Första båten med bara flyktingflickor


Det har som bekant varit en stark övervikt av ensamkommande unga pojkar, i 20 till 45 års åldern bland de så kallade ”flyktingarna”! Men igår på eftermiddagen anlände den första båten med enbart flickor utanför den Grekiska ön Lesbos.

158

Råskinnet Assberg

Det verkar vara de ”ståtliga männen från norden”  i de gula räddningsbåtarna med Råskinnet Assberg i täten som inspirerat de muslimska damerna att att försöka att ta sig till Grekland för vidare befordran till Sverige . Dom är ju vana vid ”hård behandling” hemifrån varför bilden av Assberg  med en stor manlighetssymbol i handen  som publicerats i Syriska tidningar verkat oemotståndlig för dem.

Flyktingflickorna är medvetna om svårigheterna med att ta sig vidare upp genom Europa, men troligtvis så försöker dom att få ”de ståtliga männen från norden” att ordna vidaretransporten, men de gör vad de kan för att ge ett fördelaktigt intryck.

 

 

 

 

 

Första bilden på de ensamkommande kvinnliga flyktingflickorna nedan

 

dam flyktingar

Dagens datum: Första  April 2016


6 responses to “Första båten med bara flyktingflickor

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: