321 asylsökande till Sverige senaste veckan


INVANDRING. Sedan början av mars har antalet flyktingar som tar sig från Turkiet till Grekland halverats, och minskningen märks även i Sverige, skriver SvD. En period i höstas kom det över 10 000 personer per vecka. Den siffran var nere i 321 personer de senaste sju dagarna, enligt Migrationsverket.
Samtidigt meddelar Österrike att de ska skärpa sina asylregler ytterligare. Inrikesminister Johanna Mikl-Leitner vill att landet bara ska ta emot personer vars närmaste familj redan har asyl i landet.

-Pettersson noterar att Sveriges nyfascistiska regering har lyckats skapligt men att det finns lite kvar att göra…


15 responses to “321 asylsökande till Sverige senaste veckan

 • eva

  Ett bra sätt att få bort de som inte är riktiga flyktingar vore att sänka alla bidrag och ta bort alla generösa sidobidrag, ÄFS och liknande. Då skulle nog många försvinna. Lägg sedan till någon form av arbetsplikt för att få socialbidrag, parkarbete, plocka mördarsniglar, ja, vad som helst så får vi se vad som sedan blir kvar. Och inga pengar utan bara kuponger som matkuponger, klädkuponger…..

  Gilla

 • Petter (SD senast 2018)

  Då vart det 321 st för mycket. Bomma igen gränsen och börja repatriera!

  Gilla

 • Tony

  Ja dom har ju lyckats bättre sedan dom började att använda
  sig av Det som SD föreslagit i 10 år, men det finns så många
  skevheter att rätta till . så det hade varit bättre om SD tagit över!

  Gilla

 • jan

  Hycklaren Ban Ki-moon besöker Sverige och gullar med Löfven.
  Sydkorea tar inte in några flyktingar…

  Gilla

 • jan

  Imre Kertész, född 9 november 1929 i Budapest, död 31 mars 2016 i Budapest, var en ungersk författare. Han tilldelades Nobelpriset i litteratur 2002…
  ”Europa kommer snart att gå under på grund av sina förutvarande liberalism som har visat sig barnslig och självmördande. Europa har alstrat Hitler, och efter Hitler står kontinenten där utan argument: portarna står vidöppna för islam, man vågar inte längre tala om ras och religion, samtidigt som islam bara känner hatets språk gentemot främmande raser och religioner.” – Inre Kertész

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Skrämmande ändå ! Den värsta mardröm kommer 87:an idiot att få uppleva inom kort. sju klövern är Sveriges fiende nummer ett genom alla århundraden. sju klövern mördar mer än 15.000 fattiga Svenskar som svälter ihjäl i Sverige varje år. sju klövern göder sig likt ROBERT MUGABE och andra liknande politiker. Märkligt att vi bara haft en olof som råkat illa ut för en lyckoträff anser jag..

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Det blir svaga vita ETNISKA SVENSKAR som får stryka på foten då alla resurser går till invällarna……!
   Denna råtta Olof kommer nog att bli fler…..Då var Sverige LUGNT….-det som nu kommer kan liknas vid ett inferno med påföljande inbördeskrig….ANSVARSLÖST OCH EGOISTISKT AV NÅGRA FÅ SOM HAR DET BRA!!
   Våra barn och barnbarn kommer att få lida av helvete!!!!

   Gilla

 • Risto Matinen

  Det kommer inga flyktingar från Turkiet, enär det landet räknas som säkert. Det kommer endast emigranter/ockupanter/asylparasiter därifrån…

  Gilla

 • Gullan

  Det är fortfarande 321 flyktingar för mycket. Stäng gränsen!

  Gilla

 • Lena

  Varför behövs det så många platser på asylboenden om det inte väller in asylanter ?
  https://asylkaos.wordpress.com/category/asylboenden-2/

  Gilla

 • Mary Agnes

  Ändå 10 000 för lite. Alltså, noll asylparasiter in plus de 9700 som vi skickar ut igen. Samma väg som de kom. Danmark och Tyskland skulle inte släppt in dem. Return to sender.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  321 araber/muslimer i veckan + deras anhöriga som kommer efter, vem betalar ? Svar: Det blir våra barn och barnbarn som får ett krossat Sverige som kommer att göra statsbankrutt….
  http://www.tino.us/

  Gilla

 • Kommendanten

  När 7-klövern för en sd-light politik då är det ok. Men när SD yttrar sig om saker och ting som är bra för Sverige – då är det inte ok.

  Detta är bara hyckleri från regeringens sida och ingenting annat.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: