Michael Skråmo, muslimsk terrorist från Göteborg, det finns bara svärdet mellan oss och dem


ISLAM. Michael Skråmo, född i Norge 1985, uppväxt i Göteborg, konverterade till islam för drygt tio år sedan. År 2009 bjöd SVT in honom så att han för tittarna fick berätta vilken falsk skräckbild som spreds om fredliga muslimer i Europa. 

2:35 in i debatten dyker Michael Skråmo upp, men titta gärna innan, på bland annat herr Kaplan 

För c:a två år sedan tog Skråmo fru och fyra barn och reste till Syrien för att slåss för den kriminella muslimska terrororganisationen IS.

Den 30-årige terroristen kallar sig idag för ”Abdul Samad al Swedi”, nu sitter han, om inte Putte bombat honom, i Syrien och uppmanar alla muslimer i Sverige att ta efter hans exempel och gör väpnad jihad de med.

– Vi behöver er att komma ner hit och ge stöd till Guds religion, säger Skråmo. Men PK-säger fortfarande att det inte har något med islam att göra och att vi ska lita på muslimer.

Michael Skråmo


11 responses to “Michael Skråmo, muslimsk terrorist från Göteborg, det finns bara svärdet mellan oss och dem

 • Alexander Hed

  Bevittna dessa idiot-socialister och deras bejakande av terror Islam..Islam ar en valdslara

  Gilla

 • Ingvar

  Får väl hoppas att Allah skickar honom till oskulderna hoppas oskulderna är män :v

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Skråmo är en farlig muslimsk kriminell dåre och islam är en IDEOLOGI som uppmanar till mord på icke-muslimer, de här individerna måste tas om hand på ett adekvat sätt och inte ges tillfälle att skada oskyldiga. Tragiskt naivt att låta muslimer/araber fly från det helvete de själva skapat för att skapa kaos och jävelskap även här.
  Nu räcker det med daltet med muslimer!

  Gilla

 • Eva A A

  Bunt’ ihop Skråmo och skicka tillbaka till Norge!

  Gilla

 • Argus

  Om de som då försvarade Islam hade skam i kroppen skulle de idag skämmas ögonen ur sig.

  Islam är ingen religion, det är en ideologi som vill införa ett världsomspännande kalifat.

  Gilla

 • Janne S

  Väldigt intressant att ständigt se hur muslimer från hela världen vallfärdar till ISIS kalifatet för att strida samt fungera som propaganda till att locka fler från dessas hemländer att ansluta sig till Jihaden. Nu ser vi åter en svensk som gör samma sak och ber sina muslimska landsmän att ansluta sig till ISIS. Skall en sån här jihadist verkligen sedan tillåtas komma tillbaka till Sverige när han antingen inser att saker går åt helvete och att krig inte är GTA5, eller när han blir skottskadad och ringer på SOS-sjuktransport för att han är svensk? Varför kan vi inte dra in medborgarskapet eller i alla fall döma dessa i deras frånvaro till långa fängelsestraff. På så sätt blir det att bara gå i fängelse när dessa sätter sina fötter åter i Sverige. Om vi aldrig ställer dessa svenska krigsromantiker till svars med konsekvenser blir uppmaningen Istället att det är okey att åka till Syrien för att begå krigsbrott och ha lite skoj. Om man sedan blir skadad är det bara att åka hem och snyfta och avnjuta den svenska välfärden.

  Gilla

 • Naivtive

  Det är lugnt, Måna Muslim kommer med kram, terapi och lägenhet att rädda honom från vidare extremism. Eller hur var det?

  Gilla

 • Urinvånare

  Skräcken för islam kommer från okunskap säger Michael sedan åker han och mördar folk som inte tycker som han. Borde inte SVT kommentera detta ?

  Gilla

 • Rondellhund med skägg och mustasch

  Låt den framtida staten arkebusera honom med folkets fulla stöd. Detta är en demon i mänsklig skepnad.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: