogena kristna Sverige, det gjorde inte politikerna. Är det ok om Sverige blir ett land som styrs av islam ? Om ni inte anser det, hur ska ni förhindra att det blir så ?

  2. Lägg märke till att han pekar ut de sämre islamisterna,från Syrien och Irak..
    Då kan jag med säkerhet säga,att denne skäggige lärljunge kommer från Persien ! Det finns många fler olika sekter,inom denna ideologi än det finns inom kristendomen.Kan vara en av orsakerna till att de dödar varandra. Islamska idioter lär befinna sig längst ned,bland alla jordens djurarter.

  3. Man kan åtala ett antal 9:onde klassare för hets mot folkgrupp genom en Hitler hälsning men denna skithög klarar sig i sina uttalanden om Israel. Jag tycker man skall skicka ut skiten utan returbiljett

Kommentera