En liten påsksummering

Fyra dagars påskledighet, ifall man har tur. Om man är lyckligt lottad och har ett arbete att gå till, då kan man vara ledig….men om inte då är man om man bor i Malmö statistik i den 25%iga skaran som inte är ledig då man fattas ett arbete att gå till.

Hur som, här kommer en påsksummering i bilder, lite natur, konst, fint , fult och nytt folk.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

11 thoughts on “En liten påsksummering

 1. Att så kallade journalister kan vara oförskämda det har vi tidigare varit vittnen till. Den här kanadensiska “von oben” journalisten tar nog priset som helkorkad. Nu talar hon från quebec, där de jobbar minst och bidrar minst men har mest bidrag i kanada, övriga områden i landet är trötta på att försörja, vänstern.
  Tobbes medieblogg har gjort en översättning till svenska, strålande.
  Det får jag skriva att vad än franska journalister skriver och agerar, de är artiga, mycket kunniga och de respekterar den de intervjuar aldrig att jag har lyssnat på något så miserabelt som denna kvinnliga journalist, från quebec.
  http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2016/03/marine-le-pen-moter-fientlig.html#comment-form

 2. Hej Eva-Marie, får inte fram dina bilder trots att jag har “java script”.
  Nu O T, det är inte pediga i kväll har dock lyssnat på afd med F Petry, en halvtimma på engelska.

  • Hej Lena, så konstigt, men ta och uppdatera sidan så gjorde jag så fungerade det igen 🙂

   • Eva- Marie, det fungerade inte förrän nu men väl värt att vänta på. Humlan som sög nektar från den blå scillan är helt underbar.
    En riktig vårhälsning med många vackra bilder, tack.

 3. Jag tror att det handlar om 50% och uppåt som inte har ett jobb i Malmö Där jag bor bor det massor av patrask som anser sig ha lyckats bara för att de har en lägenhet mitt i stan men ett jobb har de aldrig haft. De är proffs på att gå från bidrag till bidrag. Stötte på en japansk vilde som har bott i landet sedan 10+ år och nyligen blev klar med sin SFI. En riktigt vidrig kackerlacka. Är man svensk för att man har som mål att parasitera hela sitt liv på svenska skattebetalares ryggar?

  • Jag frågade för ett tag sedan en arbetsförmedlare hur statistiken var just i Malmö när man räknat in all konstgjord andning, svaret jag fick var 25% arbetslöshet, men om det är sant det vet jag inte.

   Och nu är det full rulle med snabbspåret, de allra nyaste svenskarna ska validera sina utbildningar de har med sig från hemlandet…….hört från utbildare att dom inte tror ett dugg på detta.

   • Tjänsterna tillsätts “via kontakter” för att det handlar om korruption. Om man anställer den normala vägen så upptäcks korruptionen och någon måste svara på frågor och ha stake att stå för det felaktiga beslutet. Vilket man inte har lust med. Alla de tjänster jag sett och granskat som har tillsatts i Malmö “genom kontakter” har det varit mygel med. Antingen har man ljugit på cv:et, legat med någon, är någons kusin eller någons vän och att bara acceptera korruptionen vilket det handlar om är fel.man ska anställa den som har bst meriter inte vem man sugit av. Att acceptera det genom att säga “så är det” visar på att man har noll koll och svag analytisk förmåga eller så är man bara en avtrubbad småstadsbo.

Kommentera