Gammal kunskap med Elin


Mot media har man ingen chans då det är en klubb för inbördes beundran,Elin Fjellman Jaderup man håller varandra bakom ryggen och är liksom en stor dysfunktionell familj. Jag och du står utanför och får ibland en käftsmäll ifall man vågar sticka ut hakan……..MEN, i och med alternativ media har vi och tar vi chansen till revansch.

Som exempel ska jag ge er en av den krympande skaran av skribenter vid hattidningen sydsvenskan, ”journalist” Elin Fjellman Jaderup har liksom hennes arbetsgivare mer att önska. Denna Elin är enligt källa och med tidningens goda minne en produkt av extremvåldsvänstern, om hon fortfarande själv fysiskt är med i våldsam samhällsomstörtande verksamhet lämnar jag därhän åt säpo att utreda.

I många år har jag varit engagerad i och intresserad av att lösa de importerade problemen vi har fått på halsen med den ohämmade invandringen från länder med skam och hederskultur, jag har manifesterat, skrivit och debatterat min åsikt i det sjuka att invandrad kultur dödar sina döttrar, söner och kvinnor då den enda de vill är att leva mer svenskt i Sverige. hatsydsvenskanIdag vaknade lögnerskan och hycklerskan ”journalisten” Elin Fjellman.

Hattidningen sydsvenskan upplät en tresidig artikel om hedersförtryck skriven av en svensk kvinna som genom sitt hat mot sverigevänner själv medverkar till att heder och skamkulturen frodas i vårt land. Jag pekar med hela handen åt sådana personer som Elin Fjellman Jaderup och jag hoppas att (jag vet) tidningen sydsvenskan läser detta inlägg och begrundar det dom själva medverkar i. Hårda ord, nej detta är en realitet.

Och varför skriver jag nu så argt om just denna kvinnliga skribent vid hattidningen sydsvenskan, jo saken är den att hon tillsammans med en av sina kollegor har skapat uppenbara lögner i artikel om mig som person. Man kan lugnt säga att jag tar riktigt illa vid mig när jag ser artiklar som ger sken av att vara ”nyhet” om skamkultur, samt vars innehåll vara legitimt att skriva om samtidigt som man ”dödar” sverigevänner som skrivit detsamma fast mycket tidigare. Jag är urföbannad!

Hos en vän tidigare idag skulle smutsiga regnvåta stövlar ställas på dagens sydsvenskan, mina ögon föll på rubriken ”Vägen bort från hedersförtrycket” och jag plockade upp del av tidningen. Min vän ska i dagarna säga upp sin prenumeration, vilket gladde mig.hattidningen sydsvenskan


13 responses to “Gammal kunskap med Elin

 • jgarn

  Ett slaskmedia som borde varit nedtrampat i dyn redan för länge sedan.

  Gilla

 • Morningstar (@Rayne_Stormcrow)

  Hatsajten Sydsvenskan är på fallrepet och sjunger tydligen på sista versen.. Ägarna Bonniers har lagt ut hatsajten på entreprenad men ingen verkar hittills intresserad av att ta över. Vågar vi hoppas på att hatsajten läggs ned innan året är till ända?

  Gilla

 • Petter

  Det är lovvärt och kanske tom svårt att låta bli att engagera sig i hedersvåldet. Men då det som du säger är importerade problem ska dessa inte belasta svenska folket ekonomiskt. Dessa problem (i princip männen) exporteras lämpligen tillbaka till de länder de ursprungligen kommer i från. Jag är inte ett förbannat dugg motiverad att se mina skattepengar gå till dessa obstinata brottslingar och deras medbrottslingar typ i form av familjeterapier, soc utredningar, polisutredningar, rättegångar, fängelsevistelser, utslussningsåtgärder, återanpassningsåtgärder samt med det tolkkostnader och andra överflyglade kostnader över alla dom här uppräknade åtgärderna. Informera dessa män från början om vad som gäller i Sverige, de ska skriva på ett typ av kontrakt där de erkänner de tagit del av våra samhällsvärderingar och att de förstått vad som gäller, vid äventyr att de annars kan komma att avvisas tillbaka dit de kommit från.

  Gilla

 • Svensk lösen

  Konstigt, varför ser alla vänstermuppar ut som dom skriver? Ni får själva räkna ut om det är positivt eller negativt.

  Gilla

 • Vi måste skydda vårt fosterland

  Det blir bättre och bättre för under semestrarna så öppnas gränserna upp igen och gränsbevakningen tas bort (Källa: SVT Text).
  Detta kommer inte att gå immigranterna förbi, det blir en sommar i mångkulturens tecken där svenskar döttrar kommer att få springa gatlopp mellan somalier och afghaners fingrar.

  Gilla

 • Tony

  Förstår din ilska Eva-Marie, dessa hycklarkärringar av båda
  könen som häckar på redaktionerna är en stor skam för
  forna tiders journalister, men lugn Eva-Marie, dom har sedan
  länge målat in sig i ett hörn, där dom inte kommer ut ifrån.
  Jag har sett färdriktningen för den blaskan för länge sedan,
  och den färdriktningen pekar rakt ner i avgrunden. Jävlas man
  med dem som är deras kunder så går det förr eller senare åt
  h—ete, och det är väl precis vad som är på väg att hända med
  Azylsvenskan, och jag kan bara utbrista ”Far i frid”, ni har själva
  ställt er i den sörja som snart når er över halsen, normalt sett
  önskar jag ingen att bli av med arbetet, men när det handlar
  om dagens så kallade journalister, så jublar jag!

  Gilla

  • Eva-Marie

   Tack för din förståelse Tony. Jag får ju tillstå att när det rapporteras om uppsägningar av journalister vid hatmedia som sydsvenskan är ett bra exempel på är inte jag av den sorten att jag hänger läpp precis, utan helt klart tvärtom.
   Att nu denna elin spelar Allan missklär henne, hon ”bevakar” kommunfullmäktige, drevar mot sverigevänner och är allmänt oärlig i sina artiklar som har riktigt mycket mer att önska.
   Tack och lov att alternativ media finns, och här inne hos Petterssons brukar hattidningen sydsvenskan häcka 😉

   Gilla

 • ÅMÅL

  Sverige är så förstört av importerad mörk otrygghet att svenska kvinnor antingen lämnar landet, gömmer sig i det egna hemmet eller tränar självförsvar, (som inte alls behövdes för ett par decennier sedan);

  Gilla

  • Bt

   De/ni får flytta till Polen 😉

   Gilla

   • Eva-Marie

    Som det kan bli, det trodde man inte för ett tag sedan att Polen skulle vara en möjlighet för en svensk. Tiderna förändras, men jag stannar ett slag till och kämpar.

    Gilla

 • Bt

  Mycket bra!
  Varför har hon plötsligt fått luft o därför ”omedvetet ” själv numera blivit – rasist o nyfascist? Kan man undra.
  Synd att man behöver skriva så i med att det är bra o på tiden att man uppmärksammar denna förskräckliga o avskyvärda ”kultur” som kommiit hit tillsammans med islam.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Hon är alldeles försent ute, och jag kan slå vad om att hon även fortsättningsvis kommer att kalla mig och mina kamrater för rasistnazistfachisfrämlingsfientliga. Denna hycklerska borde synas i sömmarna, hon är en av de självutnämnda ”goda” som raserar vårt land, finns mycket att ställas till svars för.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: