Två invandrare häktade för grov våldtäkt

INVANDRARVÅLD. Två män har häktats för inblandning i en grov våldtäkt ombord på färjan Silja Galaxy i onsdags.

Två 19-åriga män har häktats för inblandning i färjevåldtäkten. Den tredje mannen, en 18-åring, släpps på fri fot då det enligt rätten saknas tillräckligt med bevis  men han är fortfarande misstänkt, två andra har släppts och är inte längre misstänkta. De två 19-åringarna är på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt.

Männen, 18, 19 och 19 år, är samtliga hemmahörande i Västmanland. Den misstänkta våldtäkten ska ha ägt rum på en studentkryssning med 18-årsgräns där omkring 1 700 studenter från Syd- och Mellansverige deltog.

De häktade är Hywa Azemi och Marko Tanackovic som är medborgare i Bosnien och Hercegovina.

TIDIGARE 2016-03-31. Invandrarna som är anhållna för färjevåldtäkten misstänks även för mord

Två av de fyra unga män som sitter anhållna misstänkta för en gruppvåldtäkt på en studentkryssning är misstänkta för medhjälp vid ett uppmärksammat mord i Stockholmsområdet. 

Männens advokater i det kommande mordåtalet säger att de inte tror deras klienter kommer att åtalas.
– Vi har ännu inte fått förundersökningen, vilket vi borde ha fått annars, säger en av advokaterna till tidningen.
De anhållna för färjevåldtäkten nekar, skriver SVT Nyheter Stockholm.

 • Släppt för våldtäkten, född 1996.10.27 Misstänkt för medhjälp till mord i Akalla
 • Släppt, född 1997.01.31
 • Släppt, född 1997.06.14
 • Tanackovic Marko, född 1996.10. 30 (högst upp till höger) Misstänkt för medhjälp till mord i Akalla

Sju misstänkta för mord i Akalla

-Pettersson säger att den ljusnande framtid är vår…

TIDIGARE IDAG. Fyra invandrare anhållna efter gruppvåldtäkt på Finlandsfärja

Fyra män som i går greps misstänkta för en gruppvåldtäkt ombord på en färja har anhållits, rapporterar P4 Stockholm. De fyra greps i går när färjan anlände till Stockholm.

Den misstänkta våldtäkten ska ha inträffat under en studentkryssning med färjan Silja Galaxy med 18-årsgräns där omkring 1 700 studenter från Syd- och Mellansverige deltog.  

 

Galaxy

Våldtäkten ska ha skett i samband med en studentkryssning ombord på färjan Silja Galaxy som går mellan Stockholm och Åbo. Enligt Citypolisen är de fyra nu anhållna misstänkta för grov våldtäkt.

Polisen fick anmälan strax efter klockan 18 efter att färjan angjort Värtahamnen.

Flera av de manliga kryssningsresenärerna fick lämna dna-prov innan de lämnade färjan. Flera ungdomar från Västerås, Hallstahammar och Sala uppges ha varit ombord.

De misstänkta är invandrarmän boende i Västerås och enligt min mening ska det betraktas som ett hatbrott mot svenskar. Ingen av de misstänkta våldtäktsmännen är född i Sverige.  Burundi (svensk medborgare 2010), Colombia (svensk medborgare 2012), Irak (svensk medborgare 2012), och Bosnien & Hercegovina (ej svensk medborgare)

-Pettersson tycker hatmedia verkar ovanligt tysta, beror de på att de senast gick ut stort med att det var svenska våldtäktsmän när det var “svenskar”? Läs mer om våldtäkten Amorella där bilderna nedan är ifrån…

Svenska hatmedia pekade ut svenskar fast de påstår att etnicitet inte har någon betydelse

2015-02-01_1318

Aftonbladet

2015-02-01_1613

2015-02-04_1234

Finska media var mer korrekta, de talade om män som bor i Sverige. De misstänkta männen var somalier och inte ens svenska medborgare.

2015-02-01_1600

3 thoughts on “Två invandrare häktade för grov våldtäkt

 1. När ska svenska kvinnor och tjejer lära sig att det inte är säkert och bra att åka och festa, dansa och supa på dessa färjor? Varför åker dom med på dessa färjor?? Fattar inte, det är åratal sedan det var “trevligt” och kul….
  Hallå svenskor, vakna upp!!

 2. Dom kommer från en kropps stympar kultur. Så det finns väl lämpligare straff än ett statlig hotellboende genom Kriminalvårdens svängdörrar?

 3. Så blir det i ett samhälle där vi inte får skydd trots att vi betalar omänskligt hög skatt, bedrövlig skola, miserabel sjukvård, haltande logistic, smutsigt och skräpigt allt ska betalas minst två gånger, för att korrupta varelser ska glida runt i samhället och fylla sina bankkonton, usch !
  Nu kommer det fram alltfler frivilliga grupper inom många områden som för småpengar gör de skattefinansierade jobben som det finns anställda som skulle utföra, dessa frivilliga grupper är en lindring av kaoset.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3522784/Pervert-45-collapses-camera-confronted-vigilantes-instead-14-year-old-girl-thought-d-grooming-internet.html

Kommentera