Afrikas befolkning kommer att fyrdubblas och de vill till Europa


INVANDRING. Enligt en prognos från FN beräknas världens befolkning öka från dagens 7,2 miljarder till 9,6 miljarder år 2050. En stor del av ökningen sker i Afrika som mer än fördubblar sin folkmängd. Men förändringar i fruktsamheten kommer att ha avgörande betydelse för utvecklingen.

Till år 2100 kommer Afrikas befolkning enligt prognoser HÄR att fyrdubblas. I Europa kommer befolkningen att minska och i övriga världsdelar att öka måttligt.

Afrika är enormt rikt och borde inte ha några problem att föda sin befolkning, det är ingen lösning att ta emot någon eller några miljoner afrikaner som av olika skäl vill till Europa, det kommer hundratals miljoner efter dem tillsammans med kaosfolk från Mena-länderna. Det enda resultatet blir att Europa och Sverige blir som Mellanöstern.

Ni såg strömmarna av migranter förra hösten och det är mängder på väg idag.

Nu är befolkningen i Afrika drygt en miljard och med Mellanöstern kanske 1,5 miljarder. I EU bor runt 500 miljoner och i Europa 700 miljoner.

Vad tror ni händer i slutet på det här århundradet när afrikaner och araber är mellan 4-5 miljarder människor om det fortfarande är kaos i dessa länder?

-Pettersson inser att det är inte frågan om Europa tål en, två eller tre miljoner invandrare per år utan hur vi ska stoppa hundratals miljoner från att ta sig hit illegalt.

Stäng gränsen för all illegal invandring! Minns ni dem som sa att vi ska inte prata volymer och begränsningar och en del vill tillbaka dit…

afrikas_befolkning


13 responses to “Afrikas befolkning kommer att fyrdubblas och de vill till Europa

 • Befolknngen växer och växer. | The Golani Spy

  […] Petterssons blogg tar upp ämnet på ett klart sätt, med material från länk,  som är skräckinjagande för alla utom för politiker – det är så man är glad för att man inte lever särskilt mycket längre. […]

  Gilla

 • Befolknngen växer och växer. | Israelintheworld

  […] Petterssons blogg tar upp ämnet på ett klart sätt, med material från länk,  som är skräckinjagande för alla utom för politiker – det är så man är glad för att man inte lever särskilt mycket längre. […]

  Gilla

 • Pica pica

  Såg en karta av Afrika där man placerat in andra världsdelar som t ex Europa och förstod då hur enormt stort Afrika är. Varför ska alla trängas i lilla Europa?

  Gilla

  • ÅMÅL

   Se i högra spalten ”När det regnar…”

   Gilla

  • Lena

   Finns många och här är en mycket tydlig !

   Gilla

   • Lena

    Klick på bilden och du ser tydligt alla siffror.

    Gilla

   • Bo B

    Ursäkta, men tillåt mig ifrågasätta tabellens siffror.
    T ex Yemen kan väl för f-n inte vara större än Sverige !!
    Siffrorna kan inte vara rätt eller så är de flrsta kartor felaktiga både som böcker, atlas och på Google.
    Ja, jag vet vad Mercator Projection står för.

    Gilla

   • Stenbock

    Kan inte uttala mig om kartan,och ”Sveriges storlek” i denna enorma världsdel.Det jag kan informera om är,att 1950 fanns det c:a 500 miljoner europèer,samtidigt fanns det c:a 260 miljoner afrikaner,
    År 2050 kommer Europa att ha c:a 700 miljoner infödda europèer samtidigt har befolkningsökningen i Afrika stigit till 2,6 miljarder invånare ! Det är denna otroliga mängd som kommer att översvämma oss,likt gräshoppssvärmar.
    Men vid den tiden har troligen redan araber förstört vad som idag finns kvar av gamla Europa.

    Gilla

  • Fem idioter är fler än fyra genier - Dumokrati

   Så sant! Och dessutom är det nästan lika glest befolkat per km2 som Sverige men utan de energibehov för överlevnad mm vi har pga kylan och möjlighet till 4 skördar per år till skillnad från vår systematiska och upprepade missväxtperiod VARJE år (vinter). Afrika är otroligt rikt på naturresurser inom allt som behövs för att bygga en modern civilisation med alla sorters metaller, olja, byggnadsmaterial, otroliga matresurser, fiske, enorma sötvattensreservoarer, uran, gratis energi i form av värme och sol. Möjlighet till världsledande turistnäring som skulle locka till sig kapitalstarka och skötsamma turister bara man bygger vackert, funktionellt och bekvämt dvs något annat än det som görs idag eller mestadels inte görs alls.. Tänk om det var dugliga som befolkade den kontinenten.. Vilket paradis det skulle bli och vara bara man då såg till att det inte likt hit kommer de som förstör drivkraft och tar livsglädjen ifrån civilisationsbyggarna.. Kort sagt skulle det kunna kännas värdigt igen att leva till skillnad från här där vår värdighet tagits ifrån oss, på alla plan av lögnarna och de röda.
   För min del skulle jag gärna byta ut detta mångetniska otrygga helvete mot hela Somalia rakt av på villkor att alla flyttar ut och hit och allt odugligt rött och ondskefullt vänsterslödder och de som röstat på dem stannar här i sin skapelse och vi skriver ett kontrakt med resten av världen om obrytbara grundlagar som försäkrar oss om att den moderna civilisation vi kommer skapa i det nya Sverige på mindre än 20 år och sedan förbättra till utopi, ingen annan än vi och våra efterkommande har rätt till. Lag, ordning och moral ska upprätthållas med stenhård gränsbevakning med rätt att använda gränslöst våld om så krävs för att hålla bestar, avskum, vildar och andra obehöriga utanför gränserna. Medier och finans får aldrig kontrolleras av de onda igen.

   – Sanningen uppfattas som hat av dem som hatar sanningen.

   Gilla

 • Hönsmamman

  Dessutom kommer det att bli ännu varmare i området kring ekvatorn och inte ens den mörkaste mörka hud kan skydda någon. Då drar de mot kylan i norr?
  Så för den som vill hejda flödet är uppfinning av solcellsdrivna kylanläggningar en välsignelse? Frågan är vad dagens miljöpartiet – som mer eller mindre kidnappats av diverse element vars miljöengagemang kretsar kring religiösa frågor som knappast bejakar feminism – anser om valet mellan miljövänliga kylrum och ett oändligt flöde av migranter som ska värmas och ges näring för att kompensera för det ljus deras hud stöter bort och klädedräkten inte heller släpper igenom?

  Eller ska vi bygga bostäder och växthus i värmen för att leva där när all ursprungsbefolkning flyttat till Europa?

  Gilla

 • Lena

  De kn**ar och *noll *r och vi ska ta hand om eländet, NEJ !
  Snusk är det och äckligt det stinker, fy tusan.

  Gilla

 • Gullan

  Vi måste bygga höga staket och minera Medelhavet. Inget att skämmas för. USA gör ju likadant. Ett måste om man skall bli en ekonomisk stormakt.

  Gilla

 • Richard

  Dom vill till Europa, men vi vill inte ha dom i europa! Vedervärdigt, fy fan!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: