Stäng

Dagens Huvudnyhet

Den muhammedanska gruppen ISIS  verkar ha ändrat sitt upplägg på sina propagandavideos. Tidigare kunde man ta 20 till 30 minuter på sig för att visa hur duktiga man var på att ropa allah aukbar, visa pang o bom o rök samt ett antal ”starter mot paradiset och de 72 sexdockorna” (självmordsbombningar). Senaste veckorna har man markant dragit ned på ”förspelet”, bara ett par tre minuter pang o dom, sedan går man direkt på huvudkapandet. I denna nya video med namnet:   ,” an ISIS executioners directs a message at President Obama”,  utföres enligt muhammeds föreskrifter ”avhuvning” av ett tiotal yngre män som uppges vara  Syriska soldater.

11 reaktioner på “Dagens Huvudnyhet

 1. När alla ”gömda” terrorister”/muslimer får direktiv att starta processen att ta över Sverige, enligt koranen, blir detta en verklighet även hos oss.

 2. Återigen en blodig film, maten jag åt nyss var nära att komma upp.
  Sådär kommer vi alla sluta om inte detta får ett slut. Det värsta är att det finns många här i Sverige som gjort detta och de kommer göra det igen.
  Skrämmande framtid för våra barns framtid, ligger ofta sömnlös över vad som sker i vårt land och runt om oss.

  Sådant man ser i filmen var ngt som man endast såg i filmer som Alexander den store, Troja osv.

 3. Islam tillåter avhuvningar och mycket annat skit. Detta framgår i deras brottskatalog, mer känd som koranen.

  Samtidigt anser 7-klövern och andra pk-ister att islam är en fredlig religion.

 4. Jag tror inte att det handlar om 72 sexdockor, utan jag är övertygad om att 36 av dem säger ”Bäääää” och de andra 36 säger ”Määhää”

 5. En genuskurs och Gudrun Schyman ska väl kunna hjälpa mot dessa pojkstreck. Dan Eliasson ställer sig säkert frågande vad dessa kan ha gått igenom för att bli så busiga. Eller varför inte ringa till Mona Sardins hjälptelefon som hon utlokaliserat till RK. Hon själv har väl inte tid.

 6. Sådana här videor skulle definitivt ha visats för alla Sveriges kommunalpolitiker, alla politiker överhuvudtaget, och det precis innan de började sätta igång med sina illegala aktiviteter(massinsläppet av icke behövligt klientel).
  Förresten, visa filmerna på Rapport och Aktuellt! De äldre har sällan dator och de som har hittar oftast inte fram till sådana här sidor. Det skulle ta bra om de fick se några stycken ocensurerade.
  Svenskarna skulle säkert bli chockade och det skulle sitta fint med ett uppvaknande…

 7. Kan tänka mig att IS blivit något stressade av Putins bombningar. Annars verkar dessa IS odjur ha en viss förkärlek för att prata och få sin tid i rampljuset innan de utför sina ohyggliga dåd.

  1. Just nu lägger IS-terroristerna benen på ryggen,och flyr från städer de plundrat under många år.Att det blev ett brådskande farväl upptäcker man av de data och arkivmaterial som lämnats kvar. Tyskland har t.ex. fått hela register över ”tyska” IS-terrorister med utförliga uppgifter.
   Kan tänka mig att även SÄPO kommer att få taga del av dessa register i sinom tid.

   1. Sverige kommer att hemligstämpla precis som med stasi-spionerna. Dom måste ju skyddas.

  2. Den där filmen har funnits på Instagram för längesedan. Dom la ut allt där, fanns filmer där man undrade om de va påhittat. Efter några timmar kom de på tv och radio. Nu är det nästan ingenting. Såg en film där fångarna satt på rad och huvudena sprängdes bort. Men det lär väl polis och tidningar ha sett dom har ju sån ”koll”. Det var bara att # på instagram. Men de va väl bättre att inget säga 😝

Kommentera

%d bloggare gillar detta: