Sverige ett terroristnäste – Danmark vill ha gränskontroll

ISLAM. Enligt danska medier kommer det konservativa partiet vid Nordiska rådets möte den 19 april att lägga fram ett förslag till gränskontroll för inkommande från Sverige till Danmark.

Partiets argument bygger på information om att Sverige är hem för 40.000 oregistrerade illegala migranter, att det finns radikaliserade miljöer i till exempel Rosengård i Malmö och en svensk för närvarande misstänks för terrorism.

-Pettersson sägar att när vi eldar får vi tåla rök…

Norden.org

11 thoughts on “Sverige ett terroristnäste – Danmark vill ha gränskontroll

 1. Gränskontroll för inkommande från Danmark till Sverige hade gagnat oss bättre, för mycket ofta så har skiten kommit via Danmark till oss.

  • Din kommentar är så svinsk, så den stinker av dumhet och ignorancia. När råttor och annan ohyra söker mat och livs utrymme dras de till avstjälpningsplatser, de stannar inte på välordnade rena platser ty där finns inget att hämta. Svenstia fungerar, som en magnet för järnspån. All ohyra dras till dumsvenskarnas stia, för det är, som landet Gosen där flyter det av mjölk och honung. Arbetsbefriade höga löner livet ut gräddfiler i mångt och mycket. Jag skulle kunna göra listan hur lång, som helst men, till vilken nytta? En dumsvensk är en dumsvensk och lär så förbli tills henen går bort.

 2. I dagens utgåva av PI i Tyskland rapporteras ingående om Malmös egen berömde terrorist Osama Krayem.Hela hans bakgrund,och hur han redan som 11-åring fick vara en förebild för den integration,som äventyrarna från Orienten får från stad och land.Naturligtvis var PK-blaskan Sydsvenskan den som speciellt lovordade honom.Kan inte översätta det hela,men de som talar lite tyska förstår kanske,att detta reportage knappast är god PR för Absurdistan:
  http://www.pi-news.net/2016/04/bruessel-terrorist-war-vorzeige-neu-schwede/

 3. Utmärkt agerat av Danmark.

  Den dag som åra grannländer börjar kräva visum för den som råkat komma över ett svenskt pass så kanske till och med svenska politiker kan vakna till.

 4. Konstig att det tog så långt tid, snart följer Norge efter med all rätt. Danmark och Norge kommer i framtiden att införa Visa krav för Svenskar.

 5. Tur att det i alla fall finns något land i Norden som inte styrs
  av mentalt styrda idioter?

 6. Tänk att nu har det gått så långt att den islamska regeringen i Sverige har set till att alla Svenskar betraktas som terrorister i övriga världen. FY FAN FÖR 7-KLÖVERN Inte en miljard kronor skulle få mig att rösta på dom.

 7. Snarare mellan 100 000 – 200 000 illegala,och hur många av dem som är grovt kriminella,mördare och is terrorister vet vi inte,radikaliserade miljöer finns nog i snart sagt varenda byhåla i Sverige.Detta har de grovt kriminella i sjukklövern beställt och verkställt med hjälp av 87 an.Snart kommer alla våra grannar stänga sina gränser mot Sverige,vi blir instängda med hundratusentals grovt kriminella av alla slag och kategorier.

Kommentera