Uppmaning


Såväl socialdemokrater som moderater har insett att något allvarligt är på väg att hända och även de har nåtts av de allt högre tjutande varningssignalerna.

Varje sunt tänkande människa borde inse det märkliga i att bägge partier anammat Sverigedemokraternas migrationspolitik nästan rätt av, samma politik som de bara för ett halvår sedan kallade rasistisk, främlingsfientlig och fascistisk.

Anammat förresten, de går ju nästan ett steg längre.

Än mer märkligt är att både S&M vägrar samarbeta med SD p.g.a. en ända fråga, samma fråga där partierna nu vill se samma politik. Nästan lika märkligt är att Sverigedemokrater, allt från representanter till väljare, ständigt kallas för rasister och outbildade bönder, men har ni sett, läst eller hört någon kalla socialdemokrater eller moderater för rasister och outbildade bönder när deras representanter nu vill se samma politik som Sverigedemokrater?

I mina ögon är naturligtvis Socialdemokraternas och Moderaternas svängning i migrationsfrågan nödvändig men märklig. Det är givetvis bra när någon vaknar, även om timmen är sent slagen, men jag kan ändå inte och jag tänker inte släppa tanken på att de bägge partierna intar sin ställning för att locka kvar och tillbaks missnöjda väljare.

Både S&M gick kräftgång i höstens opinionsmätningar, det vet vi. I höstas kom så en undersökning som visade att allt fler medborgare vill se en kraftigt minskad asylinvandring och dessa är nu i klar majoritet. I nästan samma veva kom nästa undersökning som visade att migrationsfrågan är den överlägset viktigaste frågan för väljarna. Efter dessa tre väldigt tydliga signaler har S&M tävlat mot varandra i konsten att införa de mest skärpta reglerna när det gäller asylinvandring. Bara en tillfällighet…?

Ni som väljer att lita på Löfvens och Kinberg-Batras intentioner har rätt att göra det. Jag väljer att inte göra det och är fullt övertygad om att detta bara är ett spel för gallerierna med syftet att vinna väljarnas förtroende i nästa val och hur S eller M tänker agera efter en eventuell valseger står skrivet i stjärnorna. De bägge partierna har inte mitt förtroende, detta är grundmurat och ännu mer övertygad är jag efter att ha läst Johan Westerholms senaste inlägg på Ledarsidorna.

Ni får läsa det själv. Nej, jag uppmanar er att läsa inlägget och där kommer ni att finna följande.

Alla vägar bär till Rom, är ett talesätt. I Johan Westerholms inlägg ”Vid panikpunkten” får vi veta att alla vägar bär till Fredrik Reinfeldt (M). Det är alltså Moderaternas förra överhuvud som bär störst skuld till att Sverige hamnat i det läge vi nu befinner oss i, men glöm inte bort att Moderaternas nuvarande partiledare och partistyrelse stod jämte Reinfeldt och applåderade. trots att de visste. Vi får också veta att Miljöpartiet varit en spindel i nätet, både hos Alliansregeringen och nuvarande. Dessutom får vi veta att Löfven och hans närmaste var väl medvetna om att varningssignalerna tjöt allt högre när de tog över efter Alliansen, men trots detta valde de att bejaka pågående folkvandring med högt tonläge och nedvärderande epitet om alla som varnade för att detta är ohållbart.

Läs artikeln först och därefter uppmanar jag er att mejla den vidare till alla moderater och socialdemokrater ni känner. Mejla gärna artikeln till er egen kommunledning, oavsett om den styrs av sossar eller moderater och be dem att besvara de frågor ni ställer i samband med detta. Får ni svar, tar Petterssons med glädje emot dem. Det kan bli en intressant uppföljning.

Ledarsidorna (som för övrigt drivs av en socialdemokrat om någon undrar)


5 responses to “Uppmaning

 • Kattsand

  Det känns ändå som om regeringen varit nöjda med nuvarande nivå på invandring men inte vill ha så många på en gång som i höstas: när regeringen pratar volymer = man tycker det är för hög invandring, man vill inte prata om volymer på invandring = man vill behålla nuvarande nivå.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Nej jag litar inte heller på S eller M och de kommer att få stå till svars den dagen när domen skall fällas, Något verkar dock hända inom Migrationsverkets bedömningar om man dyker ner i deras statistik, under januari-december 2015 avgjordes 58802 ansökningar varav 32631 fick bifall att stanna i Sverige, alltså 55%. Januari-februari 2016 avgjordes 12186 ansökningar varav 4484 fick bifall, alltså 37%. är det slumpen eller har tuffare kriterier införts ??

  Gilla

 • jgarn

  7-klövern byter åsikter under galgen i hopp om att komma undan folkets vrede. Jag vill bara meddela samtliga er landsförrädare att det är för sent.
  Vi, folket vet vilka ni är både inom politiken och media.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Reinfeldt har ett karma att betala för. Räkningen tickar på. Tick Tack Tick Tack.

  Han har ställt till mer elände än han själv begriper? Därför behöver människor med kunskap engagera sig i och dokumentera hans insatser och brist på insatser?

  Han kan komma att behöva söka asyl någonstans? Undrar vilket land som välkomnar och skyddar en man som snart får medalj av kungen för sin insats? Kungadömet Saudi?

  Gilla

 • Även den som bara gissar har rätt ibland...

  Inget förvånar längre i multi-kulti Politiskt korrekta dårhuslandet SveDiStan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: