Explosion blåste ut fritidsgård i Malmö

BROTTSLIGHET. En explosion blåste ut delar av en fritidsgård i Malmöstadsdelen Kirseberg på söndagen. Lokalerna eldhärjades också i samma veva. Larmet kom strax efter klockan 21 på kvällen och ingen person ska ha skadats i händelsen, enligt Stephan Söderholm vid Malmöpolisen.
Det är fortfarande oklart exakt vad som orsakade explosionen, men enligt Sydsvenskan ska ett vittne ha sett en man försvinna på cykel efter detonationen.

-Pettersson minns att i Kirseberg bräde man häxor på bål på 1600-talet, traditionerna att elda finns alltså. Tidigare har vi skrivit om detta om Kirseberg, stadsdelen tillhör också de områden som polisen bör hålla sig borta från.

3 thoughts on “Explosion blåste ut fritidsgård i Malmö

 1. Är emot fritidsgårdar, men var inte jag som sprängde skiten i luften.
  Kirseberg har ännu blivit farligare.
  Lyckades få in bra svenska hyresgäster i området, men numera så sätter
  MKB och Heimstaden in en massa araber i området.
  På väg neråt.
  Begriper inte varför det skall vara så svårt fatta, att idrottsrörelsen och fotbollsklubbar finns.
  Finns inget bättre sätt få in ungdomar på rätt spår om politiker fattat detta.
  Tyvärr så fattar politiker ännu mindre av islam och att deras flickor INTE får utöva sport.
  Är det något som borde göras är det att skolan skulle informerat föräldrar och flickor om att det är deras rättighet att se till så flickor FÅR utöva sport i Sverige.
  KISS. Keep it simple stupid.

 2. Du minns ända till 1600-talet, Pettersson, det är inte dåligt…

  Kirseberg är en gammal pittoresk stad utanför staden i Malmö, typ söder i Estocolmo eller Majorna i Göteborg. De som bor PÅ Kirseberg är inte sällan kulturkufar och andra stofiler typ hipsters som inte har råd att bo på Gamla Väster eller på Öster. Numera är ju gangster, gängbrottsligheten och vandaliseringsvågen spridd över hela västra Skåne, från Ängelholm i norr till Bunkeflo i söder.

Kommentera