Sjöstedt talar framför terrorist

INRIKES. Häromdagen kritiserade, med rätt, kommunisten Jonas Sjöstedt bostadsminister Mehmed Kaplan för att han ätit middag och umgåtts med högerextremister och islamister.

Vänsterledaren borde sopa framför sin egen dörr också. Videon nedan är från oktober 2015 och visar när Sjöstedt håller tal på en HDP-fest (Turkiskt vänsterparti med nära sammankopplingar till den terrorstämplade organisationen PKK) inför det turkiska nyvalet. Han ses stå framför en stor banderoll med HDP:s emblem och PKK:s fängslade grundare, Abdullah Öcalan.

PKK är en organisation som terrorstämplats av både USA och EU, men även separat av ett flertal länder i Europa, Västvärlden och Mellanöstern. Kanada, Australien, Japan, Tyskland, Nederländerna, Österrike, Spanien, Syrien och Iran är några av de länder som officiellt betraktar PKK som en terrororganisation.

Öcalan är dömd till döden, vilket omvandlades till livstidsfängelse, för högförräderi, separatism och mord. Öcalan menade dock att punkten högförräderi var felaktig, då han “bara försökt rätta till historiska misstag”.

Jonas Sjöstedt kallas även kommunisten från New York med viss rätt…

9 thoughts on “Sjöstedt talar framför terrorist

 1. Således jobbar han för NWO och Rotchilds. Och är lika mycket kommunist som Mehmet Kaplan vurmar för miljön och är en feminist.

 2. Dessutom stöder denne falske profet höger extremister i Ukraina som strider mot hans kommunist bröder i Donbass!

 3. Kommunisten från New York, som idag bor på det fina
  Östermalm är inget annat än en Gåsleverproletär, ungefär
  som Mikael Wiehe, predikar om fattigdom, men lever som
  vilken miljonär som helst, alltså en falsk profet?

 4. I Sverige är enligt mätningar 70% emot avskaffandet av nationalstaten Sverige och stopp för flyktinginvandring. Ändå framhärdar politikerna att multikulti och avskaffandet av Sverige ska fortsätta. 2/3 av befolkningen i Sverige är alltså “putinister” i den meningen att man vill ha kvar nationalstaten och värna den svenska kulturen precis som Putin gör i Ryssland. Fortsätter det så här är snart 90% av befolkningen “putinister” vilket sätter skräck i etablissemanget. Och här har vi nog en stor orsak till att Putin svärtas ner så grundligt av MSM-media och SVT, SR m.m.

 5. Jonas Sjöstedt är en vältalig fjant med “FATTA” tatuerat på vristen, tillhör den flummiga rödvinsvänstern, det är mysigt att vara “god” och prata om “arbetarklassen”, ett vitt begrepp som Karl Marx använde i “Kapitalet”. Jonas Sjöstedt anser nog att han tillhör “arbetarklassen”, en grå, anonym massa, där kan de gömma sig och slippa ta ansvar. Jonas Sjöstedt tillhör de NYA ISLAMISTERNA, de ställer sig på ISIS sida i praktisk politisk handling och de skiter helt i Sveriges befolkning och kollektiv/arbetarklass bara de kan bo på Östermalm eller gotta sig i Bryssel som EU parlamentariker. De tror att de kämpar för “arbetarklassen” och rättvisa men Sjöstedt är en av de PK politiker som driver Sverige mot massinvandring, kaos och jävelskap!

  • Jonas Sjöstedts religion är nog egentligen den egna plånboken, samma usla moral som Veronica Palm som tänker sko sig som chef för Rädda Barnen!

Kommentera