8 thoughts on “Kent Ekroth (SD) om terrorn i Belgien

  1. Bra kommentarer av Kenth Ekroth….Islamiseringen i Belgien har pågått länge och de har byggt upp ett terrornärverk med flera celler oberoende av varandra. ISLAM ska betraktas som en kriminell ideologi då målet är terror och mord och att skrämma skiten ur folk och samhället/staten och därefter ställa krav på anpassning till islam!
    Kent Ekeroth säger något mycket förnuftigt i intervjun och det är, citat på ett ungefär: ” DET SPELAR INGEN ROLL OM DESSA HAR ETT JOBB OCH DET KOMMER IN LÖN VARJE MÅNAD….- DE ÄR OCH FÖRBLIR TERRORISTER!”
    Bra Kenth, klokt tänkt, tänk om Stefan Löven kunde ta till sig dessa kloka ord, han pratar väldigt mycket om jobb och full sysselsättning, Sverige kommer att få Europas lägsta arbetslöshet, ett tänkande som var meningsfullt när Sverige var ett jordbruks- och industrisamhälle vilket vi inte är på samma sätt idag och man kan ändå inte sätta en fårknullare som revolversvarvare det krävs utbildning till det och det patrask Stefan Lövens gäng vinkat in duger inte till att arbeta!

  2. Snälla forumanvändare, diskutera inte med denne Ulhan, han är inte värd det. Ser ni inte att han njuter av provocera er? Betrakta honom som luft, det är det han förtjänar! Han är en nolla! Nobody, loser.

  3. ULHAN är du riktigt klok
    i Huvudet, tänk efter vad
    i helvete är det du säger.
    Du hotar hela SVENSKA
    FOLKET för helvete
    tänk EFTER LITE, om
    DU har något attt
    Tänka med

  4. Vad jag vet så kan ni inget annat än att ställa till djävulskap och det inkluderar att parasitera på andra!
    Era skitländer ser ut som de gör på grund av er.

  5. Det blir liksom hela tiden ”Vad var det jag sa” Under dagen har Löfven och andra sverigehatare uttalat sig på det mest smaklösa sätt, det finns ingen hejd på falskhet. Belgien idag, var imorgon?

    Tack Kent för klarspråk och för din kamp för oss.

Kommentera