Nytt våldtäktsförsök i Kungsbacka


Igår kväll rapporterades ett nytt överfall mot en ung flicka i Kungsbacka.

En 15-årig flicka överfölls på en gångväg intill Aranäsgymnasiet i Kungsbacka.

Tre män i åldern 18-20 följer efter flickan, hinner ikapp henne, trycker ned henne mot marken och försöker dra av henne kläderna. Hon lyckas emellertid slita sig loss och springa därifrån.

Till skillnad mot media skriver polisen ut signalementet som den utsatta flickan gav och det är ganska väl överensstämmande med det signalement den 16-åriga flickan som överfölls och misshandlades på samma ort tidigare i veckan.

2

1

Antingen är det samma tre män, eller så finns det flera gäng med utlänningar som driver runt i Kungsbacka och utsätter unga flickor för övergrepp. Magnus Betnér är fortfarande tyst och från vänsterkanten hörs röster om att de allt fler övergrepp på flickor och kvinnor som sker i landet, inte är invandrarrelaterade.

Sophie, den 16-åriga flickan som misshandlades grovt i helgen berättar här om sin upplevelse. En skrämmande bild av det nya Sverige.

Inte utan att man förstår de protester som rasade in efter beslutet att placera asylboenden i Kungsbacka.


17 responses to “Nytt våldtäktsförsök i Kungsbacka

 • ÅMÅL

  Innan muslimerna tog sig till Europa fick de höra sådana uppmaningar:

  Gilla

 • Wolpertinger

  Jgarn,

  87% begreppet håller inte för väldigt få invigda har vetat hur omfattande och invasivt det här FN projektet skulle bli. Open Societys Häxmästare börjar bli gammal och vill se till att Europas viktigaste samhällsfunktioner försvagas så att Projekt Syndicate kan cementeras. Vi måste definitivt få fart på de få kvarvarande grävjournalisterna med bibehållen integritet, nätverket är väldigt utbrett i alla samhällfunktioner och när nu polisen är på gränsen så sätter jag en lånad peng på att Dendäreliasson är en av hans Cronies. Tredje myndigheten i rad han lyckats haverera/ineffektivisera. Mer om det i annat forum, bäst att logga ur och hoppa i foliedräkten…

  Gilla

 • Wolpertinger

  Attackerna har skett ganska tidigt så de måste väl hinna tillbaks till något boende. Vars personal rimligtvis borde kunna räkna ut, aha nu kommer de tre tillbaks igen och är upprymda…
  Men vad i helvete har det tagit åt folket? Kan inte ens en handfull föräldrar och pensionärer i Kungsbacka visa initiativkraft att samlas för några timmars grannsamverkan för att skydda sina egna barn från övergrepp så är det ju sjukt. Om det nu är mer än en som tittar på denna blogg, och orkar släppa blicken från paddan eller tv-skärmen för ett par timmar. Gå ut och promenera i grupp, skaffa led lampor eller pannlampor, Xxl har många under 500kr som är ljusstarka nog att chocka mörkerseendet tillräckligt länge för att fota och retirera om det inte är läge för ett envarsgripande. Fråga nån med hundar, de större avskräcker och de mindre kan ju åtminstone väsnas, de behöver ju ändå rastas!? Jag är inte stark nog men min astmahosta kan iaf misstas för en ettrig Jack Russell :/

  Gilla

 • jgarn

  Vi måste protestera mot slaskmedia som aldrig lägger ut signalement om gm inte är etniska nordbor. Kläm åt slaskmedia där de är som ömmast, dvs ekonomin. Tala med era vänner och arbetskamrater som köper eller prenumererar på dyngan. Tala med din arbetsgivare om denne prenumererar eller annonserar i dyngan. Se till att även gratisslasket typ Metro försvinner från marknaden. Vi kan inte ha medier som motverkar det svenska folket. Du kan inte göra allt men du kan göra ditt.
  PS! glöm inte AD BLOCK i din dator.

  Gilla

 • jockfall

  Eftersom politikerna öppnat gränsen för dessa s k ”barn” är det deras ansvar att i det nya osäkra bidragslandet att utbilda livvakter så kvinnor kan gå säkra.

  Gilla

 • Kommendanten

  En ”testosteronbomb” från ett mena-land månne. De ser ju på kvinnor som nyttoföremål.

  Gilla

 • JEX

  Risken är stor att detta kommer att eskalera när sommaren kommer och fler kommer att röra sig ute i parker,nöjesfält,Campingar,mm.Och då tänker jag på dom invällare som inte har fått asyl och gått under jorden och kan bli ett riktigt stort problem för oss Svenska sommarfirare.Polisen i detta land varnar ju för att inte gå ut i Östersund och risken är att det kommer att hända på flera ställen i Sverige ,pga att Polisen inte hinner med .

  Gilla

  • jgarn

   Se till att ha lämpligt hjälpmedel i din omedelbara närhet.

   Gilla

  • Roger Mårtensson

   Dessvärre har du rätt !
   Polisen i hela Sverige kommer att rekommendera alla, speciellt kvinnor att stanna inne. Den glorifierade mångkulturen kommer paradoxalt nog, även drabba de invandrare som vill leva ett normalt liv i Sverige. Även om de flesta som kommer nu i den sk ”flyktingkrisen” inte tillhör den sorten. Flertalet av ”barnen” bör direkt sättas på ngn form av gammaldags uppfostringsanstalt, för att om möjligt passa in i vårt land.

   Gilla

 • Mari

  Det är nu man som mamma får panik när man har flera döttrar som bor i Kungsbacka……… men vad hjälper det?? Det gynnar bara muslimerna. De får precis som de vill. Utrusta era barn med pepparspray och larm.
  Det skall tjuta så att trumhinnorna hoppar och pepparsprayen skall vara riktig mumma.
  Efter att en eu-migrant överraskade mig när jag satt i bilen har jag alltid en hand i fickan, redo, när jag går på stan mitt på ljusan dag. Gör något åt dem, både migranter och eu-migranter ( invällare ) innan något riktigt otäckt händer igen.

  Liked by 1 person

 • jan

  Övergreppen har blivit en epdemi som sprider sig. Undrar vad det beror på? 🙂

  Gilla

  • jgarn

   Om du undrar så är svaret, 87:an som röstat fram dessa landsförrädare till politiker. Fråga din granne, arbetskamrat, släkting etc, vad denne röstade på. Du kanske umgås med landsförrädare eller i bästa fall naiva idioter.

   Gilla

  • Hönsmamman

   Organiserat?

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Underbart att se protesterna pa FB, MEN racker det?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Stefan Lovens vanner som FLYR FOR SINA LIV hit och begar grova brott!
  Fy fan!!

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: