SD om regeringen: ”En sinnessjuk prioritering”

INRIKES. Sverigedemokraterna kritiserar att regeringen skjuter till 31 miljarder kronor extra för migrationsutgifter i tilläggsbudgeten för 2016. – Det är en sinnessjuk prioritering, säger SD:s ekonomisk-politiske talesperson Oscar Sjöstedt (SD).

– Det betyder att Migrationsverkets budget uppgår till 50 miljarder kronor och att myndigheten nu är större än hela Försvarsmakten. Kostnaderna är större än de samlade kostnaderna för hälsovård, sjukvård och social omsorg, säger Oscar Sjöstedt.

Sverigedemokraterna anser att de ökade kostnaderna för migration ska finansieras inom ramen för Migrationsverkets nuvarande budget. De kommer att lägga ett eget förslag till ändringsbudget.

– Om det faller, så kommer vi att rösta på Alliansen om de pratat ihop sig om ett gemensamt förslag med lägre anslag. Nu har vi en konkret möjlighet att stoppa regeringens förslag. Nu är det upp till bevis för Alliansen om de menar allvar med att minska kostnaderna, säger Oscar Sjöstedt.

-Pettersson säger att Migrationsverkets budget var 19 miljarder för 2016, nu får man 31 miljarder EXTRA. Det är planering det…

Vårbudgeten

12 thoughts on “SD om regeringen: ”En sinnessjuk prioritering”

  1. Tack Oscar Sjöstedt från en svensk i Thailand! Skönt att det finns några rakryggade politiker som tar bladet ur mun….SINNESSJUKT är bara förnamnet nu räcker det!
    Give them hell!

  2. Är väl med Absurdistans 300 riksdagsledamöter,som i tyska Bundesdagen.
    En bunt frånvarande knarkare…Den Gröne ledamot som avslöjades när han handlat in en ny ranson Crystal Meth i Berlin har nu fått sitt ”straff”.
    Böter om 7.000 Euro,och han kan fortfarande sitta kvar med en lön,om nästan det 10-dubbla i månaden ! Det gäller att ha rätta bekantskapen inom rättsväsendet eller som i Absurdistan,en rådande ren anarki.
    Länk BZ:
    http://www.bz-berlin.de/berlin/crystal-meth-affaere-verfahren-gegen-volker-beck-eingestellt

  3. I decennier har vi fått höra att invandrarna är en stor vinst för vårt samhälle.

    Jag väntar fortfarande på att få höra om när vi vinner.

  4. Vice statsministern Åsa Romson ser litet vansinnig ut, sinnessjukt är nog bara förnamnet, yrade om SUPERSTORMAKT….En undermålig figur precis som Stefan Löven, båda borde bältas och tvångsmedicineras….

  5. Alliansen menar inte allvar. De vill bara stoppa väljarflykten till SD och efter valsegern 2018 slår de åter till med full kraft.
    I had a Dream…

  6. Verkar inte rimligt att kompensera kommuner direkt med fantasisummor? Det verkar vara som man belönar lojalitet med invällar-politiken.

  7. Ytterligare laster som lägges på de kommande generationerna…Undrar vilken räntesats dårarna tvingas betala,för de nyupplånade miljarderna ?

  8. Jag blev mycket imponerad av Oscar Sjöstedts framträdande idag.
    SD menar att 1:a land gäller för asyl. Därmed kan alla de som kom från Tyskland o Danmark direktavvisas.
    Medans Allians partierna o Regering med V diskuterar integration o jobb politik för nyanlända gör SD det som är korrekt.
    Schengen gäller så därför finns det ingen anledning ens pröva deras asylrätt i Sverige. Blir ändå avslag.
    Behövs således inga 31 miljarder till Migrationsverket.
    KISS. Keep It simple Stupid.

    Vi får se vad Allianspartierna gör när denna tilläggsbudget kommer upp.
    Röstar dem för denna så är dessa partier helt slut.

    SD är för smarta för denna världen. Långt före i alla.

    Oscar Sjöstedt lär vi få se i större sammanhang.

    • Vi får väl hoppas att hela 7-klövern hamnar under 4% i valet.
      Jag har sagt det förr men det tål att upprepas !
      Sveriges största dårhus heter riksdagshuset i Stockholm, där finns 301 dårar och 48 vårdare.

Kommentera