Vi ska inte ta emot en enda muslim


INVANDRING. Slovakiens premiärminister Robert Fico uppger att han är beredd att bygga en mur för att förhindra massinvandring till landet. — Vi kommer aldrig ta emot en enda muslim till Slovakien, vi kommer inte skapa några muslimska samfund här eftersom de utgör en allvarlig säkerhetsrisk, sa premiärminister Fico.

Enligt Fico är det inte möjligt att integrera muslimer i ett västerländskt samhälle. — Det förutspås att mer än en miljon flyktingar kommer anlända till Europa i år, det går inte att integrera människor med främmande trosuppfattningar och kulturer, sa han. Fico förtydligade sin syn på massinvandringen och byggandet av muslimska samfund: — Detta är något som vi inte vill ha här.

Slovakien är en stark motståndare till de obligatoriska flyktingkvoter som diskuteras inom EU. De gick i augusti med på att ta emot 200 omfördelade syrier, under villkoret att alla var kristna.

Welt.de

-Pettersson tycker Robert Fico har en poäng där. Muslimska flyktingar borde kunna ta bussen till något av de drygt 50 muslimska länderna som finns i världen. Givetvis av humanitära skäl, de kommer nog och trivas bättre där, alternativt kan de stanna i sina länder och slåss för sitt eget välstånd, frihet och fred.

Slovakien_karta


19 responses to “Vi ska inte ta emot en enda muslim

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: