Stäng

Fyra rån en vanlig tisdagsförmiddag i det nya Sverige

BROTTSLIGHET. Fyra rån har inträffat i södra Malmö under tisdagsmorgonen där kniv använts och där gärningsmännen försvunnit på moped.

 • Morgonens första rån inträffade utanför Hylliebadet strax före klockan sex på morgonen. Denna gång var det en man i 25- till 30-årsåldern som utsattes för rånförsöket, som dock inte ska ha lyckats.
 • Vid 07-40-tiden på tisdagen knivrånades en elev, en pojke i 15-årsåldern, på väg till skolan. Rånet ska, enligt polisen, ha skett på cykelbanan vid Tornfalksgatan, inte långt från Söderkullaskolan.
 • Kort därpå inträffade ett tredje rån. Denna gång på Johan Krulls gata. Denna gång var det två okända gärningsmän på en moped beväpnade med kniv som slog till mot en annan pojke i 15-årsåldern.
 • Vid kvart över tolv-tiden polisanmäldes att ytterligare en elev rånats på väg till Söderkullaskolan av två gärningsman beväpnade med kniv som färdades på moped. Gärningsmännen uppges vara i tonåren. Ytterligare omständigheter kring det rånet är ännu oklara.

Läs mer på Skånska Dagbladet.  -Pettersson säger att det ser mörkt ut…ovanstående är från Malmö. Den som läser polisens händelserapporter ser att det är likadant över hela landet…

14 reaktioner på “Fyra rån en vanlig tisdagsförmiddag i det nya Sverige

 1. Man skal ikke lægge skylden udelukkende på indvandrere. Dagens videospil gør voldelige unge , ifølge undersøgelser fra Boston , USA

  1. Hey hey hey, Mads! Du er nok icke sa safe i vores land! Vi har da ganska Mange muselmaner her as well.

 2. Enligt kommunalråd från vänster till lite mer till vänster går det bra för Malmö.
  Jag lider med de barn och färäldrar som idag råkat ut för det som så många andra före dom råkat ut för, jag vet hur det känns när någon begår övergrepp mot ens barn, det känns hemskt hela tiden, man glömmer det ALDRIG. Barn som rånar barn en företeelse som inte fanns när jag var liten….

  Söderkullaskolan är min och mina barns skola, området var för några år sedan ett lugnt och väldigt fint område, nu flyttar de som har råd till lite bättre område.

  Jag var i kontakt med en polischef för några år sedan och vi pratade om svenska poliser vid Rosengård som sätter sig i skolbänken för att lära sig arabiska. Sverige har abdikerat, och de familjer boende på Rosengård som får jobb och som har viljan och kan, de flyttar från Rosengård och till bl.a Söderkulla……svenska familjer flyttar till svenskare områden,samt nyanlända fyller på i Rosengård……..the never ending story

 3. Söderkulla var för ett mycket lugnt område. I varje fall när jag gick på skolan. Bara bostadsrätter men det har kommit in mycket invandrare i området. Om det beror på att Malmö Kommun köper upp och hyr ut eller om det är barn till tidigare invandrare vet jag inte.
  Bör bli lätt för polisen hitta dessa, om dem har tid.
  Samma killar skulle jag tro.
  Har varit några skjutningar för i området. Lär väl dessa killar prova senare i livet. Går utför med Malmö o Sverige. SosseSverige.

 4. Minst åtta rattstölder i Ängelholm på ett dygn. Inbrotten har uteslutande drabbat ägare till BMW. Ligor tros ligga bakom verksamheten. Rattstölder har ökat lavinartat på kort tid.

  – Syftet med rattstölderna är att komma år bilens airbag. De förs ut ur landet och monteras i krockskadade bilar. I Litauen och andra baltländer och Polen pågår en närmast industriell verksamhet med att ta in krockskadade bilar och reparera dem.

  – Snittkostnaden för en rattstöld ligger på 50 000 kronor, främst för att det förstörs så mycket i samband med inbrottsstölden.

  Köp ingen BMW… Köp en amerikanare istället. Ford F150 är ett utmärkt fortskaffningsmedel.

   1. Stora lastbilar och en del motorer, ja i Mexico, Men F150 kommer från Michigan, Kansas och Missouri. I Texas monteras Chevys/GMC trucks and SUVs och en del Toyotas. Sorgsligt nog är Toyota den mest säljande trucken i Texas. De flesta Texans tror det är en amerikansk bil, so what the heck, vem bryr sig om vem som äger fabriken?? Lönerna går till lokalbefolkningen, och det är det enda som räknas.

 5. Så spännande! Livet i Sverige var ju så trist, tråkigt och vardagligt före massinvasionen.

 6. Det är alldeles för lite rån av Svenska rasister! Tycker AFA, EXPO, Arnstad o 7-klövern, Stor demonstration planeras, Drotts spelar saxofon, välkomna

 7. Och vad som INTE står, är den rädsla det skapar bland skolbarnen och den djupa oro det skapar hos föräldrarna. När skolbarn blir rånade på väg till skolan… och alla ni (alltså inte ni som läser denna blog…) som hånskrattat åt amerikanare som skjutsar sina barn till skolan eller följer dem till skolbussen…. som har en pistol i handskfacket eller som bär pistol i hölster… nu har ni fått samma klimat själva. Ja, ”fått” och fått… ni har valt det samhället. Eller rättare sagt, valt de företrädare som pga inkompetens, sjuklig naivitet eller med berått mod skapat detta samhälle.

 8. Mycket kniv i farten nuförtiden? Man får väl lära sig hur man agera i ett knivslagsmål. Om man hittar nån tattare som kan lära ut hur man gör?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: