22 thoughts on “Islam en mordisk ”religion”

  1. Tur att det finns ”puttselasar” till ”glojärnen”. Höll på att sätta kaffet i vrångstrupen. Trodde förbaske mig först att du hade fått fel på rubriken. ”Nordisk religion”.

  2. ”fredlig och human religion”

    Lika fredlig som socialismen som dödat uppemot 500 miljoner människor.

    Låt mig påpeka att Marx & Engels skrev 1849 att populasen måste formas genom folk och massmord, endast därigenom kunde man få fram den ”nya bättre människan”

  3. Marine Le Pen , beskriver situationen alldeles utmärkt och sammanfattar exakt vad vi måste göra. Tack Tobbes medieblogg för den utmärkta översättningen !

  4. sossarna har ju importerat hundratusentals rösttrogna från diverse religiöst styrda länder söderifrån.

    ”Truth is hate to those who hate the truth.”

    • Det har redan skett och kommer ske fler gånger.

      Nä fy fan. Ge polis och militär åtalsimmunitet om de går in i ghettona.

      Det kommer bli ett Alexanderhugg mot träcket.

  5. sju klövern är det samma de mördar 15.000 Svenskar varje år utan att det blir några eftergifter. Plus att de har stulit hela Sverige kassa samt satt Sverige i skuld för flera årtionde fram. 98:an som röstar har inte fattat ett enda dugg, eller de är så konflikträdda att de säger inget.

  6. Det var bättre förr. Folk var smartare. Redan den 2 januari 1492 slängde kungaparet Ferdinand och Isabella av Spanien ut mussarna.
    Politiker, ta lärdom av detta!

  7. YNKLIGT att krypa för islam och kalla den ”fredens religion”, det är inte mer religion än nazismen – det är två IDEOLOGIER och faktiskt är nazismen mycket mer en fredens ideologi än islam! I ”Min kamp” står inte att alla som inte erkänner nazismen skall mördas MEN i koranen/sharia så står det på många ställen att alla icke-muslimer skall våldtas, stympas, mördas genom att få sina huvuden avhuggna osv. EN DÖDENS IDEOLOGI UTAN EXISTENSBERÄTTIGANDE I VÅR TID!!
    Deras förebild levde år 600 och det är c:a 1400 år sedan, då var dessa en art av människosläktet, de var de facto inte homo sapiens utan en avart, troligen inte över 150 cm långa, de gick knappt upprätt och hade massor med genetiska sjukdomar.
    Att dra detta slödder till Europa och Sverige är mer än kriminellt, det är LANDSFÖRRÄDERI!

    • Passar vi oss inte får vi snart alla leva som Lars Vilks med livvaktsskydd dygnet runt, – muslimer/araber är livsfarliga individer som är ute efter att mörda oss!
      VI SKA KROSSA DEM OCH DOMINERA DEM OCH GÖDSLA MED DEM OCH ANVÄNDA DEM SOM VÄGFYLLNAD!!!

Kommentera