Vägg i vägg med slummen


Många av oss bor väldigt nära slummen, väldigt många av oss ser Gulviksborgmed egna ögon Sveriges avveckling och förfall. De som är barn nu eller väldigt unga växer in i ett land där skillnaderna är stora, vi vuxna har medverkat till ett vi och dom där område efter område inte längre ser ut som Sverige.

På vår promenad möts vi av stadsdelar som mer ser ut som ställen man förr ansåg som utländskt skräpigt, hemma hade vi ordning på torpet då lort-Sverige tillhörde en svunnen tid. Vi svenskar har gjort så mycket för att det ska fungera med det mesta, och då menar jag om allt mellan den sociala tilliten, tandhälsa/folkhälsa, skolgång, ordning och reda både inne och ute, nu ser vi hur förfallet breder ut sig framför våra egna ögon medan den politiska eliten vägrar att se, dom bor inte där.

I en trappuppgång i detta område ( Hermodsdal) i Malmö fann jag endast tre svenskklingande namn fast det var ett åttavåningshus jag hade framför mig. Med nya svenskar följer andra vanor och andra butiker,Malmö butiker med kött från extra plågade slaktdjur finns snart i varje stadsdel och det börjar att bli riktigt enformigt hur staden på sina håll ser ut. Islamiseringen går inte att förneka ens för den som inget vill se.

Vad var det då som ”Lubbe” Nordström gjorde då för länge sedan, jo han reste runt för att se hur Sverige såg ut då den statistiska undersökningen från mitten på 30-talet givit vid handen att endast 7,9% av svenska bostäder ansågs som fullgoda, Ludvig Nordstöm tittade på hur och i vilken miljö svensken levde sina vardagliga liv. Det han fann var smuts och missär, det var det som startade den hygieniska uppryckningen av Sverige, och på den vägen är det………en korrigering, på den vägen var det.

Nordström fann ett land i fattigdom och hygieniskt förfall: ”Jag såg människor sammanbo med djuren. Jag såg människor bo i nedrasade hus. Jag såg människor bo i vad man närmast måste karaktärisera som hålor eller grottor. Jag såg gropar grävda i marken användas som skafferier. Jag såg brunnar där man både diskade och hämtade dricksvatten, och där kreatursspillning låg på brunnskanten.”

Nu är andra tider och våra folkvalda blundar, det har skapats ett ”mångkulturellt” misslyckande på många plan. Svensken lyser med sin frånvaro, de som har råd flyttar bort och en del av dessa flyttar långt bort. Först flyttar man till område eller stadsdel där man fortfarande kan känna igen sig, eller så blir det till en flytt utanför stan, och när man en dag vaknar finner man sig även på detta ställe bli granne med kulturer som man kanske inte ens vill resa som turist till. Nej detta är inte rasim utan helt och hållet realism.Malmö/islamföreningslokal

 

 

 


30 responses to “Vägg i vägg med slummen

 • Hans Nilsson

  Alla Svenskar som är mellan 25 och döden är medskyldiga till detta förfall av Sverige. Jag har inte satt några barn till världen därför har jag bara mig själv att skämmas inför. Eftersom jag har varnat inför döva öron och ögon försedda med skygglappar de senaste 40 åren för detta vansinne går jag inte omkring och skäms speciellt mycket utan snarare tvärt om jag är vid gott mod inför min sista fjärdedel av livet. Jag har varit med om Sveriges uppgång och hoppas att jag får ha hälsan så att jag får se Sveriges fall. Detta fall kommer troligtvis snabbare än många kan ana.

  Gilla

 • Bosse

  Aktiebolaget Malmö Hermodsdal 8, Amir Fastigheter AB äger Eriksfältsgatan 101. Tidigare ägare verkar ha varit MKB som i vanlig ordning fyllt huset med slödder och sen sålt, precis som på stora delar av Lindängen.
  En liten detalj ej att förglömma är att tvärs över Docentgatan från det huset med din bild av lokalen med den arabiska skylten inträffade tvättstuge mordet en annan berömd händelse och lite längre ned på gatan så slängde man ut en ung flicka från balkongen.

  Lokalen på bilden hyrdes i många år av Fosie församling, blev senare dagis och övergick till ett gratisgym för invandrade värstingar.
  Det är Stena som äger denna fastighet och de vill tydligen med sitt val av islamistisk hyresgäst för lokalen tvinga ut de svenska hyresgästerna ur huset, som inte är lika säkra betalare som socialen.

  Tur att man inte bor i det området längre.

  Gilla

  • Stenbock

   Bengt m.fl:
   Det ni noterat och skrivit ner sker på samma sätt i andra småstäder.
   I mitt ghetto (i en annan liten stad),sker nu sedan år tillbaka något unikt.Man hugger ner eller tar helt sonika bort buskar och växter så det skall bli angenämare,och lite hemkänsla för nya befolkningen.
   Frågade en av dem som utsetts för att avlägsna Syrenbuskarna om varför ? Svart blev,att de bara samlar skit !!

   Gilla

 • Mari

  Vi har 1 hus på vår gata ute på landsbygden som hyrs ut till migranter. Just nu är det nyanlända men den familj som bodde där tidigare hade alltid ett berg av sopor runt soptunnan. På min bärplockningsrunda i somras plockade jag ihop över 100 blöjor – använda – som låg utspridda i skogen 100-meter från huset. Jag trodde aldrig att jag skulle behöva ha ett foto så jag tog aldrig något men grannen som ägde marken där alla blöjor låg……… var inte glad. Alla hus där vi bor har någorlunda städade tomter men så passerar man detta hus. Tack och lov ligger det lite bakom ett annat men inte soptunnan. Den står vid vägen. Hur kan Kenneth som hyr ut huset sova med gott samvete efter vad han gjort och gör mot oss.
  Kvinnorna på gatan låser bilen tills man kommer ut på stora vägen, vaknar om nätterna och lyssnar efter andra ljud än rovfåglar och rådjur.
  Hoppas att de passerar kameran när de smyger omkring.
  Sjukt eller hur?? De kan ju vara världens snällaste men vem törs chansa?!

  Gilla

 • Bosse

  Känner igen det här sen flera år tillbaka.
  Om man går in bakom huset på Docentgatan 3 troligen förbi där Eva-Mari tagit den sista bilden och fortsätter fram till Hermodsdalsskolan, sen vidare in bakom ICA Supermarket på Hermodsdalstorget så avbryts gångvägen av ett i ghettostil uppspikat plank som avskiljer gångvägen som tidigare fortsatte mellan skolan och höghuset Eriksfältsgatan 101.

  Tar man sig förbi planket och in på den illa skötta nedskräpade gångvägen där belysningen inte längre fungerar, så kan man ta sig fram till ett nytt plank som måste forceras för att komma ut på skolans parkeringsinfart.

  Eriksfältsgatan 101 är rikskänt för det så kallade sandlådemordet.
  Troligen klarade inte Malmö kommun av att sköta renhållningen och säkerheten för folket som skötte den, så man spikade igen problemet istället.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Hej Bosse!
   Du har rätt, det var exakt där jag var. Kundvagnen ligger så att alla som arbetar vid Hermodsdalsskolan kan se den….plus allt annat skit som ligger där i buskarna längs med staketet mot skolan, och man kan undra varför inte lärarna reagerar, men det gör dom kanske, vem vet.

   Du vet kanske vem som är fasighetsägaren till denna fastighet, jag kunde inte se någon skylt om det fast jag letade, fy sjutton som där ser ut.

   Jo sandlådemordet minns man, skolan hissade flaggan på halv stång då både mördarens och den mördades barn gick där, jag vet en annan förälder till ett barn vid Hermodsdalsskolan som dog bara månaderna tidigare fast i sjukdom….då hissades ingen flagga på halv stång. Malmö var en väldigt sjuk och extrem stad redan då

   Gilla

 • Hartman

  Kasta ut slöddret ur Sverige! GTHO!

  Gilla

 • johan sahlin

  Svenskhet vad är det?
  Äta Tacho på fredakvällen och glo på nån jävla tonåring som ylar eurovision på tv kl 8 lördag kväll?
  Det är superlöjligt! Fattar inte sverige att landet redan är förlorat?
  Undomen och vuxna även för den delen är mer intresserade av vad som hander I deras jävla telefoner , än att landet håller på att muslimifieras och svenne kommer att hallalslaktas framför en iphone 6s och läggas på nätet.
  VAKNA!

  Gilla

  • Erika

   Telefonerna är kanske en flykt. Flykt från verkligheten.

   Gilla

   • Stenbock

    Den teorin har jag också sedan länge haft..
    Dessa leksaker (Iphons) användes av ren rädsla,för vad som kan ske i nya Absurdistan !
    Bodde i Berlin när det ”blev inne” att sätta in hörlurar i öronen.
    Speciellt i U-Bahn där risken för att något evnt. kan ske,satt allt fler med dessa i sin egen värld !

    Gilla

 • Our home, our rules

  Anledningen till att Sverige är en så trevlig plats för människor är vårt samhällsklimat.

  Vi inser att brottslingen innerst inne är en människa, att alla ska ha samma rättigheter, att kvinna och man är likställda, att våld inte löser några problem, att gud inte är lagens grundare, utan vi själva.

  Här respekterar vi varandra och utövar inte i onödan hämnd som straff, utan rehabiliterar i största möjliga mån de som det gått snett för.

  I Arabvärlden är förhållandet motsatt.

  Religionen missbrukas i syften att förtrycka folk, få dem att ”hålla sig i skinnet”.

  Kvinnor har inget att säga till om, får inte klä sig som de vill, minsta snedsteg i form av brott åläggs med helt sjuka straff, ibland döden.

  Gärna dessutom medelst barbariska metoder bara för att hämnden ska kännas så grov som möjligt. Jävla apfasoner!

  Och så flyr då naturligtvis massor av människor från dessa länder av grottmålare, eftersom det är helt odrägligt för en person med det allra minsta i skallen att vistas där.

  Men sen då, när man kommit hit?
  Ja då vill man införa samma skit här!!?!?!
  Samma lagar som gjorde tillvaron odräglig.
  Samma seder som förtryckt folk i århundraden.
  Dessa seder har vi haft här i Sverige också…
  På medeltiden.
  Ta seden dit du kommer, eller åk hem!

  Jag blir mer och mer övertygad om att islam är just en skitkultur eller skitreligion. Jag blir glad om någon lyckas bevisa motsatsen, men det blir nog svårt.

  Gilla

 • Svenne

  Varför har inte msm tagit upp detta,dom har väl ingen agenda.

  http://m.liveleak.com/view?i=b40_1457121809

  Gilla

 • Löfven i tårar

  Vi har fått hit pack & slödder ,okända kriminella unga perversa män,lösdrivare,psykopater,galningar,brottslingar,våldtäksman,pedofiler,zoofiler.

  Gilla

 • Tony

  Eftersom alla invällare saknar pass så borde dessa på
  något sätt byggas in i deras Mobiler eller surfplattor,för
  dem glömmer visst ingen att ta med sig hit?

  Gilla

 • Johan Sahlin

  Var man än går, var man än är så gäller det att vara beväpnad och färdig till attack om så behövs. Allt för att värna sig själv.

  Gilla

  • Räddsomfan

   Helt riktigt ..bra tänk, jag har försökt få folk att fatta att det snart smäller rejält, med dom allra flesta sover fortfarande tyvärr, och dom kommer få ett mycket bryskt uppvaknande. Själv sover jag med macheten under huvudkudden med ett öga öppet och bär alltid någon typ av vapen var jag än går idag och är bra förberedd på det mesta, så borde alla Svenskar göra innan det är försent.

   Gilla

 • Galten

  OT. Men det hör ändock hit. Stor polisinsats vid Bulltofta rekreationsområde när fordonsflyttare skulle ta bort 6 bilar tillhörande zigenare. Fordonen var fulla av stöldgods.
  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/fordonsflyttare-utsatt-vid-bargning-far-polishjalp

  Gilla

  • Eva-Marie

   Och där var jag idag på genomfart med cykel, hur lugnt som helst…..men lugnet kan snabbt vändas till ett inferno

   Gilla

   • realist

    TACK TACK ett litet tillägg är att Lubbe Nordström var norrlänning !!!
    Du har alldeles rätt i detta SLUMMEN gör att sjukdommar härjar och dessutom sprider sig över HELA SVERIGE !!!
    Hur stoppar vi detta ???
    Vi måste resa oss som SVENSKAR och säga STOPP !!!

    Gilla

 • Kommendanten

  Många områden i Sverige har omvandlats till ett Muhammedistan och Ziggistan.

  Detta tack vare 7-klöverns ansvarslösa politik.

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  sju klövern är Sveriges grovt kriminella Landsförrädare och mördare. Nu måste vi Svenskar finna nytt land, vi är utkastade av den rasistiske sju klövern. Jag anser att sju klövern måste ställas inför en folkdomstol. Risken är stor att det blir som med olof och Ceausesco med fru.

  Gilla

 • Petter

  Sverige; snart Europas största Soptipp!

  Gilla

 • Lena

  För några decennier sedan så var södra europa skräpigt , där är det numera rent och fina planteringar, Sverige har valt att bli skräpigt och planteringarna är proppfulla med ogräs.
  Behöver svenskar glasögon ,undrar därför att det är mycket tydligt sedan en lång tid tillbaka.

  Gilla

 • olga

  Snusk och kackerlackor, ohyra och vägglöss överallt.

  Gilla

 • påtvingade mångkultur

  är bilderna från Gaza Remsan?

  Gilla

 • malmobon

  Ove Törnqvist sjöng om det för många år sedan. Aktuellt. Sverigebesöket.

  Gilla

 • Galten

  Mycket bra inlägg Eva-Marie! 🙂 Efter Lubbe Nordströms rapport Lort-Sverige startade saneringen och uppbyggandet av landet. Nu går vi med stormsteg tillbaks till det som en gång varit. Landet har fullkomligt översvämmats av all slags ohyra.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Tack ska du ha 🙂 Man känner sig nu snärjd, var och i vilken riktning ska man gå för att få rekreation som man fick för ett tag sedan?

   Gilla

   • realist

    På vissa ställen håller vi kvar SVENSKHETEN !!!
    Du är välkommen till oss som inte ger upp utan fortfarande värnar om samhället och de lagar som gäller.
    PS du kan bli min efterträdare…. hur ska vi få kontakt ???

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: