Jävla SD


Soran Ismail är deppig och spår ett tredje världskrig.

I en intervju förklarar Ismail sin dystra syn på framtiden, hur rasismen accepterats, hur odemokratiskt Europa blivit och hur han förespår ett tredje världskrig som inleddes i.o.m. 11:e septemberattentaten.

Soran Ismails deppighet kan förklaras i en sprucken relation, hur han går i terapi efter den och hur denna påverkat hans liv.

Alla som genomgått en jobbig separation vet hur den påverkar både en själv och omgivningen. Ismails tankar kan därför härledas till detta, för det han annars beskriver är inget man ska beskylla Sverige och övriga Europa för.

Rasism är idag ett så urvattnat ord att man inte längre reagerar när verklig rasism drabbar människor i vår närhet, såväl etniska som invandrade svenskar. Jag tillhör alla de som med bestämdhet hävdar att också vita svenskar kan drabbas av rasism, så fick jag det sagt. När allt som går emot människor med annan etnicitet kallas för rasism, hamnar man i samma läge som fåraherden som skrek på vargen lite för ofta. Rasism och jag menar verklig rasism, ska fördömas, men jag kan omöjligt se rasism i bakverk, sagoboksfigurer och när människor inte får det jobb de söker.

Ismail ser ett tredje världskrig komma, men detta är han inte ensam om. De ständiga oroligheterna i Mellanöstern, överbefolkningen i Afrika, Rysslands aggression, Nordkoreas totalitära styre och terroristorganisationernas framflyttade positioner är bara några faktorer som nämnts. Vår Wilhelm Agrell är en av de forskare som talat om ett tredje världskrig, publicisten Mats Svegfors är en annan och påven själv är en tredje. T.o.m. den mytomspunne Nostradamus spådde ett tredje stort krig på 2000-talet, ett krig som ska börja med att den stora staden brinner.

Ismail nämner också att den svenska ekonomin målas upp som usel, men att vi egentligen har det bra. En iakttagelse som knappast delas av Sveriges alla fattiga och låginkomsttagare. Här kan ni förövrigt ta del av nationalekonomen Magnus Henrekssons dystra framtidsbild. ”Tänk när ekonomin försämras på riktigt”, säger Ismail. Ja, om två år när staten inte längre täcker kostnaden för de nyanlända, kan dessa ord besannas snabbare än Ismail och någon annan vill.

GP

Det är synd att Soran Ismail är deppig, men är det verkligen Sverigedemokraternas fel? Ja, det tycker i alla fall Loan Sundman, känd kommunist och medarbetare i Researchgruppen.

Skärmklipp


35 responses to “Jävla SD

 • Sally Olsson

  Felet är att Europas länder har avväpnat sina folk.
  Exakt det Obama försöker göra i USA för att rädda bank ägarna
  Och oligark familjerna från folks ilska när dom har börjat förstå
  hur det ligger till.
  Dom är ute efter en världs regering som styr alla länder på hela planeten lika dant gäller en valuta på hela planeten.
  Vilket gör alla som inte tillhör oligarkernas familjer blir SLAVAR.

  Tro inte en totalitärt styrd planet blir bra eller för den delen bettre.
  Låtsas demokrati som växer sig allt större är en del i planen.
  Vänta till S Löven varit hos Obama i USA då helt plötsligt kommer alla fackförbund på order från Löven att gå med på instegslöner, sänkta krav på kunskap i olika branscher för att sätta nykomlingarna i arbete vilket gör att lönerna pressas i botten så den andra gruppen överflödiga och arbetslösa

  Gilla

 • Josef Boberg

  Apropå invandring och rasism;


  Grundorsaken till flyktingkrisen är krig – och krig kan stoppas.

  ALLA PÅGÅENDE KRIG I VÄRLDEN KAN STOPPAS FÖR GOTT INOM MAX TRE MÅNADER

  De globala oligarkerna = de 13 finansfamiljerna – som styr = vanstyr världen ekonomiskt = politiskt – sedan mer än 100 år tillbaka – har överst på sin agenda att i all oändlighet torgföra att det finns brist på pengar. Det har dom ju lyckats bra med – därför att brist på pengar kan nog sägas vara den allt överskuggande och världsomspännande ”religionen” i världen i dags dato. Såväl på individnivå som på nationsnivå osv.

  Men alla principer har undantag – och undantaget från brist på pengar är pengar till krig. Historiskt så har det aldrig varit något bekymmer med det – och än mindre är det så i dags dato.


  Varför ?

  Tja… – följer hen pengarnas väg så upptäcker hen att det är samma oligarker som sponsrar krig – som tillverkar vapen och ammunition till båda sidorna i alla krig – och tjänar multum med slantar på det.

  Alla pågående krig skulle avslutas inom max tre månader – ifall oligarker ej höll igång dem. T ex krigen i Mellanöstern – som kontinuerligt har pågått sedan 1940-talet.

  Kommer det att ske inom överskådlig tid ?


  Jag är om några månader halvvägs 150 år LivsErfaren – och kommer med en dåres envishet att så länge som jag fortfar att andas att torgföra att brist på pengar är en ren bluff – som bör förpassas dit där den hör hemma = soptippen. Jag har ju bl a detta blogginlägg om det som jag har namnat: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

  Brist på pengar-tänket är helt enkelt grundorsaken till alla världens eländes eländen – som jag ser det.

  Det går ej att lösa ett problem med samma tänkesätt som skapade problemet. Det är omöjligt.

  Så dags snart för att släppa taget om den världsomspännande ”religionen” brist på pengar – eller ?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Lyssnade på hela intervjun med professorn i nationalekonomi Magnus Henreksson och han formulerar sig fantastiskt bra, det är fakta han redovisar. Barn och barnbarn får betala dagens ansvarslösa massinvandring genom mycket låga pensioner. Sverige har en högkonjunktur och ekonomin eldas på med nollränta, så småningom skall lånen betalas tillbaka och det blir med skattehöjningar. Det beräknas komma upp i mot 150,000 under 2016 som placeras på landsbyggden där det inte finns några arbetstillfällen men bostäder på grund av att människor flyttat där ifrån när de inte kunnat försörja sig genom arbete. Flyktingarna kommer så småningom att söka sig till städerna, väldigt många av dessa är lågutbildade, enligt nuvarande bedömning tar det 8 år för c:a 50% av dem att få ett första arbete och detta lär bestå, de efterfrågas inte på arbetsmarknaden.
  SVERIGE står inför gigantiska problem, vi kan garanterat ställa in oss på drastiskt sänkt levnadsstandard för folkflertalet och Sverige kommer att vara ett helt annat land i framtiden. Tyvärr får vi räkna med en gigantisk hög brottslighet i städerna, så hela samhället kommer att belastas hårt. Lyssna på Magnus Henreksson han formulerar samhällsutvecklingen på ett genialt sätt.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   En filosofisk tanke! Det tog c:a 1000 år för Sveriges befolkning att nå någon nivå…..Nu kommer araber/MUSLIMER som har en förebild från år 600, alltså mer än 1400 år sedan….
   ETISKT ? MORALISKT ? RÄTT ELLER FEL ? Vi har BARA ETT LIV(LAND), det varar i bästa fall i c:a 70 år….DÄREFTER KOMMER NYA MÄNNISKOR!!!
   Tänk 200 år framåt, då finns inte jag och INTE du som läser detta!!! Vad har vi efterlämnat till kommande generationer ? Finns det några etiska etniska svenska kvar då ?
   VARFÖR hylla det mångkriminella helvetet vi ser växer sig starkare tack vare massinvandringen? Det kommer att resultera att vi inte finns om 200 år och att Sverige då styrs av muslimer, muslimska superstormakten Sverige där koranen och sharia är lag och grundlag!
   DET ÄR KNAPPAST UTVECKLING…..Det kommer att sänka oss som nation, men kom ihåg hur det började….

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Tillägg: Det tar 8 år för 50% av dessa att få sitt första jobb, – DEN ANDRA HÄLFTEN KOMMER ALDRIG I JOBB….!!!!!
   Läs Tinos blogg för mer fakta http://www.tino.us/

   Gilla

 • Anders Wennerholm

  Mitt tänk om hur/ vem/ vad som är orsaken till allt hat och Sveriges situation idag???

  Så det är SD:s fel att de som söker asyl, inte uppför sig som man ska.
  Dvs istället för att vara glada och tacksamma för det enorma stöd i form av bostäder, bidrag och mycket som dom får gratis.
  Så istället så ljugs det om var dom är ifrån om hur gamla dom är osv… (btw var är alla kvinnorna???).
  Då har jag inte tagit upp ökningen utav våldtäkter, sexuella övergreppen på kvinnor ej heller ökad kriminalitet som mord misshandel, etc….
  För vad är de för beteende att stå och kasta bl.a sten, glasflaskor, molotovcocktailer och handgranater på utryckningsfordonen som våra poliser, ambulanser och brandbilar???
  De har aldrig förekommit innan av oss, för så dumma saker är för oss HELT OTÄNKBART?
  Biter den hand som hjälper en???
  Helt obegripligt, vansinnigt, bottendåligt, idiotförklarar gjort och som saknar sitt motstycke i modern tid???
  Tror ni att ALLA svenskar är dumma i huvudet så tänk om,
  För 30-40 år sedan, då hade vi våra 1-3 mord om året, vi hade några våldtäkter och våldtäktsförsök och ibland några blottare och även sexuella trakasserier som oxå detta skedde några gånger om året?
  Det var inte accepterat då och aldrig ska det vara accepterat, men vi hade våra rötägg vi oxå och dom åkte in i fängelse ASAP.

  Men NU är det mord, våldtäkter, vandalisering, sexuella övergrepp, misshandel, äldrebrott etc VARJE DAG, ibland i plural!!!!!!!!!!
  Vem står för den ökningen tro???
  Många invandrare dock inte alla, har noll respekt för kvinnor NOLL!!!!!!
  Många invandrare dock inte alla beter sig som SVIN och nåde den svensk/invandrare eller parti som säger ifrån eller skulle kritisera detta beteende?
  Han/hon eller det partiet blir då, kapade vid fotknölarna och detta för att de står upp för sanningen, m.a.o ren och skär fakta????

  Jag har INGENTING emot att hjälpa utsatta människor som kommer ifrån krig och elände?
  Det ÄR dessa lyxinvandrare som inte sköter sig och som inte kommer från krig och elände som är roten till detta hat och onda tankar som skrives på sociala medier…
  Nej, det jag och många med mig som då exempelvis SD:are har problem med är även dett som händer???
  Människor som tycker det är bl.a okej att gifta sig med barn m.a.o pedofili, taharrush (utländsk våldtäktslek) slå kvinnor och barn, tro sig har rätt till att tafsa på det kvinnliga könet och bete sig som idioter…
  Tycker straff som stening och hugga av bl.a händer är okej som straff…

  Stor del av ökning av detta som jag precis skrivit har vi fått, då vi har varit rent för snälla/dumma då vi tagit emot invandrare.
  Hur skulle det vara Soran Ismail, om du tittade på fakta och sanningen ( BRÅ) om hur, vem och vad som är osaken till det mesta av denna kriminalitet som ökat de senaste 30-40 åren med en explosionsartad ökning de senaste decenniet ??
  Fakta:
  40 år sedan mindre kriminalitet som bl.a mord våldtäkter och sexuella övergrepp?
  Hur ser det ut idag???
  Det är en skrämmande läsning om hur dessa brotten har ökat?
  Kan man skönja ett mönster tro????
  Tror ni man kan dra några paralleller eller?
  Om man nämner något av detta, då är man per automatik en rasistisk Sverigedemokrat, tyvärr är det så.
  13 % kan varjefall, som nu vuxit till 24 % och lagom till valet 2018 får vi hoppas på 50%?
  Såhär tycker jag och jag är Sverigedemokrat.

  Vidare och till sist så vill jag påpeka att jag inte har något som helst emot folk som sköter sig, nej det är människor som inte sköter sig som jag har problem med svensk som invandrare….
  Om du är svensk och begår ett brott då säger lagen att du ska sitta i fängelse…lagen säger oxå att om du kommer till Sverige som invandrare då finns det även lagar för hur invandraren ska sköta sig och gör du inte det då åker även du i fängelse. ..
  Ända skillnaden är det blir utvisning vid vissa brott….varför i HELV….E följs detta ???
  Detta retar oss som sköter oss, invandrare som svenskar, nåt till den milda graden att folk måste få ventilera sig på sociala medier, så fly förbannade dom är.
  Detta måste Sveriges alla makthavare ta på sig samt att inte ljuga och mörka sanningen om invandringsproblematiken.
  Sanningen kommer ALLTID fram, förr eller senare…..

  //Anders

  Gilla

 • Ingvar

  ”Vi har det bra” Han är tydligen Schizofren
  Han tjänar ju 1,5 miljon om året på sitt bolag.Det är vad jag har i pension på 12 år !
  http://www.allabolag.se/5567732762/Soran_Ismail_AB

  Gilla

 • Tony

  Men vad gör han i Europa då? Är han född här, eller är han
  ditbjuden, och i så fall av vem? Fördelen med Sverige och andra
  Europeiska länder är att man kan resa härifrån också, inte bara hit.
  Om Soran Ismail reser tillbaka till Mellanöstern, förslagsvis Kuwait
  och Saudiarabien m. fl. kan han säkert hitta många roliga uppslag
  till sin komiska verksamhet, jag brukar själv asgarva när jag ser
  deras skäggprydda stenansikten bland Imamer som fäller
  domar över andra länders människor, över hur dom ska vara.
  Men att ta emot deras egna Arabiska bröder, dom som nu
  förpestar Europa med sin övertaliga närvaro, det vill inte dessa
  länder och deras ledare??

  Gilla

 • Lofas

  Taliban skägget har fel. Det är knappast varken SDs, Rysslands, Trumps, Snowden eller fan eller mosters fel att ett tredje världskrig närmar sig. Utan snarare han och hans satans medlöpares fel som underminerar vår demokrati och dess förespråkares rätt!

  Gilla

  • Grune

   Felet att hela Europa lider alla djävulska kvav i dag är att det under lång tid saknats ledare i Europa.

   Gilla

 • Erik

  Frågesport:

  Vilket av följande uttalanden är djupt stötande och skulle kunna leda till att den som yttrar det omedelbart förs till ett värdegrundsläger?

  – Kurdistan åt kurderna

  – Palestina åt palestinierna

  – Sverige åt svenskarna

  Gilla

 • Mats

  ”invandrade svenskar”?

  ”Oppositionen” har talat.
  Ismail+Pettersson=sant.

  Gilla

 • C

  Vet inte ens vem människan är men det är inte SDs fel att det går åt helvete i vårt land och övriga världen.
  Det finns en viss grupp som vill att ekonomin ska kollapsa och Europa splittras.

  Gillad av 1 person

 • Talibanbeskäggad invandrare

  Men först en standup tillsammans på norra brunn om lemlestade turkiska medborgare som sprängts i småbitar av deras PKK ”bröder”..

  Gilla

 • Talibanbeskäggad invandrare

  Vore väl en bra ide om Soran tog med sig peshmergafantasten Özz Nujen och åkte tillbaks till Kurdistan. Dom är ju KurdNationalister båda två.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Ja bergsturken har rätt, det blir ett tredje världskrig men det kommer inte att dröja 25 år. När detta är över kommer islam att förbjudas i hela Europa.

  Gilla

 • inte lätt att vara svensk i Sverige

  liksom sin kurdiske kompis Özz Nujen försörjer han sig genom att offentligt hata och håna Sverige.
  Svensk PK-Media ger stort utrymme för invandrare som hela tiden påpekar att de är Svenskar samtidigt som de hatar och hånar de Svenskar som bygt upp det här landet.
  Vilken vit tjej vill umgås med ett så äckligt, svenskthatande avskum som Soran Ismail?
  .
  Om den kurdiska civilisationen nu är så fantastisk, och den svenska så inskränkt, varför flyttar Soran inte till den reellt autonoma kurdregionen i Irak?
  Där är det ju jättefint, progressivt och tolerant.
  Soran ska vara glad att han får bo i ett land som ligger sekel före hans retarderade kultur; en kultur var en främling skulle stenas ihjäl om han ens vågade titta på en av de lokala flickorna.

  Han hyllar sin kurdiska kultur, porträtterar kurderna som vore de überciviliserade menlösa offer (glömmer såklart att kurderna bedrivit slavhandel av bl a kaukasier, tagit integral del i folkmord av kristna, omfamnar hederskultur och terrorism, mm).

  Gilla

 • Trynbald

  Vem fan är Soran Ismail?

  Gilla

 • Peter Kostin

  Det största hotet mot världsfreden är Obama och USA

  Gilla

 • kurders rasism är hårresande

  har Soran inte svensk flickvän ?

  För Sorans och hans “progressiva” fränder är kärlek mellan kurdisk man och svensk kvinna helt okej.

  Men om en kurdisk kvinna ger sig i lag med en svensk man?
  Eller än värre, med en neger?

  Soran är en j-a dilettantisk hycklare som kallar vita människor för rasister, men gör inte ett skit för att få slut på det patriarkala förtrycket och den vedervärdiga rasismen inom hans egna grupp.

  Varför blev Soran inte ihop med en kurdisk kvinna om den gruppen nu är så j-a fin och öppensinnad, alltmedan svenskar är intoleranta pack?

  Man undrar vilken tolerans han och hans manliga kurdpolare skulle uppvisa i fall någon av deras kvinnliga släktingar blev ihop med, säg, en kristen blåneger från Kongoland.
  Men det behöver Soran såklart inte ta tag i, ty han vet att SR, Aftonbladet, Schyman och resten av PK-eliten inte vågar beträda denna minerade mark.

  Gilla

 • BJ

  Om Soran och hans liksinnade höll sig på sin planhalva så skulle hans världskrig bli ganska så begränsat. Det är ju hans geliker som vill slåss men de föredrar att dra med sig sitt krig till Europa och övriga världen

  Gilla

 • ossie

  Den dumma korkade babben.

  Gilla

 • Hemma i Blattistan

  han snor skämt från andra komiker.(Rookies)
  blev ett jävla liv när det kom fram.
  men Stockholm Live tog honom under sina vingar och försvarade honom, genom att försöka att tysta ner det hela.
  han hade några möten med komiker som han hade stulit från för att be om ursäkt.

  Kurd-Soran Talibanskägg/Hitlermustasch är sosse och har givetvis fått betalt för att provocera SD.
  Det är inte första gången sådant inträffar, inte sista heller.

  Utan kurderna skulle sossarna inte få många röster.

  Det enda han gör när han håller en stand-up är att klaga på SD,invandringskritiker och islamofober.

  Gilla

 • Kalle

  Soran din lilla bergsturk, åk du gärna hem till Turkiet.

  Gilla

 • Jamten

  Patetisk figur det där!

  Gilla

 • Mari

  Vaddå hans land?? Hans land är Irak och inte Sverige. Självklart så vet han vad som pågår men väljer att skylla på SD. Ja, det är kanske SD:s fel att inte alla hans landsmän får komma hit men tur är väl det. Vi har inte plats eller ekonomi att ta hand om hans landsmän också.
  Är han komiker?? Jag vet ju inte om han är ironisk, skojar eller är allvarlig. Har aldrig hört talas om honom! Vad skall man tro? Hade jag mött honom på stan´hade jag kramat hårt om min pepparspray. Hemskt men sant.

  Gilla

 • Martin

  RYSSLANDS aggression? Glömde du inte en aktör i din lista? Oroligheter i mellanöstern, vad beror det på?
  Att inte räkna upp USA i den här listan gör att det inte går att ta den här artikeln på allvar alls. Kanske var Soran Ismail bara ett svepskäl av den här lömske och oärlige skribenten för att få räkna upp sin lista. Uruselt.

  Ville du skriva en artikel om Ismail, gör då det. Istället för att ägna dig åt såna här manipulationer.

  Gilla

  • Pettersson

   Martin, oroligheterna i Mellanöstern beror på islam och muslimerna, och de har härjat betydligt längre än USA har funnits, det är bara fienderna som varierat.

   Muslimerna är osams med judar, kristna, buddister, hinduer, ateister och alla andra. De bråkar i Kina, Thailand, Ryssland, Burma, Indien, Levanten, från Gibraltar till Filippinerna,men mest av allt slåss de med fel sorts muslimer i muslimska länder. ,

   Gilla

   • Kommendanten

    Tummen upp för detta!!!

    Gilla

   • Martin

    Nej. USAs invasion av Irak och Libyen och dess tidigare stöd till terroristerna i Syrien är helt centrala för det kaos och det massdödande vi har sett i mellanöstern.

    Men tack för att du bekräftar mitt påstående. Att du bara ville lömska dig och maniuplera för att sprida din neocon ideologi.

    Gilla

   • Erik

    Muslimernas inbördeskrig har pågått sedan 600-talet och att vita män skulle kunna sätta stopp för det genom att”sprida demokrati” i MENA är en fullständigt bisarr tanke.

    Uppfostra muslimer i deras hemländer? Hur tänkte man då?

    Låt muslimerna genomgå sin alldeles egen upplysningstid helt på egen hand och se till att de håller sig hemma under tiden. De har inte i den civiliserade västvärlden att göra.

    Gilla

   • Pettersson

    Erik, problemet är att muslimerna sprider sitt ”inbördeskrig” till andra. De började i Mekka och Medina med att mörda judar och andra otrogna. Stal det som andra byggt upp och så har det fortsatt.

    Gilla

 • Pettersson

  Jag vill påstå att det tredje världskriget började år 610 och att det fortfarande pågår.(Fast det borde kallas det första)

  https://petterssonsblogg.se/2015/11/20/det-tredje-varldskrigets-utbredning/

  Gilla

 • tikamax

  Är det verkligen NÅGON i detta LAND som tar denne ”komiker” på allvar? Han är ju inte ens rolig.

  Gilla

  • Urinvånare

   Humor och intelligens är inte utmärkande för den del av världen där Soran kommer ifrån, vad vore han utan Sverige och svenskarna ?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: