Muslim våldtog kvinnor som straff för att de var ute på nätterna


ISLAM. En muslimsk man som våldtog kvinnor för att ”lära dem en läxa” för att vara på gatorna på natten fängslades på obestämd tid i dag på grund av faran han ställer till kvinnor.

Sunny Islam

Sunny Islam

Sunny Islam, 23, som kommer från en strängt muslimsk familj, släpade sina skräckslagna offer – inklusive en 15-årig flicka – från gatan under knivhot, bundna och misshandlade dem under ett tvåmånaders skräckvälde.

Polisen fruktar att Islam kan ha attackerat många fler. Tre av övergreppen ägde rum nära hans hem i Barking, östra London, medan en fjärde inträffade i närheten Forest Gate.

Mussen hade som varumärke att våldta kvinnorna dubbelt.

Domare Patricia Lees, dömer honom till minst 11 år, säger: ”Den skada du har gjort dina offer är oförlåtlig, karaktären och omfattningen av dessa brott driver mig till slutsatsen att du representerar en extrem och fortsatt fara för kvinnor, särskilt om de är ute på natten.”

Läs mer på Daily Mail

-Pettersson säger att det är inget att klaga på, enligt islam så är det tillåtet att våldta otrogna kvinnor och koranen återger bara guds oföränderliga ord.

 

 


25 responses to “Muslim våldtog kvinnor som straff för att de var ute på nätterna

 • PH Hult

  Det är en grov missuppfattning. Han såg ”Namn” på raden på blanketten hos Migrationsverket. Då skrev han namnet på sin religion (Sunni-islam), vilket han trodde att de frågade efter. Det är alltså inte personens namn. Naturligtvis ville inte personalen på verket påpeka hans misstag. Då kan han ju tappa ansiktet och då blir det synd om kvinnorna på verket…

  Gilla

 • ovilja att integreras

  Hehe, tja man får säga vad man vill om Islam (eller det får man inte efter det råder likadan lagar här som hos Talibanerna i princip gentemot Islam), men skrämma hela mänskligheten till underkastelse är ju målet.

  Detta är ju precis vad Europeérna behöver.
  Religiösa fundamentalistiska dårar som sätter agendan för i princip allt.

  Gilla

 • Mångkulturens höga pris

  Du vet att Elin gillade ”vi gillar olika” va?

  Tror ni hon gjorde det ända in i döden?

  Att visa bilder på ett brottsoffer är rasism och osmakligt.

  Visa bilder på svältande negerbarn med en fluga på läppen är bra, gott osv.
  Då är det det ok att trycka på känsloknappen.
  Jävla dubbelmoral.
  Fan vad jag är trött på att behöva tycka synd om alla värdelösa människor långtbortistan, men skall känna skam för att jag bryr mej om folk i min närhet.

  Det är inte direkt en myt att många invandrare tycker det är okey att våldta Svenska tjejer.
  I deras ögon är Svenska tjejer äckliga horor som förtjänar det.
  Så jävla tråkigt, men helt sant

  Det viktigaste är att förmedla sanningen om vad som sker i landet.
  Att sedan skapa debatt är en absolut nödvändighet.

  Gilla

 • kärringenmotströmmen

  Göra Schyffert stod på bästa sändingstid i melodifestivalen och sa welcome refugees. Hoppas han blir berikad !!

  Gilla

 • ÅMÅL

  ELIN KRANZ VAR UTE PÅ NATTEN…

  Gilla

 • Mari

  Släpp aldrig ut fanskapet för då kommer han hit!! Den Engelske domaren kanske behåller honom inlåst. Detta skulle aldrig hända i Sverige – 11 år minst. England har levt med vårt problem i många år och jag tycker att de är slappa i många avseenden när det gäller straff men detta gillade jag. Pluspoäng! Trots allt har vi mycket att lära av dem. Samla in dem som inte fått asyl och lås in dem på ett uppsamlingshem och skicka iväg dem. Detta har Engelsmännen gjort i flera år och det är inte kränkande. Polisen placerar ut sig strategiskt och begär id handlingar av folk på stan med utländskt utseende. På så sätt fångar de in mängder. Kan inte polisen här göra samma sak? Det är inte kränkande – det är sunt förnuft – det är ett sätt att beskydda vårt land – ett sätt att beskydda oss.´ Varför skall Sverige göra allt så svårt? Politiskt korrekt är att göra allt för sin befolkning. Politiskt korrekt är att måna om dem som arbetat hela livet att bygga upp landet. Politiskt korrekt är att skydda oss från terrorister och brottslingar. Politiskt korrekt är INTE att sticka huvudet i sanden.

  Gilla

 • malmobon

  Kan Mona förklara varför så många muslimer våldtar? Ring deras tel.linje 020-100 200.

  Gilla

 • Malmöbo

  Källa på att det står i Koranen att man ska våldta otrogna kvinnor Pettersson

  Gilla

  • Involuntarium

   Malmöbo tror inte det behövs någon källa på det! Se dig omkring, eller ingår ofredanden, tafsande våldtäkt och grov våldtäkt i arabernas och negrernas kulturer? Oavsett om det är religion eller kultur så hör ofredanden, tafsande, våldtäkt och grov våldtäkt inte hemma i ett upplyst civiliserat samhälle, hoppas att vi är överens om det?

   Gilla

  • kärringenmotströmmen

   Leta själv

   Gilla

  • Jadu

   Något som är ännu mer tragiskt är att det inte nämns att det är 4 år sen han dömdes nu… Känns ju som att de kunde tagit något mer aktuellt fall om detta nu var så vanligt xD

   Gilla

 • Hönsmamman

  Det kan vara så att man inom den medicinska utbildningen har behov av levande vävnad för att träna och förfina kastrationsmetoder? Han kunde mycket väl utgöra en försöksperson att träna upp den kirurgiska förmågan på?
  Sövd och avidentifierad för att skona medicinstudenterna?

  Vid kirurgi används i vissa fall svin. Men detta kunde vara ett alternativ? Om förekomsten av dömda våldtäktsmän ökar enligt senaste trenden så kunde det bli gott om träningstillfällen.

  Gilla

 • Lars Bertil

  Jag förstår inte logiken hos dessa religiösa fanatiker. Var det i och med Muhammed som det blev. enligt vår muslim i artikeln, icke tillåtet för kvinnor att vistas ute nattetid. När trädde förbudet i kraft. Om någon högre kraft har skapat oss och också vill att vi skall leva ett liv efter det högre väsendets direktiv, i detta fall inte vara ute på natten, hade naturligtvis det högre allomfattande väsendet med lätthet fixat detta. Vårt seende skulle naturligtvis bara fungera i fullständigt solsken och aldrig i mörker. Om jag har rätt, fråga religiösa fanatiker om inte deras gudom med lätthet hade fixat detta. Jaså inte upptagen med andra viktiga saker. Hur vet vi det? Jag blir så djävla trött och förbannad på detta religiösa dravel.

  Liked by 1 person

 • Lena

  Daily Mail har en sansad och tragisk artikel om rädslan för att som kvinna vara ute ensam på natten. Vilken vacker stad och trevliga flickor / kvinnor vad har ni i PK-människor ställt till ?
  Känner ni någon form av tillfredställelse när ni ser vilka konsekvenser era handlingar medför ?
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3485473/The-small-Swedish-town-terrorized-string-sex-attacks-eight-assaults-past-three-weeks-leaves-women-terrified-walk-dark.html#reader-comments
  Det är väl inte så illa att ni är korrupta och har ”fingrarna i syltburken” ?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Det är svårt att ta in hur brottsoffren tagit detta, de måste försatts i en oerhörd fasansfull situation att under knivhot bli bortförda och våldtagna. Varje offer har en familj som också lidit svårt av det inträffade, en mamma, pappa, bror, syster och kanske barn till offret.
  På sikt finns bara en hållbar lösning och det är att förbjuda islam i Europa och att förbjuda ytterligare invällning av araber/muslimer, tills det måste brottsoffren engagera medborgarna i alla Europas stater så att vi tar tag i detta på allvar, – nästa gång är det våra egna barn och barnbarn.
  11 år är ett alldeles för milt straff, det borde även vara utvisning från Storbritannien och indraget medborgarskap för hela släkten.
  11 år är ett skämt, minst 25 års fängelse för varje offer som blivit utsatt. En sådan här typ skall egentligen avrättas eller dö i fängelset och aldrig få vistas på gatorna igen.

  Gilla

  • Kommendanten

   Håller med till 100%…..

   Våldsideologin islam har ingenting att göra här i Europa och i andra sekulariserade länder.

   Gilla

 • Petter

  Sanslöst

  Gilla

 • whatthefeng

  Minst 11 år bakom lås och bom. Kan väl inte han ha något emot. Betänk hur våldtäktsmän behandlas i fängelset. Måste vara rena önskedrömmen för honom. Kloakservice varje dag.

  Gilla

  • Kurt

   Det tvivlar jag på, fängelse är fullt av muslimer i UK liksom här. Han bli nog snarare behandlat som hjälte i fängelse, Nackskott är det enda rätta eller kastrering med polygrip.

   Gilla

 • Kurt

  Allt dumma ursäktar för att rättfärdiga sina handlingar, skjut fanskapet!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: