Stäng

Nazistättlingen Arnstad

För andra är Hubertus jägarnas skyddshelgon. Men det är 1300 år sedan och Arnstad är dålig på historia.

Själv heter Arnstad Henrik i förnamn. Det kommer från tyska Heinrich Himmler, chef för SS och administrativt ansvarig för förintelsen av miljoner människor…

42 reaktioner på “Nazistättlingen Arnstad

 1. Återfall igen – nu tillsammans med våldsbrottslingen och Sveriges värste rasist, en korean som lyckas överglänsa Kim Jong-un

  ”Prins Carl Philips och prinsessan Sofias son fick namnet Gabriel Carl Walther. Detta fick Henrik Arnstad och Tobias Hübinette att se rött.
  Författaren Arnstad menar att valet av namnet ska bero på ”släktens gamla tyska nazister” och får medhåll av forskaren Hübinette som är inne på ett liknande spår. Reaktionerna på duons utspel har varit varierade.”

  Henrik Arnstad @arnstad
  Ny trend i kungafamiljen att döpa barnen efter släktens gamla tyska nazister? Först ”Hubertus” och nu ”Walther”;http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/LKazp/nye-prinsen-gabriel-carl-walther-hertig-av-dalarna
  12:06 – 4 sep. 2017

  Tobias Hübinette @TobiasHubinette
  Nu är Carl Philips båda barn uppkallade efter nazister:Alexander efter den stupade Hubertus (likt kungen) & Gabriel efter Walther Sommerlath
  11:38 – 4 sep. 2017

  https://samnytt.se/henrik-arnstad-och-tobias-hubinette-kungafamiljen-doper-nyfodda-efter-nazister/

 2. Pansargeneralen-Doktorn har initialerna HA. Alltså precis de samma som nazistdiktatorn. Fast omkastade – en del av hans försök att dölja sitt sanna väsen för populasen.

 3. Sen har vi ju det faktum att henkes efternamn är Arnstad, som påminner om Arnstadt, ett ökänt koncentrationsläger under Nazityskland. Detta gör ju naturligtvis henke till en hycklande smygnazist som försöker dölja sitt nazistiska påbrå genom att ta bort sista bokstaven.

  Sedär, det är inte bara henke som kan komma på såna här kopplingar.

 4. Henrik A är POLITISK KORREKT, på samma nivå som det islamistiska Miljöpartiet som inte tar kvinnor i hand och låtsas att man inte insett allvaret med att inte ta kvinnor i hand : SÅ TÄNKER ENFALDIGA ISLAMISTER SOCIALDEMOKRATER/MILJÖPARTISTER!
  De vill INTE kritisera andra kulturer, speciellt INTE islamistiska kulturer, de tycker det är ”rasism”.
  Stefan Löven, Åsa Romson och Frittoglin är en katastrof för Sverige, bakom ryggen på oss lägger de upp sina ARSLEN för islamister och de granskas INTE av hatmedia!!!

  1. Frittoglin försöker bortförkara Miljöpartisten Khans handling när han vägrade ta en kvinnlig reporter i hand; FRITTOGLIN visste om Khans sätt att hälsa hela tiden men tyckte inte det var så llvarligt och lät det passera. När hatmedia skrapar litet på ytan trillar lössen ut…..! Då plötsligt påtår Frittoglin att han fattat att bara islamister INTE tar kvinnor i hand….
   FEMINISM ELLER ISLAMISM ? De försöker marknadsföra sig som ett feministiskt parti, men de är bara stora PRATKVARNAR….Helvetet med dem!!!

 5. Vilken jävla pajas. Han hittar otroliga förklaringar till allt och måste twittra skiten också.
  Han gillar ju inget svenskt så det är väl klart att han måste skriva något negativt om hovet.
  Undra om arnstad äter svensk husmanskost eller halalslaktat kött med 1 miljon kryddor till och äter med höger hand? Troligtvis det sista för annars är han rasist.

  1. Jag hittade – en ”NOBODY” i mina ögon. Fruktansvärt respektlös mot hovet i detta fall men mot oss alla i andra fall.
   Tappade aptiten…..
   Varför citera skiten? Man blir bara deprimerad av eländet

  2. Stefan Löfvens talskrivare. Det är därför Stefan låter som
   en raspig grammofonskiva som har hängt upp sig, till ex.
   hans ständiga pladder om järnrör, han visar även på att
   han var en lika usel Svetsare som han är statsminister,
   eftersom en Svetsare som kan sitt yrke kan se skillnad på
   järnrör och Aluminiumrör!

 6. På sätt och vis känns det rätt och riktigt att Löfven har Arnstad som rådgivare. Två dilettanter som funnit varandra.

 7. Arnstads mentala ohälsa är ju vid det här laget allmänt känt. Det är viktigt att personer i hans omgivning tar sitt samhällsansvar och ser till att han får sin depåspruta. Det kan upplevas som mycket kränkande för Arnstad att inte få den medicinska hjälp han har behov av och faktiskt har rätt till.

 8. Prinsen är döpt efter ett torg i nazi-berlin…
  Kungafamiljens förmögenhet manifesteras att han E rik. Och Bertil blev en felsägning av kungen, skulle varit Fertil eftersom prinsen är en riktig hingst.

 9. Är verkligen Arnstad dålig på historia eller har du missat att kungen fick namnet ’Hubertus’ efter prinsessan Sibyllas bror Hubertus som stupat i Ukraina 1943, vilket är bekräftade fakta.

 10. Finns Arnstad i verkligheten? eller är det en fiktion?, han försöker bara ta bort fokus från S och MP misslyckande i regeringen.

 11. Vår nuvarande kung är döpt till Hubertus efter sin morbror, prinsessan Sibyllas älsklingsbror. Släkt och släktband är en sak, politiska åskådningar en annan.
  Carl Philip och Sofia döpte säkert sin son efter Carl Gustaf Folke Hubertus(XVI) (far och svärfar) och inte efter Hubertus von Sachsen-Coburg-Gotha, som i sammanhanget känns lite avlägsen.
  Arnstad verkar desperat, vill se nazism och nazister och fascister och kopplingar till dem överallt. Får han pengar för att se dem överallt.
  Man får inte kopplingar till eller anammar åsikter efter en viss politisk åskådning bara på grund av ett förnamn.
  Jag tror inte att alla som heter Gustav är miljöpartister och tomma i huvudet, jag tror inte att alla som heter Åsa använder miljöfarlig färg och inte heller tror jag att alla som heter Stefan är helt inkompetenta.
  Och glöm inte namnet Fredrik, använt på både Friedrich II av Preussen och Fredrik Reinfeldt.

  1. En komplettering. Namnet Folke kanske hade varit bättre ur Arnstads synpunkt med tanke på Folke Bernadotte men å andra sidan är namnet ett gammalt nordiskt namn (och brukat av allmogen i t.ex. Vingåker in på 1700-talet utan att de var politiskt medvetna på Arnstads nivå) och kan ju ge associationer till nazism men också kopplingar till Israel och palestinier och ……..
   Ack ja, stackars Henrik A. världen är alltför komplicerad nuförtiden för föräldrar som skall ge namn åt sina barn.

 12. Arnstad kan inte bara vara stupid, han verkar dessutom mentalt störd.
  Att en sådan nolla får så stor uppmärksamhet i Sverige visar tydligt hur allvarliga Sveriges problem är. Nollor dominerar både media och politiken,

  1. Ja och att dessutom Statsministern citerar denne Arnstad
   säger ju en hel del om Statsministern med!

 13. Stefan ”järnrör” Löfvens egna fascistexpert utom när det då gäller muselmanerna. Båda i kategorin papegojor.

 14. Hädanefter kan man göra ”nazi”-hälsning om man möter herr Heinrich Arnstad i egen hög person 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: