Maten duger inte


Norrköping är åter i fokus och åter är det asylsökande som beklagar sig.

Tidigare idag skrev Petterssons som asylsökande som var missnöjda med det boende som erbjöds på Nygatan. Nu är det maten som inte duger.

Asylsökande på Turistgården i Norrköping har valt att hungerstrejka för att maten är dåligt tillagad och portionerna för små.

Maten som serveras är ofta svensk husmanskost, berättar ansvarig på asylboendet. Den kosten kanske inte passar alla, men maten är det inget fel på, enligt samma person. Ibrahim Sajer som är en av de strejkande kanske skulle nöja sig med den maten många svenska pensionärer erbjuds på sina äldreboenden efter ett långt liv med hårt arbete och höga skatter?

980

Bild från Dalademokraten

Nej, givetvis inte. De nyanlända som inte behöver betala en krona för sina måltider vill givetvis ha stora portioner med arabisk husmanskost. Självklart duger inget annat. Lägg gärna märke till att NT pryder sin artikel med två äkta barn. Att så unga flickor beklagar sig över små portioner och usel mat kanske får många att fundera, för samtidigt i Syrien…

Bild från Aftonbladet

Är det fler än jag som är less på alla dessa missnöjda asylsökande som hävdar att de flytt för sina liv, förlorat allt de äger och närmast kommer från förskräckliga förhållanden?

NT

Så här fint bor de hungerstrejkande på Turistgården i Norrköping.

53283_79131429

Härifrån hämtas maten de asylsökande inte uppskattar.


21 responses to “Maten duger inte

 • Hungerstrejk?

  Hungerstrejk….så om jag förstår det här rätt, så nekar dom eta mat men jag kan eta så mycket mat jag vill ha? Jag aksepterar vilkåren. Nu går jag och ordnar middag, så kan ni sitta där och inte eta mat.

  Det är ju löjligt, hungerstrejk måste vara det mest idiotiska man kan gjöra för att protestera. Det bryr da inte mej om dom nekar eta mat, det är inte mitt problem.

  Gilla

 • Tor Leif

  Måndag, Fläsk korv med rot mos. Tisdag, Fläsk kotlett potatismos.
  Onsdag, korv stråganoff ris. Torsdag, Ärtsoppa med fläsk.
  Fredag, Ölands kroppkakor med fläsk lingonsylt.
  Lördag, Fläsk pannkaka lingonsylt. Söndag, vildsvins stek med kokta potatis sås svinbärs gelé.

  Helt vanlig svensk matsedel,
  Vad är problemet om du är hungrig, ät och låt den svenska maten smaka..

  .

  Gilla

 • Cattiz

  Barnet på bilden hade nog inte ratat maten, det där är ju ett riktigt svältande barn.
  De barn som kommer till Sverige är allt annat än magra, välmående och i vissa fall tjocka.

  Att pk folk inte ser detta är för mig en gåta, är det någon som sett en flykting med krigsskador?
  Under balkankriget kom det många med sådana skador men dagens såkallade flyktingar tycks ha undkommit skador. Tror inte att någon av dessa upplevt krig, svält eller fattigdom.

  Gilla

 • Tony

  Bilden , är det Oisin Cantwell som barn???

  Gilla

 • Tony

  Arabisk husmanskost finns att tillgå i Arabien? Det är
  bara att ta Mobiltelefonen och surfplattan med sig och
  dra åt fanders, eller alternativt vara utan mat!
  Flyktingar?? Nej bortskämda skitstövlar, som vi inte har
  någon som helst anledning att föda!

  Gilla

 • Mari

  Jag är så trött på bilden från Aftonbladet. Varför skall dessa bilder visas upp så fort det har med migranter att göra? Så här ser inte barnen ut som kommer hit. Dessa barn är kvar i Syrien utan mat och svälter. De som kommer hit är mulliga och välmående. Så hur kan de med??? Hur kan de med att komma hit och matstrejka när deras barn och familjer svälter hemma i Syrien ? Hur kan de ? De kanske inte kommer därifrån? Det troliga är väl att de inte gör det. Kunde jag så hade jag lagt en förbannelse över dem. Barnsligt men man känner sig ganska maktlös när myndigheterna inget gör. Låt dem svälta. Ge dem ingen annan mat. Lillfingret duger utmärkt och passa Er i Norrköping för snart slukar de hela handen och lite till. Ge dem inget bränsle att fortsätta kräva. Ge inte efter.
  Ger vi efter så fortsätter det med nya krav. Ge dem inget bränsle !!!!!

  Gilla

 • Grune

  De som klagar på den mat som för en fattigpensionär skulle vara en fest skall ALDRIG mer få någon mat.

  Gilla

 • Kommendanten

  Otacksamma jävlar som borde skickas tillbaka med omedelbar verkan till deras ursprungliga muslimska länder.

  De kommer aldrig att kunna integreras i Sverige. Demokratiska samhällen går inte ihop med islam.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Centerpartisten Annie Lööf:

  ”Människors frihet viktigare än svenska system.”

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Bilden på barnet, pojken är ett resultat av kusin och syskonäktenskap, en handikappad kroppsligen och psykiskt som blir en belastning livet ut. Det tragiska är att det finns anledning att tro att dessa araber/muslimer generellt är PSYKOPATOLOGISKT UNDERMÅLIGA – i så fall har vi en bra förklaring på varför muslimer/araber är världsmästare i kaos, krig, terrorattentat, mord och jävelskap.
  På ett dåligt psyke och låg IQ kommer garanterat en rad svåra genetiska sjukdomar, pojken på bilden är ett exempel.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  ”Den som INTE arbetar ska heller inte äta!” – ett gammalt svenskt talesätt och det satt i ryggmärgen att göra rätt för sig! Europa och speciellt den HUMANITÄRA SUPERSTORMAKTEN Sverige där måste människor vakna upp och se vad politikerfrälset ställt till med. ATT integrera dessa araber/muslimer kommer aldrig att gå, detta är UNGA MUSLIMSKA ARABISKA KRAVMASKINER I SINA BÄSTA ÅR….-då ska man arbeta och göra rätt för sig i sitt eget land – INGEN EFTERFRÅGAR DEM I SVERIGE!
  Sveriges regeringen ska passa sig väldigt noga med vad de håller på med, det kommer en pay back time – VI HAR ANSVAR FÖRST FÖR VÅRA EGNA, EX SVÄLTANDE PENSIONÄRER…..
  Där och på många andra områden är Sverige sannerligen inte någon HUMANITÄR SUPERSTORMAKT…..! (Uttalande HUMANITÄR SUPERSTORMAKT kommer från Socialdemokraterna och dåren Åsa Romson, Miljöpartiet.)
  De här klagande araberna/muslimerna bör skickas dit de kommer ifrån OMGÅENDE + skicka med den ”feministiska” regeringen!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Det är skillnad på människor och människor, dessa araber/muslimer har följt sin idol Muhammed sedan år 600, alltså c:a 1400 år sedan och då gick det inte upprätt det kan jag garantera….Människosläktet har sannerligen utvecklats åt olika håll….PONERA ATT Japaner flytt för sina liv till den HUMANITÄRA SOPTIPPEN efter tsunamin ? Hade de klagat på maten ? Jag, skulle INTE tro det!!!
   DE ÅTERUPPBYGGDE SITT JAPAN med en flit och intelligens som ligger i nivå med de bästa av oss vita män!
   Sossarna vill ha sådana här as att dalta med och som blivande väljare, snart ser hela Sverige ut som Malmö som går back 5 miljarder per år! Läs Tinos blogg….http://www.tino.us/

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Mycket fin text och bild på en svensk arbetare! Just ordet arbetare har kidnappats av vänsternazister och politiker, tom Moderaterna och Ruinfeldt kallar sig Arbetarparti….MEN de vet inte mycket om att arbeta, de är ”pappersvändare” och det är inget fel i det om man har en ansvarskänsla och moral och vettiga etiska principer som att värna den egna befolkningens intressen först!
   Det är där det brister för svenska politiker, de vill vara en HUMANITÄR SUPERSTORMAKT samtidigt svälter det egna landet Sveriges pensionärer, de som MANNEN på bilden byggde landet!!
   Det avskräde till politiker vi har, ex Åsa Romson & Stefan Löven raserar Sverige!
   MEN är övertygad om att det kommer en pay back time!

   Gilla

 • Förbannad

  Såg samma propaganda om 105-åringen… ja vad ska du berika oss med , mig och Sverige? När jag får ett ärligt svar så ska jag börja tro på invandringspolitiken….försök inte ta mitt land, jag accepterar det INTE

  Gilla

  • age

   Har ni sett bilder på ”105-åringen?
   Fantastiskt fräsch ”105-åring!
   Men hon har väl bara fått näringsriktig mat hela livet och det är väl därför ”hon har flytt för livet”?
   — För det är väl änså ingen av invällarna som ljuger om sin ålder, de som ”flyr för sina liv”?

   De stackars ”flyktingbarnen” kommer säkert att bli 130 år om de får ett personnummer enligt den ålder de uppger är de kommer.

   Öppna era hjärtan – och töm era bankkonton!

   Gilla

 • Förbannad

  Vad är det för fel på maten? Antingen öppnar du käften o sväljer eller så åker du dit där du kom ifrån? Vad är problemet? Tack och adjö!

  Gilla

 • Argus

  Tämligen enkelt kan man tycka; om inte maten duger, låt bli. Men säg till i förskott så kan vi förse svenska fattigpensionärer med den mat som ni är för fina för.

  Gilla

 • Pica pica

  Råkade få se en ”flykting” på 105 år som lyckats fly till Sverige med sin familj på 17 pers trots ålder, sittandes i rullstol och blind. Vid intervjun beklagade hon att hon kommit för att maten här var den sämsta hon fått men sa att hon inte hade någon familj kvar hemma.

  Det är nog finaldeln från Afghanistan som kommer hit. Samtidigt såg jag en video från en skolklass i England typ Sfi. In till den klassen kommer en ung afghan, kanske 12 – 14 år. Han får frågan var han kommer ifrån. Först är förslaget Nigeria men en annan elev säger Afghanistan. Han ombeds att gå fram till världskartan och visa var hans hemland ligger men han har ingen aning. Han ombeds skriva sitt namn på tavlan men klarar inte detta heller. Tack och lov blandade de inte upp invandrarna med engelska elever.

  Gilla

 • Björn

  Ja just det de har ju ”flytt för sina liv” så då har man ju rätt att vara extra kräsen i det land som släppt in dem. Ta och byt med några av våra egna äldre som får stå ut med undermålig mat era otacksamma jävlar eller ännu hellre stick tillbaka dit ni kom ifrån. Fast det är bra att sådant här kommer fram så folk ser hur otacksamma och bortskämda de här lycksökarna är!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: