Michael Skråmo, muslimsk terrorist från Göteborg, det finns bara svärdet mellan oss och dem

ISLAM. Michael Skråmo, född i Norge 1985, uppväxt i Göteborg, konverterade till islam för drygt tio år sedan. År 2009 bjöd SVT in honom så att han för tittarna fick berätta vilken falsk skräckbild som spreds om fredliga muslimer i Europa. 

2:35 in i debatten dyker Michael Skråmo upp, men titta gärna innan, på bland annat herr Kaplan 

För c:a två år sedan tog Skråmo fru och fyra barn och reste till Syrien för att slåss för den kriminella muslimska terrororganisationen IS.

Den 30-årige terroristen kallar sig idag för ”Abdul Samad al Swedi”, nu sitter han, om inte Putte bombat honom, i Syrien och uppmanar alla muslimer i Sverige att ta efter hans exempel och gör väpnad jihad de med.

– Vi behöver er att komma ner hit och ge stöd till Guds religion, säger Skråmo. Men PK-säger fortfarande att det inte har något med islam att göra och att vi ska lita på muslimer.

Michael Skråmo

11 thoughts on “Michael Skråmo, muslimsk terrorist från Göteborg, det finns bara svärdet mellan oss och dem

  1. Skråmo är en farlig muslimsk kriminell dåre och islam är en IDEOLOGI som uppmanar till mord på icke-muslimer, de här individerna måste tas om hand på ett adekvat sätt och inte ges tillfälle att skada oskyldiga. Tragiskt naivt att låta muslimer/araber fly från det helvete de själva skapat för att skapa kaos och jävelskap även här.
    Nu räcker det med daltet med muslimer!

  2. Om de som då försvarade Islam hade skam i kroppen skulle de idag skämmas ögonen ur sig.

    Islam är ingen religion, det är en ideologi som vill införa ett världsomspännande kalifat.

  3. Väldigt intressant att ständigt se hur muslimer från hela världen vallfärdar till ISIS kalifatet för att strida samt fungera som propaganda till att locka fler från dessas hemländer att ansluta sig till Jihaden. Nu ser vi åter en svensk som gör samma sak och ber sina muslimska landsmän att ansluta sig till ISIS. Skall en sån här jihadist verkligen sedan tillåtas komma tillbaka till Sverige när han antingen inser att saker går åt helvete och att krig inte är GTA5, eller när han blir skottskadad och ringer på SOS-sjuktransport för att han är svensk? Varför kan vi inte dra in medborgarskapet eller i alla fall döma dessa i deras frånvaro till långa fängelsestraff. På så sätt blir det att bara gå i fängelse när dessa sätter sina fötter åter i Sverige. Om vi aldrig ställer dessa svenska krigsromantiker till svars med konsekvenser blir uppmaningen Istället att det är okey att åka till Syrien för att begå krigsbrott och ha lite skoj. Om man sedan blir skadad är det bara att åka hem och snyfta och avnjuta den svenska välfärden.

  4. Det är lugnt, Måna Muslim kommer med kram, terapi och lägenhet att rädda honom från vidare extremism. Eller hur var det?

  5. Skräcken för islam kommer från okunskap säger Michael sedan åker han och mördar folk som inte tycker som han. Borde inte SVT kommentera detta ?

  6. Låt den framtida staten arkebusera honom med folkets fulla stöd. Detta är en demon i mänsklig skepnad.

Kommentera