“Ludvikabo” misstänkt för mord i Somalia

INVANDRING. En man bosatt i Ludvika är misstänkt för ett sju år gammalt mord i Somalia. Misstankarna kommer från uppgifter i Migrationsverkets utredning. Det framgår av en så kallad framställan om offentlig försvarare som lämnats in till Falu tingsrätt.

Ludvikabo

 

Enligt handlingen misstänks Ludvikabon, som är i 20-årsåldern, för mord i Somalia 2008. Mannen är inte anhållen och han misstänks på den lägre misstankegraden, skäligen misstänkt. Uppgifterna om mordet uppges komma från Migrationsverkets utredning om mannens bakgrund, framför allt baserad på hans egna utsagor.

Mer på DT.se

-Pettersson konstaterar att här ligger en gravad hund. Definitivt är mannen ingen Ludvikabo, för Ludvika ligger i södra Dalarna och masarna därifrån behöver knappast söka asyl i Sverige. Mord ev. begånget för sju år sedan i Somalia, då borde somaliern ha varit i 14-15 års åldern. Har han varit i Ludvika sedan dess, troligen inte, så bäst är att han åker hem och hjälper till att bygga upp Somalia, vi har bandyspelare så det räcker. Förslagsvis kan han åka med Expressens reporter som ändå ska dit på semester…

 

10 thoughts on ““Ludvikabo” misstänkt för mord i Somalia

 1. Skicka tillbaka honom om han är misstänkt så får han sin rättegång istället för att smita till Ludvika. Om han bor i Ludvika är han ju Ludvikabo – det stod ju inte att han var svensk från Ludvika. Man skall alltid stå för det man sagt eller gjort så resan tillbaka är förhoppningsvis inte så långt borta, eller vill inte Somalia att eventuella mördare skall få sitt straff?

 2. Usch för era förutfattade meningar. Har ni tänkt tanken att det kan vara en etnisk svensk som varit på semester i Somalia? Nej trodde väl det…

  Lär er källkritik!

 3. Tänka sig! En riktig dalmas(?) med tofs och allt, kan han också spela fiol månne?
  Inte visste jag att Dalarna också fanns i Somalia och Långtbortistan men det är väl en effekt av globaliseringen.

  • Jag sitter i villan i Filipstad och noterar att ni gör skillnad på människor utifrån , som ni säger – ras och härkomst. Det faller under rubriceringen hets mot folkgrupp.

 4. Sverige är ett av världens största isis fäste säger man på flera TV kanaler här i Asien. sju klövern är ju medbrottslingar anser jag.

 5. Kan det ändå inbet vara så att det är verkligen en hund begraven i detta?

  Somalien, för han är ju inte “Ludvikabo”, har hittat på hela historien för att få ett permanent asyl i Sverige? För har han mördat någon i Somalien, kan han alltid påstå att han kommer att hamna i livsfar om han åker tillbaka.

Kommentera