Fyra invandrare anhållna efter gruppvåldtäkt på Finlandsfärja

Fyra män som i går greps misstänkta för en gruppvåldtäkt ombord på en färja har anhållits, rapporterar P4 Stockholm. De fyra greps i går när färjan anlände till Stockholm.

Den misstänkta våldtäkten ska ha inträffat under en studentkryssning med färjan Silja Galaxy med 18-årsgräns där omkring 1 700 studenter från Syd- och Mellansverige deltog.  

Galaxy

Våldtäkten ska ha skett i samband med en studentkryssning ombord på färjan Silja Galaxy som går mellan Stockholm och Åbo. Enligt Citypolisen är de fyra nu anhållna misstänkta för grov våldtäkt.

Polisen fick anmälan strax efter klockan 18 efter att färjan angjort Värtahamnen.

Flera av de manliga kryssningsresenärerna fick lämna dna-prov innan de lämnade färjan. Flera ungdomar från Västerås, Hallstahammar och Sala uppges ha varit ombord.

De misstänkta är invandrarmän boende i Västerås och enligt min mening ska det betraktas som ett hatbrott mot svenskar. Ingen av de misstänkta våldtäktsmännen är född i Sverige.  Burundi (svensk medborgare 2010), Colombia (svensk medborgare 2012), Irak (svensk medborgare 2012), och Bosnien & Hercegovina (ej svensk medborgare)

-Pettersson tycker hatmedia verkar ovanligt tysta, beror de på att de senast gick ut stort med att det var svenska våldtäktsmän när det var “svenskar”? Läs mer om våldtäkten Amorella där bilderna nedan är ifrån…

Svenska hatmedia pekade ut svenskar fast de påstår att etnicitet inte har någon betydelse

2015-02-01_1318

Aftonbladet

2015-02-01_1613

2015-02-04_1234

Finska media var mer korrekta, de talade om män som bor i Sverige. De misstänkta männen var somalier och inte ens svenska medborgare.

2015-02-01_1600

22 thoughts on “Fyra invandrare anhållna efter gruppvåldtäkt på Finlandsfärja

 1. Hade jag sett detta, hade alla fyra fått så mkt stryk, hade tagit de två största först! Armbågar knän i huvudet, spark i skrevet, knytnäve halsen, hade jag haft chans hade jag knäckt armen med på dem! // Svensk 90kg 190 30 bast, som tränat MMA/muay thai/russian sambo intensivt ett bra tag!

  • Just så ser nya mångkulturella ghettot ut,som jag har förmånen att få bo i ! Sen finns det folk som undrar varför jag aldrig går på fotboll,och betalar dyrt inträde…Det räcker att jag tittar ut genom fönstren,så ser jag all världens aktörer helt gratis !

 2. Skall vi gissa att de våldtog i “tur och ordning”? Med rättsväsendets nya definition, så är detta ingen “gruppvåldtäkt” och blir således registrerat som “våldtäkt”.
  Alla vet väl att gruppvåldtäkterna minskar kraftigt i Sverige numera!!

  • Kan du trolla med knäna också ? Har försökt flera gånger, (inte bara idag) och alltid försvinner hela kommentaren ut i rymden !

   • EXPONERAT är problematisk. Svenskfientliga krafter attackerar sajten ständigt. Man måste ha ett starkt skydd i sin dator – annars ska man inte besöka sidan.

 3. Medborgarskap ska kunna återkallas i upp till 10 år, dessa
  har delats ut lik godis till barn. Respektlösa skitstövlar har
  inte i landet att göra. Hade det bara funnits rejäla straff för
  dessa oerhört låga beteenden , så nog fan hade det
  avhållit en del av dessa kräk att begå dumheterna.
  Men Svenska Domstolar hjälper istället kräken genom
  att utdöma löjligt låga straff!

 4. Sverige måste hålla uppe våldtäktstatistiken annars kan vi förlora den till Sydafrika som logger 2a efter Sverige. Grattis 7klövern där ligger vi etta.Lider med alla offer som får sitt liv förstört av parasit importen……

 5. 9,5ggr av 10, när pk-median går ut med att en svensk har begått ett brott, då vet man att det oftast handlar om en gärningsman som är “svensk”.

 6. SVT sa att 4 “SVENSKAR” gripits i Turkiet för att planera att ansluta sig till ISIS….När sedan reportern berättar närmare så har EN PUT och resten saknar anknytning men har är sannolikt araber/muslimer som kommit till Sverige som flyktingar….
  Svårt att förstå SVT att de rapporterar på detta DJUPT OSAKLIGA SÄTT SOM STÄLLER SVERIGE I DÅLIG DAGER….
  På sätt är det väl svenskar enligt Stefan Lövens och SOCIAL-DEMOKRATERNA DEFINITION…..

 7. Enl. samstämmiga uppgifter på Flashback är det mörkhyade gärningsmän som pekats ut vid identifiering av brottsoffren. Namnen lär bli offentliga efter häktning idag, så då får vi facit.

  • De har säkert lurat in någon dum svensk flicka i hytten och festat….-därefter händer detta eller så har de tvingat in barnet/flickan/kvinnan…..en definitionsfråga om hon är 18-20 år….Enligt Stefan Löven är vissa flyktingar i 40 års åldern “barn”!!!

Kommentera