Sex poliser tog fast polishuspinkare


GOTT OCH BLANDAT. En man som befann sig i centrala Åre och var tvungen att lätta på blåsan valde helt fel plats för att uträtta sina behov. Väggen som mannen ställde sig att urinera mot tillhörde polisstationen.

– Det var lite olyckligt. Stationen måste vara dåligt skyltad, säger August Knutsson, vakthavande befäl vid Jämtlandspolisen.

Mannen upplystes dock snabbt om vad det var för byggnad. På stationen pågick skiftbyte och hela sex poliser blev vittnen till hans förehavanden. Polishuspinkaren fick en bot för förargelseväckande beteende.

-och så finns det folk som säger att polisen inte är effektiva…


13 responses to “Sex poliser tog fast polishuspinkare

 • Ölberg

  Sekten Socialdemokraterna största skandal genom tiderna, vilken även mörkas av sosse-sekten Nr2 NyaModeraterna.

  http://grimslovsharvan.blogspot.co.at/2016/02/morklaggningen-av-vapenharvan-i.html?m=1

  Socialdemokraterna Sten Heckscher, Nils Öberg, Thomas Bodström, Dan Eliasson och Gunnar Gunnmo är huvudmän kring vapenförsäljning till gäng och ansvariga för att 75 Ahmeds har (hittills) skjutit ihjäl varandra på Sveriges gator och torg.

  Men det är antagligen inte så svårt för landsförrädarna Socialdemokraterna att borsta av sig denna kritik i sossarnas presstödsmedia SVT där en annan mörkläggare av Socialdemokraternas vapenhabdel till gäng ”arbetar”… nämligen Ulf Johansson. Tidigare chef på Smålandsposten SMP.

  Gilla

 • Elsa

  Det är rätt starkt att svensk polis kan ta en pinkare, det hade varit starkare om de vågade sig in i Rosengård, men risken är större att bli skjuten i knäna.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Kul att polisen kan göra en insats mot vardagsbrott också och inte bara på flyktingboenden

  Gilla

 • mari

  Det stod att det var skiftbyte – det stod att 6 poliser blev vittnen till händelsen. Hur kan man få det till att det behövdes 6 poliser till fyllepinkaren? Jag tycker att alla som pinkar mot husväggar, parkerade bilar och på offentliga platser är lika äckliga vare sig de är vita, svarta , zigenare eller andra. Att skylla på fylla är inte ok. Det är vidrigt. Det sägs att 800:- är vad boten är om man pinkar på offentliga platser och det är samma i England. Kanon. Stinker gör det i flera dagar efteråt, speciellt om det är sommar. Boten är berättigad till 100% Man kan alltid hitta en buske eller toa. Kan man inte hålla sig kan man stanna inne. Visa hänsyn till andra som måste ta hand om ert pink – vad hade du tyckt??

  Gilla

 • Nisse

  Tänk att endas 6 poliser lyckades ta en pinkare. Nu får åklagaren fullt upp ! Vilken tur att rättsväsendet fungerar i Sverige……

  Gilla

 • Fjodor

  6 poliser tog fast en fyllepinkare. Jag känner mig mycket tryggare nu.

  Gilla

 • Sånt förekommer dessvärre

  Janne är man 17 år och vill köpa energi drink -man måste visa ID-kort

  Gilla

 • harry

  Detta är så superintressant så att polisens toppar nu sitter och försöker skaffa nya skyltar.
  KANSKE POLISEN SKA börja skylta på rumänska och bulgariska i våra städer ?
  Vem ska rensa allt piss och skit efter zigenare/romer/handelsresande/tjuvar?

  Gilla

 • Janne

  Ja, här ser vi ännu ett bevis på den svenska polisens effektivitet och handfasta handlingskraft! Farliga brottslingar som denne notoriska pinkare skall naturligtvis inte få gå lös!
  I strömsund, också det i Jämtland, gjorde polisen härförleden också ett riktigt storkap!
  En svensk yngling gjorde en rivstart med sin nyinköpta gamla bil, men lagens långa arm fanns som vanligt inom räckhåll och brottslingen infångades och straffades precis så hårt som det bara går enl. svensk lag!
  Visst känns det tryggt ändå att få förmånen att leva och bo i Sverige.
  Dessa två fruktansvärda brott är väl ändå det absolut grymmaste och värsta en ärlig medborgare kan bli utsatt för!
  Janne

  Gilla

 • rättssamhälle

  Minns ni corruptio blogg? kända brottslingar?
  FU-protokoll och domar är väl offentlig handling så man har ju rätt att få ut dem!

  Gilla

 • rättssamhälle

  Någon vecka efter att Hanna avslöjat/anmält sin sambo och vapen-ligan kontaktas Växjö-polis/åklagare utav Borlänge-polis Leif Nykvist. Han gör förfrågan till Växjö-polis/åklagare ifall det framkommit något under utredningens gång som talar för att Klausson, Halberg och Holgersson sålt vapen till Borlänge. Polisman Nykvist tänkte då på vapen-målet från 1997 då Holgersson dömdes och Eriksson gick fri. Näää, vi vet inget och har inte fått några uppgifter om att det skulle finnas kopplingar till Dalarna, sade Växjö-polis/åklagare Johnsson till kollegan Nykvist.
  Ett år senare gör polis Nykvist ännu ett försök och får samma svar… Beljugen rakt i ansiktet men helt ovetandes tror Borlänge-polis Nykvist att han fått ärligt svar. Eventuellt lager av vapen kunde Eriksson sälja vidare utan större risk.

  Vittnet Hanna hade förts bort till hemlig ort utav Växjö-polis/åklagare. Dom hade talat om för vittnet att det var bäst ifall hon gömde sig ett tag då det var farliga personer i vapen-ligan och hon kunde vara i fara. Sanningen var att Växjö-polis/åklagare inte hade klarat att uppfylla justitiedepartementets direktiv ifall Hanna vittnade i kommande rättegångar. Vilket skedde, huvudvittne Hanna var ej tillgänglig och kallades inte till någon utav dom fem (5) huvudförhandlingar som målet drevs genom. Varför fem förhandlingar?

  – Jo, Växjö-polis/åklagaren hade i samråd och under sex månader, letat efter någon annan (Sinisa Nikolic var ju polisens infiltratör så honom fick dom inte använda) som kunde passa in under smeknamnet ”juggen” som Halberg berättat om i förhör till vilken han sade sig sålt vapnen till. Åklagaren fann ny ”jugge” och förstod att den nya juggen måste åtalas före alla andra. Alltså, innan Halberg och hans kumpaner åtalades. Därför blev det hela fem rättegångar av Växjö vapen-härva. Jugoslaven dömdes först och åtta månader senare kunde åklagaren ljuga sig igenom Halbergs och övrigas rättegång, jugoslaven var ju i fängelset och han fick inte veta omständigheterna som hade friat honom. Dessutom ville ingen, Halberg, Klausson, Holgersson och polis/åklagare veta av Hanna. Henne hade polis och åklagare gömt undan. Växjö-polis/åklagaren visste mycket väl om att ”Halberg-juggen” var Göteborgs-polisens infiltratör Sinisa Nikolic, vilken drevs utav Göteborgs-polis Per Ottosson vid länskriminalens underrättelse-rotel. Halbergs sambo Lajla hade, under augusti 2001, berättat till polisen om Nikolic och kumpanen Krutio i Halmstad, och Halbergs vapen-affärer med dessa män från Halmstad. Halberg var på rymmen under augusti och fram till den 9 september 2001 då han anmälde sig till polisen i Sandviken.

  Under tiden Halberg gömde sig i Finland, förhörde Älmhult/Växjö-poliser Emanuelsson, Adolfsson m.fl., Lejla kring vart Halberg kunde befinna sig. Till polisernas förvåning började Lejla att babbla oavbrutet. Hon berättade om Halbergs vapenhandel till mc-gäng i Malmö och att mc-ledaren, just då, var häktad i Malmö för att ha hotat två civil-poliser med hagelbössa Halberg sålt legalt till mc-ledarens fru några år innan. Lajla visade den tidning hon just höll på att läsa då poliserna knackade på dörren. Artikeln i Kvällstidningen visade bild på mc-ledaren i handbojjor.

  Gilla

 • rättssamhälle

  I förhör, Knr-13522-01, berättar Hanna att hennes sambo köper vapen utav Sven Halberg och att hon varit med till Dalarna där sambon och Halberg sålt vapen till André Eriksson och dennes vänner. Hanna berättar att Växjö-polisen inte kan ta fast Eriksson för att han arbetar för polisen i Stockholm och han gör vapen-affärer med polis. Åklagare Y. Rubinsson är inledningsvis utredare i vapen-härvan men allt arbete läggs några dagar senare över till chefsåklagare Christer Johnsson. Åklagare Rubinsson anhöll 1997 Eriksson och Klaussons kumpan Holgersson för inblandning i vapenbrott, men Eriksson släpptes och gick fri. Däremot åtalade åklagare Rubinsson René Holgersson och fick honom dömd för åtta vapen som påträffats i hans bostad. Hos Holgersson påträffades 1997 även kvitto som visade att han skickat tunga paket till Eriksson i Dalarna via posten. Eriksson är välkänd profil av polisen i Borlänge.

  Vapenhandlare Sven Halberg var sedan 9 september 2001 häktad i Sandviken för grovt vapenbrott. Halbergs kumpan, Bengt, hade torskat i Sandviken för vapen som han lurat till sig utav vapen-firma i Stockholm. Bengt sade till Stockholms-polisen att Halberg och en norrman vid namn, Fossinger, hade köpt dom cirka 185 illegala vapnen av Bengt. Då Klausson grips i Växjö begärs Halberg förflyttad till Växjö, vilket sker under oktober 2001.

  Stockholms-polis Roger Jansson syns i media kort efter att vapen-härvan avslöjats. I Norrköpings-tidning uttalar han sig om att ett vapen som hittats hos Klausson kan ha koppling till ouppklarat mord i Norrköping. Polis Jansson blir sedan tyst och inget mer skrivs i media kring det ouppklarade mordet i Norrköping och koppling till vapen som beslag-tagits hos Klausson.

  Gilla

 • rättssamhälle

  corruptio
  Avslöjar grov kriminalitet bland poliser, åklagare, domstolar, justitiedepartementet och andra myndigheter som har till uppgift att se över rättsväsendet och dess tjänstemän.Vapenhandel, Brottsprovokation, Korruption & Mord !
  Förord; Jag kommer här att lägga fram fakta som visar hur grov kriminalitet, försummelse och hänsynslöshet hos polis, åklagare, domstolar, JK, JO & HD, lett till mer kriminalitet. Och hur brottslighet inom myndigheter, resulterat i total katastrof i samhället. Att inblandade myndigheter begår grova brott för att dölja sina egna och eller kollegers brottslighet. Polis och åklagare har under många år (minimum 15-års tid) använt sig utav tungt kriminella civil-personer som infiltratörer bland organiserade kriminella grupper, tex. mc-gäng, ny-nazistiska organisationer och så kallade kriminella invandrar-grupper, OG-Ligan m.fl. Polis och åklagare har oftast sett mellan fingrarna för infiltratörens egen brottslighet, och inte sällan hjälpt infiltratören att undkomma att bli gripen av ärlig polis. Fram till 2004 sköttes skrotning av beslag-tagna vapen av olika firmor samt vapenhandlare själva. Alla vapen skickades till polisen i Stockholm, vilka i sin tur skickade vapnen vidare till skrotning. Sköttes detta eller förfalskades protokoll av polis, försvann vapen från polisens beslags-lager, kom vapnen ut igen till organiserade kriminella?

  Då börjar vi: Den 30 september 2001 ringer 28-åriga Hanna in till polishuset i Växjö. Hon var andfådd och hade bråkat med sambon vilket ledde till anmälan om bland annat grovt vapenbrott. Det var tredje gången Hanna anmälde sin sambo German Klausson. Denna gång lyssnade polisen och åkte ut till Klaussons bondgård någon mil söder om Växjö. Väl framme ser polisern att två personer börjar springa från platsen. Dom grips genast och polisen häpnar över vad dom får se. Flera fordon hade lastats med vapen utav Klausson och hans kumpaner,…närmare 250 vapen av olika slag hittas på bondgården. Detta visade sig vara det största vapenbeslag i Sverige någonsin

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: