Zigenarna bygger palats för bidragspengar och brottslighet


JOURNALISTIK. De allra flesta av oss har sett ”hemma hos” reportage på SVT och andra PK-organ om hur eländigt och fattigt zigenarna har det, det stämmer säkert för en del lever, men andra har det litet annorlunda. Daily Mail har idag ett reportage om hur zigenarna bygger palats hemma för bidragspengar och andra oegentligheter. Även rumänska tidningar skriver om detta.  Dock inga svenska vad jag vet, trots att de lovar att de inte döljer något för oss.  

Nedan kan ni se en litet annorlunda bild av hur många romer lever, det är de som organiserar det som inte finns enligt PK, människohandel, organiserade tiggerier och stöldturnéer, storskaliga bedrägerier osv. Kanske lite fördelningspolitik skulle hjälpa – ziggisar emellan.

Varför ser man inga tiggare på dessa gator?

Den här filmen är endast några dagar gammal, och visar en razzia av polisen mot en ziggis som gjort sig en förmögenhet på att skicka tiggare till väst 


14 responses to “Zigenarna bygger palats för bidragspengar och brottslighet

 • Agneta

  Tänk om svenska fattigpensionärer till slut måste åka och göra motsvarande framför 👉🏽zigenarnas 🏘villor i Rumänien !
  👊🏾

  Gilla

 • Mari

  Undrar om det kommer att visas något av detta i Pascalidous dokumentär??? Ha – tillåt mig att tvivla.

  Gilla

 • Ikon

  JÄTTE TACK TILL REGERINGEN!
  Varje gång jag ser Stefan Röven & Co kräks jag hejdlöst upp allt jag ätit!

  Gilla

 • ÅMÅL

  ROMERNAS HÄRFÖRARE I MALMÖ –
  andra ska betala det han svulstigt propagerar för;

  Gilla

 • Mimi N

  Varma, jättevarma hälsningar från PATRIA MEA !!!
  Landade igår, har träffat vänner och släktingar här i huvudstaden och en av dem skall köra mig till min lägenhet i den stora födelsestaden vid Donau nu på fredag.
  I förmidags åkte jag till Utrikedepartementet för att få ett viktigt intyg.
  Det enda som jag har kvar att göra sedan är små formaliteter … Näst (men inte för snart) kommer jag till Sverige som gäst. Har inte bestämt mig än om jag skall eller inte skall säga upp svenska medborgarskapet. Över 30 år där uppe är jag ‘sick and tired of everything’ – särskilt på allt jag hör och läser om invandringen – usch!!!!

  Apropå zigenare: några är kvar, en del har kommit för att plocka socialbidraget och barnbidraget. Inom några dagar åker de tillbaka till Sverige. De älskar verkligen er, svenskarna, lika mycket som svenska politikerna älskar dessa ”stackars” skurkar, vill hålla dem kvar och skicka deras barn till högskolor – raka vägen, kanske?
  Nyfiken av naturen, bad jag en väninna att ta mig till en arbetsförmedling här i huvudstaden. Inte en ziggis där, kan ni tänka er det?
  Keep in touch, skriver igen om några dagar.
  Kram till er alla, Sverigevänner – länge leve SD!!!!

  Gilla

  • Stenbock

   Nej hitta zigenare på en arbetsförmedling är ju likvärdigt med,att lyckas vinna högsta vinsten på Lotto !
   F.ö. är dessa just nu spridda över hela nordeuropa.Såg i kvällens nyheter,att de besökt en större kyrkogård i centrala Berlin.
   Här hade man stulit olika metalltavlor och figurer på ett 10/15-tal gravar.Många av dessa med stort affektionsvärde.En större tyngre byst,hade tydligen blivit fööör tung för packet att bära bort,Den fann personalen 100 meter bort från plundrade graven.

   Gilla

 • Silfverbielke

  Det har gjorts en del reportage och filmer om zigenare.
  Handlar dock mest om kvinnor som tigger.
  Aldrig någon som frågar vad männen sysslar med.

  Gilla

  • Stenbock

   Nej männen har ju nattskiftet…Det är mycket säkrare för dem,att stjäla kopparkablar för SJ,och koppartak/rännor från kyrkorna under den mörka delen av dygnet ! Det som imponerar på mig är,hur de kan bära iväg hela metallstatyer om hundrade kilon,från våra parker.
   F.ö. får vi inte glömma deras yngre barn,som tidigt läres upp genom att syssla med ”snatteri” i affärer och varuhus.Överfall på äldre och
   ficktjuveri. 😦

   Gilla

 • stromboli

  Smaklöst på alla sätt, slaveri, stängda hjärtan och inhumanitär skräpmakt.
  Gratulerar Sverige som bidrager så mycket att ert eget folk de äldre går under, skam .

  Gilla

 • Trynbald

  Att syssla med brottslighet och bedrägeri skyddade av svenska staten. Denna organiserade trafficking är osmaklig på alla plan. Förbjud tiggeriet nu och låt inte tiggarna få någonting här för att berika skruppelfria finansiärer i sina hemländer.

  Gilla

 • Pica pica

  Det verkar som om zigenarna har höjt tonläget igen. Många kommuner har ställt upp med hjälp under den kalla årstiden. Nu går vi mot sommaren och i Malmö demonstrerar de för att de ”behandlas sämre än hundar” och samma händer i Sundsvall. Kommunen hjälpte dem i lägret i Sundsvalls hamn med el och bajamajor i vintras. Nu stänger man lägret där de själva brutit ut elskåpen och tjyvkopplat strömmen och allt fler tar hit sina barn. Har det spridit sig att de ska få gratis skola och välfärd här?

  Som med vissa andra så ger man dem lillfingret så försvinner hela armen.

  Gilla

 • Ståfräs

  PK gillar denna typ av hus och önskar inget hellre än att snarast bli granne med ett, allt annat är djupt rasistiskt

  Gilla

 • Stenbock

  Hur mycket har de ”stackars EU-migranterna” med sitt,”hej,hej” bidragit ?
  Och hur många rån av åldringar,inbrott,koppar-,metallstölder av olika konstverk,och t.o.m. gravskändningar över hela Europa,bidragit till dessa lyxbyggen ? Filmer som visar hur naiva rättsväsen,och politiker agerar.

  Gilla

 • TheMinimizer

  Ceaucescu var ett mirakel av god smak i jmf med detta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: