Stäng

Det är skillnad på folk och muslimer

Birro åt lunch med SD. Kaplan är invandrare,  muslim, islamist och miljöpartist och således fridlyst

 

40 reaktioner på “Det är skillnad på folk och muslimer

 1. Det är varmt på Sicilien 30 grader i förrgår, så nu finns det inget stopp på den afrikanska ”tsunamin”. Norge bistår med fartyg, istället för att forsla dem tillbaka till Afrika väljer man att ta dem till Europa.
  Nästan bara unga män, de ska bygga upp i sina länder och grannländer.
  Vad är det som ligger bakom ?
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3539484/High-five-Europe-patrol-migrant-boats-pick-refugee-dinghies-30-miles-Libya-bring-270-miles-Sicily-new-Lesbos.html

 2. Betraktelser i verkligheten:
  På kaféer sitter ofta äldre damer i grupp och det framgår att de är alltmer intresserade av hur de hit migrerade gynnas ekonomiskt, att svenskar finner det stötande och att ingen säger något högt.
  Men det är så här det kommer att komma fram. Det finns redan etablerat hos människor. Insikten om hur det står till i landet. Det är bara en tidsfråga innan alltfler vågar träda fram.
  Med tanke på hur tufft unga svenska män ffa bemötts i vårt land är det inte konstigt om äldre, snälla och ibland svaga tar lite längre tid på sig att öppna sitt hjärta och följa det. Kvinnor är också en grupp som är beroende av andras godkännande (annars hade aldrig skönhetskndustrin varit så lukrativ) och går oftast inte in i ett regn av ogrundat ovett. Men nu börjar det bli allt värre att låta bli att säga nåt. Det stjäls, våldtas osv och en skopa ogrundat ovett framstår alltmer som en mild smekning. Parallellt med att de styrande utopier om invandringens förträfflighet saknar verkliga exempel att peka på. Det finns individer som lyckas utmärkt men som grupp är resultatet inte så lovande. Och detta blir allt svårare att bortförklara. Vackra ord går att slingra sig med. Men att lägga en budget innebär att pengarna talar sitt tydliga språk.

 3. Inte bara Malmö utan även regeringen har fokuserat på högerextremister? Var är Mona nu med sina nyvunna insikter?

  1. Har hon ens hört talas om dessa Grå Vargar? I alla fall har hon aldrig andats ett ord om dem. Och de är i alla fall extremt högerextrema!

 4. TVÅ STATSRÅD I SVERIGES ”FEMINISTISKA” REGERING STÄLLER SIG PÅ ISIS SIDA; KAPLAN OCH FRIDOLIN!!!!
  Nu måste Stefan Löven lämna in hela regeringens avskedsansökan och utlysa nyval, låt Sveriges befolkning säga sitt!!
  Vi behöver ett nyval efter den sinnessjuka och ANSVARSLÖSA massinvandringspolitiken, det finns extraordinära omständigheter som borde betyda att vi får ett nyval snabbt.

 5. Fridolin ställer sig på ISIS sida och stödjer Kaplan!!! Sveriges första islamistiska eller feministiska regering ? Varumärket ”fitta” är missbrukat, men båda dessa platsar för epitetet.

  1. Kaplan har visat sitt rätta ansikte, flitigt umgänge med det politiska islam, med våldsamma mördare och banditer, det är bra att detta kommer ut och får se dagens ljus så Sveriges befolkning får ta ställning…..Detta är en hycklare som förespråkar koranen och sharia INTE demokrati!

   1. Båda öppnar nog käften stort och särar villigt på skinkorna!

 6. Och Löfven säger att det är olyckligt… Avgrundsvrål!!!
  Han ska få samma behandling som Birro m fl.
  Fet fot rakt upp i rektum.
  Avsked utan några som helst fallskärmar utan rakt in i ABF-systemet. Med alla ”meriter” han har slutar han nog upp som ytterligare en belastare. ..

  1. Här behövs inga avsked, ABF osv. Det räcker kort och väl med: RAUS!

 7. Det är gott med andra kulturer i regeringen. Det stärker nationen. Ja det gör det. Det är bra med andra infallsvinklar i politiska frågor. Jadå.

  Man kan inte leva kvar på stenåldern.
  Mehmet är nog oskyldig. Jadå. Han verkar ha gott omdöme. Han gjorde inte fel.

 8. Jag förstår inte ingressen: vem åt lunch med vem? Har Kaplan lunchat med SD? Att Birro lunchat med SD, det vet vi. Men vad har Kaplan i det hela att göra? Otydligt.

   1. Jag hade helt enkelt inte hunnit läsa nyheterna om Kaplans möten och ingressen ovan v a r därför otydlig. Så går det när man läser Pettersson innan man läser nyheterna. Nej, Eva AA (och ni 22 som tycker likadant), jag kan inte beskyllas för att vara dum i huvudet.
    Så var det sagt!

 9. Svenskar lever i en självförnekelse.
  Fast vi ser det dagligen på våra gator, kvinnor som går i hijab o annan politisk klädsel. Fast vi läser om olika bad tider för kvinnor o män, hedersmord, våldtäkter så förstår inte svenskar detta.
  ALLT har med islam som politisk rörelse att göra.
  Islams mål är att ta över världen. Står tydligt i deras skrifter.
  Kaplan är bara ett synligt exempel som nu dykt upp, men detta har svensken glömt i morgon och lutar sig tillbaka som inget händer.
  När jag började med Twitter gjorde jag detta endast av en anledning.
  Varna för islam. Islam är en psykosocial sjukdom. Med detta menas att från födseln indoktrineras barn att tro på denna vidskepelse.
  Islam måste och skall behandlas som vilken ideologi som helst. Politisk sådan.
  Göm inte islam i religionsfrihet. Den har exakt samma mål som nazism.
  INGEN SKILLNAD.
  SD är det enda parti som på allvar tagit upp detta. SD är fler mil förre något annat parti, men tyvärr så fortsätter folk rösta som vanligt.

 10. De svenska röd-gröna kramar varmt muslimska antidemokratiska fascister medan de försöker krossa svenska demokrater som står upp för västerländska demokrativärden. Det är motbjudande. Angående Kaplan: Som turk och muslim så ljuger han självklart när han säger att han inte hade en aning om vem de turkiska fascisterna var. Som muslim har han dessutom rätt att ljuga om det gynnar Islam.
  Hade detta varit en etnisk svensk som vänslades med en ultranationalist så hade hammaren fallit ögonblickligen och personen hade dragits i smutsen av media och försetts med de värsta tänkbara öknamn.

 11. Har någon frågat Kaplan om han är muslim?
  Har någon frågat Kaplan om han är troende muslim?
  Har någon frågat Kaplan om han följer koranen?
  Har någon frågat Kaplan vilken lag han följer, koranen eller Svensk lag?
  Om han inte följer koranen är han ”otrogen”.
  Om han är ”otrogen” ska han dödas av andra muslimer.
  Kan vi ha en muslim i en styrande funktion i Sverige?
  Kan en muslim, som enligt koranen ska döda oss ”otrogna” och ta över vårt land, vara en del av regeringsfunktionen i Sverige?

  Om Kaplan ska ha kvar sin plats i styrningen av vårt land måsta han avsäga sig all koppling till islam/muslim och bli en riktig Svensk.

  Enligt koranen kan en muslim inte bli Svensk ( förrän alla Svenskar är dödade och Sverige är ett islamland)
  Vill vi ha det så?

 12. Skandalöst att en minister i Sveriges Regering har mängder med personliga samtal med företrädare för svenskfientliga intressen.
  Det visar att vi svenskar saknar en svensk Regering!

  Miljöpartiet är en anti-nationell sammanslutning som bottnar i Globalismen.

 13. Kaplan är bostadminister men är jämt och ständigt på besök i Turkiet, hänger med turkiska föreningar och turkiska lobbyister.
  Gör han ett jävla någe på jobbet annat än att företräda turkiska intressen?

  1. Själv är jag oändligt trött på hela denna pajas regering,
   visserligen har jag inte mycket till övers för borgarna
   heller, men med stöd av SD kan det i vart fall inte bli
   sämre än nuvarande!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: