Min stad Malmö, ett politiskt fiasko, del 2


Här govänner (samt hatmedia)ska ni få ta del av offentliga handlingar, ett helt öppet brev från en oroad och vred medborgare. Det handlar om svenska politiker som av okunskap, eller någon för mig icke förståelig mission att byta ut sitt eget folk till bland annat de som vill lemlästa och döda oss.

Igår postade jag ett mejl till den politiska eliten i min stad Malmö Andreas Schönström (S), idag fick jag svar, jag fick sådant svar som man kan förvänta sig av den politiska gräddan som mer ser om sitt eget hus, än vad man värnar vår stad och vårt land. Läs och oroas.

Andreas Schönström (S) komunalråd blev först ut i raden av politiker som jag föväntar mig mejl från:
Hej Eva-Marie,

Till att börja med delar jag din förfäran över att en Malmöbo nu misstänks för terrorbrott. Även om den information som vi får från Säkerhetspolisen visar att bara ett fåtal från Malmö har åkt till Syrien för att strida för IS så är en enda person givetvis en för mycket.

Vår självklara ambition är att ingen ska välja att begå den typen av brott som Malmöbon nu misstänks för. Malmö stad är en viktig part i det förebyggande lokala arbetet för att så inte ska ske och det pågår vardagligen inom alla kommunala verksamheter som har med unga att göra, främst skolan och socialtjänsten. Mer om vårt arbete, som sträcker sig flera år tillbaka i tiden, finns här:

http://malmo.se/…/2016-04-12-Malmo-stads-arbete-mot-valdsbe…

Vi arbetar också i samarbete med civilsamhället, till exempel föreningar, för att nå unga som vi riskerar att inte nå inom den vanliga kommunala verksamheten. Projektet Våra Liv är där en viktig partner, som bland annat fokuserar på unga i utsatta områden, kriminella miljöer och i religiösa nätverk. De har stor erfarenhet inom dessa områden. Varför du inte har fått svar av Salahuddin vet jag inte, men hör gärna av dig igen till någon av personerna som leder projektet för att få veta mer – det vet jag att de välkomnar. Information och länkar till kontaktuppgifter finns här:

http://malmo.se/…/Plattform-M…/Plattform-Malmo/Vara-liv.html

Bra att du vill ta reda på hur saker förhåller sig. Osäkerhet är ofta en källa till otrygghet. Hoppas att du får fram all information du behöver.

Med vänlig hälsning:

Andreas Schönström
Kommunalråd (S) för arbetsmarknad, gymnasie- och vuxenutbildning

Kommunalrådsavdelningen
Stadshuset
August Palms plats 1
205 80 Malmö
Tel: +46 40 34 10 16
————————————————————–
Hej Andreas!

Tack för ditt mejl.

Jag citerar dig ”Osäkerhet är ofta en källa till otrygghet”. Det var ett mycket oförskämt svar. Det handlar inte om osäkerhet utan om verklighet och realism. Det handlar inte om att jag ska få fram någon information då vi vet att inom våra svenska öppna gränser finns islamistiska terrorister. Det förebyggande arbetet har å det grövsta misslyckats, det får du hålla med om?

Malmö stad är projektägare till ”Våra Liv” och det vore mycket klädsamt ifall ni med poltisk makt granskar de föreningar och moské som innefattas i projektet. Att Salahuddin Bakarat inte svarar mig är inget någon annan i projektet kan råda över utan där måste ni politiker med makt sätta press, tar han avstånd från sharia eller inte? Vad anser Sallahuddin om Islamiska Staten egentligen.

Låt inte detta bli ett projekt som rekryterar personer till terror, känner Du Andreas att Du så lättvindigt kan släppa denna fråga? Eller är du modig för vår säkerhets skull att agera innan.

Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olsson
———————————————
Läs även detta, A Schönström är ute och cyklar
http://www.svt.se/…/kommunalrad-hogerextremism-storre-hot-a…


13 responses to “Min stad Malmö, ett politiskt fiasko, del 2

 • Malmöislamisten Shaykh Salahuddin Barakat är för sent ute | Petterssons gör skillnad!

  […] till islamisten Schaykh Salahuddin Bakarat , malmöbon Salahuddin svarar inte på mina mejl där jag endast ställer EN (1) fråga TAR DU AVSTÅND FRÅN SHARIA”. Timman är slagen, hela den […]

  Gilla

 • Tony

  Andreas Schönström lotsar det är bara någon enstaka från
  Rosengård som lockas till IS. Men Malmö har även andra
  stora Problem med grov brottslighet. Hela Norra Grängesbergsgatan
  är nerlusade av Svartklubbar med vidhängande brottslighet,
  och har så varit i snart 20 år utan att vare sig Malmö eller för
  den delen Polisen gör något åt detta, likadant är det runt det
  gamla arbetaretorget Möllevången, under hela tiden har staden
  styrts av Sossarna. Alltså mycket snack och lite handling?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Malmö går back 5miljarder kronor per år och Södertälje 2miljarder, – snart ser hela Sverige ut så tack vare den SINNESSJUK MASSINVANDRINGEN AV ARABER/MUSLIMER!!!

  Gilla

 • Petter (SD senast 2018, helst NUUU)

  Här är mera verklighetsfrånvänt skit;
  ”En tivoliolycka toppar Malmö stads lista över möjliga katastrofer med flera dödsoffer.
  Terror värderas mindre farligt.
  Tisdagens terrorattacker i Bryssel kom efter ett år med upprepade attentat i bland annat Köpenhamn, Paris, Istanbul, Ankara och Sousse.”
  Såhär bullshitar PK-avfallet oss hela tiden.
  http://www.sydsvenskan.se/malmo/tivoli-farligare-an-terrori-malmo-stads-riskanalys/

  Gilla

 • malmobon

  Om vi skall sammanfatta lite, så hade Osama arbete och var högst troligt bosatt på Hårds väg, vad jag fått fram.
  Enligt Aftonblaskan så skulle han vara snäll o trevlig (AB hade hittat en granne).
  Arbetade för Malmö Stad.
  Inte med i kriminella register fast han enligt polis skulle umgås med kriminella (svårt missa i detta område).
  Bostadsområdet ägs av MKB.
  I området ligger en källarmoské som jag förmodar Osama besökte.
  Var har vi då problemet?
  Just det. Moské i ett bostadsområde. ISLAM.
  Vad gör man då? Tar bort källarmoskén!
  Kommer återkomma i detta ärende.

  Gilla

 • Gullan

  Kan vi inte bara arbeta istället för att ”nätvärka” hela dagarna? Allting går så mycket lättare om man arbetar lite.

  Gilla

 • Kurt

  Jag vänta mig inget annat än rappakalja av de ”Folkvalda”. De kommer inte att tro på lusen de ha satt i pälsen på det Svenska folket (Etniska Svenska) ens om en Islamist tänder en bomb under röven på dem.

  Gilla

 • ÅMÅL

  VI STÅNGAR PANNAN BLODIG när vi försöker påverka dagens ”grevar” och ”baroner”. De är alla med i globalistiska klubben som ständigt arbetar för sin agenda.
  Alla vi vanliga som lider konsekvenserna av deras maktsträvanden – struntar de lågaktningsfullt i!

  http://nyadagbladet.se/kultur/henrik-larsson-bullerbybarnet-som-fann-en-fristad-hollywood/

  Gilla

 • ÅMÅL

  BREV FRÅN UNDERSÅTE TILL ÖVERMAN –

  en egen konstart…

  Gilla

  • Janne

   Bahnhof vägrar, i motsats till andra internetleverantörer, att lämna ut IP adresser hur som helst! Om det inte gäller grova brott förstås!
   Jag tyckar att vi ska stödja ett sånt företag!
   Janne

   Gilla

 • Petter (SD senast 2018, helst NUUU)

  Gedigen insats som vanlig av Eva Marie:
  OCH
  Svaret är ju lite av ett god dag yxskaft svar!
  ”Vi arbetar också i samarbete med civilsamhället, till exempel föreningar, för att nå unga som vi riskerar att inte nå inom den vanliga kommunala verksamheten.”
  Kan vara de kat tuggande mussar som rullar in i tid och otid på lektionerna. Med kepsen på sned/bakochfram och med byxhäng. Samt en iphone i näven och noll uppmärksamhet mot omgivningen. Eller skolkar dom. Bidragen utgår ju iaf, antingen studiestöd eller socbidrag.
  Tror Andreas Schöström att dom laissez faire mussarna är annorlunda i föreningslivet?

  Gilla

  • Eva-Marie

   Tack Petter.

   Visst är det Godag yxskaft, och det är dessa ”goda” elitpolitiker mycket bra på. Vi såg och hörde finansminister Magdalena Andersson idag, det dessa broilers producerar är inte överrenstämmande med verkligheten, de borde avsättas då de ljuger och och förskönar vårt lands folkutbyte. Varför gillar de folkvalda ”svenska” terrorister framför sitt eget timida och förut så trygga folk……

   Gilla

   • Petter (SD senast 2018, helst NUUU)

    Som jag skrivit tidigare i nån kommentar, så har vi en ideologi som slagit sönder kärnfamiljen. Med det följer lägre nativitet bland svenskar. Lägre nativitet har länge använts som svepskäl för att öppna Sveriges portar på vid(rig)aste gavel. När lösningen istället vore att gå tillbaka och förstärka kärnfamiljen. Nu blir Sverige en stor mångkulturell smältdegel, ett mångkulturellt gyttjebad där PK-avfallet trivs med att se på när vi andra tvingas vältra oss och rulla in oss i multikulti skiten. Själv sitter de på Spy Bar och lever jävel. Ok, de kommer ut ibland och visar sin väl in(r)övade självgodhet. Det uppblåsta och pannskadade PK-avfallet har tyvärr stor informell makt över folket fortfarande.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: