En tidstypisk bild


Igår behandlade Agenda den omstridda EBO-lagen som idag gör att nyanlända kan bosätta sig var det vill och då givetvis i kommuner där mångkulturen gått så långt att det bildats parallellsamhällen i Sverige. Som exempelvis i Södertälje där Agenda gjorde ett nedslag.

Den här bilden från inslaget är typisk för dagens Sverige och om någon nu tror att det blir bättre framöver, lär ni bli mäkta besvikna. Integration är bara något svenska politiker tjattrar om. De som ska integreras vill inte integreras. Så är det och så kommer det att förbli och därför är alla miljardsatsningar kastade i sjön.

Skärmklipp

 


10 responses to “En tidstypisk bild

 • Maria anser

  Precis det har hänt igen då terrrormisstänkt yngling i S-tälje skyller på att han blivit ”kränkt” när han blev av med lägenheten – eftersom han inte skötte studierna gång efter annan som ordnats av kommunen. Skyllde på att det är samhället som är orsaken till att han valt att åka o strida (läs döda) i Syrien…har nu plötsligt ingen stans att bo – p.g. a. egen misskötsamhet. Han, lika som antal andra, ville heller inte integreras (efter placering o hjälp av samhället ). Oavsett kommun i landet.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå våra sörmländska lokaltidningar…..är detta inte skrattretande och tidstypiskt ???

  ”113 av Katrineholms-Kurirens prenumeranter får inte längre någon tidning. Den är för dyr att dela ut.

  Ett hundratal av Katrineholms-Kurirens prenumeranter på landsbygden får inte längre någon tidning eftersom kostnaden för utdelningen med tidningsbud inte täcks av prenumerationsintäkterna. Det rapporterar P4 Sörmland.

  Prenumeranterna har fått beskedet skriftligen och hänvisas i stället till den digitala utgåvan, trots att flera av landsortsborna har problem med sin uppkoppling.

  Läsarna erbjuds även att få tidningen med post eller att få den till ett upphämtningsställe, vilket flera av de drabbade har långt till.

  Monika Gustafsson driver ett kafé i Lerbo och har valt att hämta tidningen varje dag på ett uppsamlingsställe.

  ”Att läsa tidningen digitalt är inget alternativ, vi har så dålig mottagning här ute. Och att få den med posten, den kommer sent på eftermiddagen, då har jag ju nästan stängt kaféet”, säger hon till P4 Sörmland.”

  http://www.journalisten.se/nyheter/ingen-katrineholms-kuriren-pa-landsbygden

  Gilla

 • Lena

  Så ser det ut och hörs med ”mössan” på.

  Gilla

 • Björn

  ”Överallt talas det arabiska. Här kommer jag bara tala arabiska”. SER Löfvén, Lööf, Reinfeldt, Sjöstedt, Fridolin detta? Fattar ni vad detta innebär? Integration = kommer inte att ske om inte krafttag tas och det nu. Troligen är det redan för sent dock.
  Kan även tillägga att arabiska är bland de absolut fulaste språk jag vet. Inte för att det hör till saken men ändå. 😉

  Gillad av 1 person

  • Tony

   Ingen av dem fattar någonting, då hade dom inte
   fått sådana höga poster som dom har, ju mer Tomtar
   på loftet ju större chans att bli ett så kallat högdjur i
   politiken i Sverige!

   Gilla

  • Maria anser

   LT (Länstidningen) i S-tälje har plötsligt börjat med en arabisk (!) nyhetskanal… I södertälje har det sedan 70-talet bott finländare (är en stor andel av kommunen) men någon finsk nyhetskanal har aldrig varit aktuell…har aldrig ens föreslagits.

   Gilla

 • Urinvånare

  Tänk om folk hade fått veta 1988 hur det ser ut i dag i Sverige. Då skulle Sven Olle Olsson ha höjts till skyarna, för sin folkomröstning om invandringen.

  Gilla

 • Guran

  Det blir nog väldigt svårt att integrera alla dessa som som inte vill integreras, . Språkligt lär dom sig bara de få ord dom behöver: bidrag, rättighet, rasist och gratis 🙂

  Gillad av 1 person

 • ÅMÅL

  VEM BETALAR NOTAN?

  Gilla

 • Gullan

  Det krånglas fram och tillbaka om mångkulturen men den den enda fungerande lösningen ryms på två bokstäver.

  UT

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: