Kungsbackaborna kan beväpna sig


Två grova övergrepp på unga flickor inom några dagar.

Så ser facit ut i Kungsbacka och nu funderar många invånare på att beväpna sig.

Såväl gamla damer och unga kvinnor funderar på att beväpna sig när de går ut, företrädesvis med peppar- och överfallsspray. Den polisiära närvaron i Kungsbacka har blivit påtaglig efter de senaste händelserna, men polisen vill inte närmare kommentera deras närvaro.

Nu är det inte bara överfallen på de unga flickorna som satt Kungsbacka i fokus. I tisdags rånades en rullatorbunden 82-årig kvinna på sina värdesaker i centrala stan. Äldre människor tvekar nu att gå ut efter mörkrets inbrott och unga flickor har uppmanats att inte gå ensamma. Många äldre säger att de oroas över utvecklingen och det är nog inte bara äldre som gör det.

En annan som oroas är en Kungsbackabo som startat en kvällsvandrargrupp som ska patrullera stan innan den redan uppstartade nattvandrargruppen tar vid. Initiativtagaren säger att Kungsbacka varit en lugn och trygg stad, men att det nu händer saker dagligen. Kan det månne bero på att Kungsbacka, precis som varje svensk stad, begåvats med asylboenden där främst män som ingen känner till bakgrunden på, numera huserar?

GP


16 responses to “Kungsbackaborna kan beväpna sig

 • jan banan

  väpna Er skjut djävlarna
  så det så

  Gilla

 • Lena

  Visselpipa och stark deospray duger utmärkt i fickan, i bilen och innanför ytterdörren ”radar” mot de otäcka insekterna som nu yrvaket tittar fram.

  Gilla

 • Räddsomfan

  Va är dom inte redan det?, jag har gått beväpnad sedan flera år tillbaka, går numera ingenstans utan att ha kniven och pepparsprayen med mig innanför jackan och basebollträt i bilen tillsammans med macheten.
  Jag skulle faktiskt inte våga gå någonstans utan detta, jag sover till och med, med min machete under huvudkudden, för nuförtiden vet man ju fan inte om det står någon jämte sängen när man vaknar mitt i natten.

  Gilla

 • Kommendanten

  Mycket av de orättvisor och brott som sker i samhället är mycket tack vare 7-klövern och 87-an.

  Även pk-median är riktiga hycklare och är indirekt delägare till fanskapen som sker i Sverige.

  Gilla

 • grune

  Tänk att två persoer nämligen Reinfeldt och Löven är så duktiga så dom har gjort att äldre personer i ABSURDISTAN måste vara beväpnade för att våga gå till affären och handla. Dom borde få dela på Nobells fredspris.

  Gilla

 • Nisse

  Skulle önska att man kunde bilda en privat poliskår. med bidrag från staten som betalar ut ända upp till 14000 pär dygn för ett skäggbarn. för denna summa skulle jag som enteprenör kunna anställa minst 3 poliser hälst med riktigt hårda nypor. Så kanske vi kunde få tillbaka tryggheten i Vårt fina Sverige……..

  Gilla

 • Trynbald

  Sjuklövern eller hur man slår sönder ett välmående land. Skäggbarnen sprids nu till varenda mindre ort så att alla ska få smaka på.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Skönt och glädjande att Kungsbacka blir berikat!
  Invånarna har ju röstat på moderaterna och deras ”öppna ditt hjärta” politik, nu får dom också ta konsekvenserna!
  Härligt med den nya lagen om tvångsplacering i kommunerna, så att mångkultursivrarna får sin berikning!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Spåren är lika avslöjande som rutten fisk. Och lika oönskade. Ta dem till havet……

  Gilla

 • Lasse

  Jadu Űlhan kanske bättre dom skaffar sig illegala vapen lika alla kaosblattar.Eller tar jägarexamen och tar med sig hagelgeväret det är ju skabbräv som ska avlivas.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Pepperspray är olagligt, men överfalls-spray är OK.
  Man kan ha en Santa-Maria-burk med vitpeppar i fickan också. Om man skulle få plötslig matlagningslust…. om man sar så.

  Gilla

  • Fiona1177

   Och hur länge har man tänkt att vi svenskar skall fortsätta vara lagliga? Jag tycker att det verkar som att fler och fler svenskar nu säger upp sitt samhällskontrakt. Tyvärr lämnade jag in min tårgas till polisen vid ett anfall av ärlighet för några år sedan. Jag ångrar det bittert idag.

   Gilla

   • Mary Agnes

    Nä, men du kan ge dig fan på att om du sprutar tårgas eller pepparspray på en våldtäktsjävel, är det DU som åker dit och han går fri.

    Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  DE FLY FOR SINA LIV skrek Svetsarmuppen Stefan Loven till Jimmy Akesson….
  Nu galler kod 291 – politiskt korrekt!

  Gilla

 • Űlhan

  var för beväpna de ä jo mot Lagen

  Gilla

 • Petter

  Vilken överraskning ….. 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: