Stäng

Den där Kaplan

Finns det en annan lösning än att Mehmet Kaplan (Mp) avgår som minister?

Vi minns att Marcus Birro hängdes ut i media och fick löpa gatlopp efter en oskyldig fika med Linus Bylund (SD). Vi minns att Markus Uvell hängdes ut i media och fick sparken från Kreab efter en oskyldig middag med samme Bylund. 

Nu umgås Kaplan med rasister och fascister och nu väntar vi på Stefan Löfvens besked. Vill du att Mehmet Kaplan (Mp) avgår som minister eller nöjer du dig med ett förlåt och låter en minister med tvivelaktigt umgänge sitta kvar i din regering?

Som om det inte vore nog har Mehmet Kaplan (Mp) visat vad feminism, jämställdhet och kvinnans lika värde betyder för honom.

Screenshot

38 reaktioner på “Den där Kaplan

  1. Petterssons hade alltså redan då publicerat en artikel om det som Mehment Kaplan numera står bakom. Redan då lämnade dessa organisationer en kväljande stank av Facism och Nazism efter sig.

 1. Stefan Löfven och Margot Wallström är bundis med högerextrema i Ukraina och Kaplan med dito turkiska. Dags för det svenska folket att vakna från sin törnrosasömn!

 2. Vad gjorde Kaplan när han blev minister? Jo, han reste till Turkiet och bröt sig bland sina vänner. Han har gång på gång visat bland vilka han trivs. Som minister i Sverige fordrar jag att han sätter svenska folkets intressen först och det har aldrig gjort.

  Inte för att jag förstått vilken kompetens han har som bostadsminister? Kan inte komma på något förslag han kommit med.

  Lille Fridolin säger att han litar på sin feministminister??? Kaplan kan inte ens sitta tillsammans med kvinnor.

  Av hans bludder till försvar tror han tydligen att han inte kan avsättas. Ska bli intressant att se vad Löfven gör med detta drivankare. Feg var han som inte vågade ta debatten direkt som Kaplans chef men talskrivaren kanske var ledig.

 3. Gnälla på Kaplan gör ingen nytta, han är bara en av många mohyra i Sverige.. han kommer nog att klara sig.

  Det största problemet är att vi svenskar låter en 6% fikus-parti göra en sådan ofattbart stor påverkan på svensk politik!
  Detta genom att inte med tydlig reaktion ifrågasätter och stoppar den rådande situationen i Riksdagen, den så kallade demokratiska… vilken är den mest odemokratiska i landets historia.

  Detta medför att i praktiken inte finns någon opposition som fäller minoritets-regeringen med miljöpartister.

 4. Tillbaka till öknen med kaplan.

  2016-04-14 16:07 GMT+02:00 ”Petterssons gör skillnad!” :

  > Stefan K posted: ”Finns det en annan lösning än att Mehmet Kaplan (Mp) > avgår som minister? Vi minns att Marcus Birro hängdes ut i media och fick > löpa gatlopp efter en oskyldig fika med Linus Bylund (SD). Vi minns att > Markus Uvell hängdes ut i media och fick sparken från” >

 5. Det känns inte som att det tar emot att avskeda honom. Det är inte en förlust, snarare en vinst. Sverige behöver en mycket bra bostadsminister som har de svenska medborgarna i fokus.

 6. Igår satt det en turk och lipade på nyheterna!! Han lovade att be om förlåtelse för allt han gjort i sitt liv,samt vad han kommer att göra om bara svenska folket kunde förlåta/ glömma vad han stod för dagen innan.

  1. Vi glömmer inget. Det är en egenskap hos högt utvecklade hjärnor som vi utrustats med.

 7. Men Stefan K…..nu var du snäll i överkant.

  Naturligtvis ska hela regeringen kliva av och då så fort som möjligt!

 8. Ska bli intressant att se vad det blir av det här. I normalläge skulle nog ett mediadrev och därefter lämna bli resultatet. I hans fall – gissar på att en offentlig ursäkt kommer att godtas. Men vi får se…

 9. Bort med skiten, han kan ta resten av den verklighetsfrånvända och patetiska disneyklubben med sig, över gränsen, ut ur Sverige!

 10. Mehmet Kaplan är en extremist själv! Islamist som han är!

  Det är åt helvete att det finns islamister i regeringen och riksdagen! UT ur landet!

  Att vara muhammedan är tillräckligt illa, för att inte ens släppas in landet. Och hur ser det ut? Fortfarande väller de in. Inte en muhammedan till ska släppas in och de som redan vällt in ska kastas ut!

 11. ”Finns det en annan lösning än att Mehmet Kaplan (Mp) avgår som minister?”
  JA DEFINITIVT;
  En annan bättre lösning är att HELA REGERINGEN AVGÅR!

 12. En egyptisk/amerikansk kvinna beskriver här hur kvinnoförtrycket i musse-länder styrs av religiösa o kulturella orsaker. Att skräcken för att såra o häda upprätthåller detta förtryck. Att kvinnohatet blomstrar i Egypten oavsett vem som styr landet. Att nästan varje kroppsdel blivit avklädd eller tafsad på utan hennes vilja. Att skriva om detta är som att gå på minfält o att det är långt fler än bara musse-gubbar som hatar att det blir tema. Att kvinnors rättigheter inte får offras på den politiska korrekthetens altare.

  http://www.hs.fi/ulkomaat/a1460520667046?ref=hs-fprio-2-1

  Befria Sverige.

 13. Kaplan är ju känd för att umgås med terrorister och antisemiter
  Är han så förvirrad så han inte vet vem han bjuder in bara skitsnack han umgås med terrorister Islamister och antisemiter
  HAN SKA UT UR REGERINGEN OCH SKICKAS HEM
  ”Efter att han 2011 bjudit in antisemiten och terroristsympatisören Yvonne Ridley till riksdagen bad Kaplan om ursäkt för att han ”brustit” i sin bakgrundskontroll.”
  http://www.sydsvenskan.se/opinion/signerat/mats-skogkar/en-minister-markligt-vag-om-islamister/

 14. TOTAL CHOCK, JUST NY TAR 16.45 EKOT UPP Arnstads ISLAMISTISKA BRODER PÅ TAPETEN!!! NU VÄNTAR VI BARA PÅ BOMB SVARET FRÅN IS!
  KAN SVERIGE ÄNDÅ RÄDDAS?

 15. Hoppas att den muslimska ormen kaplan åker ut med koranen före. Om svinet åker ut kan det bli den vändning som förr eller senare kommer. Jag tror dessvärre inte det sker.

  Då bildar den vidrige muslimen ett eget parti och polariseringen är fullbordad. Det är därför muslimer kan göra vilka vidrigheter som helst utan att klandras av sossarna. De är helt enkelt livrädda för att mista enorma mängder muslimska röster.

  Därför kan en muslimsk mördarminister i en socialdemokratisk regering ägna sig åt subversiv verksamhet utan att riskera någonting.

  Repatriera ALLA muslimer.

  Börja med kaplan och Usch Nuigen

  https://minfil.org/mb0bmcbbbb/_ZZ_kurddj_vel.jpg

 16. Vore uppfriskande för Sverige med någon som använder sin ministerpost till det den är tänkt för. Så vad är mer välkommet än ett byte. Ingen inkvotering utan kompetens som riktmärke vid urvalet. En bostadsminister skall ansvara för en fungera bostadssituationen för landets medborgare. Det är vad vi behöver. Den nuvarande sitter inte bara i vägen utan utnyttjar sin post till sådant som knappast ses som initiativrikt och samhällsutvecklande av svenskar.
  Nog måste det finnas någon som besitter kompetens att åtgärda rådande bostadssituation?

  Bra initiativ av Bert. Önskar honom lycka till. Vilket skitsnack.

 17. Visserligen skriver exempelvis Lena Mellin att Kaplan har dåligt omdöme. Men hon utelämnar att det är ju Kaplans gamla polare han har käkat med.

 18. Den logiska konsekvensen är att han avgår. Dessutom är han ju ingen Einstein innan heller.

 19. En rasist, nazist vän som Kaplan är inget emot en lunchande Marcus B, hälsar Mona, Veronica, Maria, FI, Jonas, Löven, 7- klövern, som bara hatar SD, grattis PK. Tvärsom, nu uppfyller Kaplan alla krav på att bli Islambroder i Svenska Kyrkan.

 20. Du försöker jämföra två motsatta saker.
  Birro fikade med folk som motarbetade Islam – skamligt.

  Kaplan äter middag med folk som stödjer Islam – inte värre än DÖ.
  … och dessutom behövs han i regeringen för att konfiskera våra bostäder efter nästa val.

 21. Talibanen Kaplan är ju totalt inkompetent men konkurrensen med Svetsarn,Blondinen, Åsnan, Frigoliten, Flugan m fl är ju stentuff.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: