7 thoughts on “Polisen behöver en skottsäker station i det brottsdrabbade muslimska Malmö

  1. Vi har en ”Mångkulturell Fest” i Rinkeby nu inatt (??) med de obligatoriska inslagen bestående av bilbränder, stulna bilar och stenkastning mot poliser (16 patruller + helikopter krävdes för att avstyra oroligheterna). Inga gripna!

    • FI är inte riktigt kloka, några av dem försöker göra sig märkvärdigare än vad de är….Män måste få vara män och kvinnor, kvinnor – sexualiteten är en av de viktigaste drivkrafterna som ger livet mening.
      Tråkigt land Sverige och stolpskott som Ebba Riberdahl gör det tristare än det skulle behöva vara, vilken sanslös rappakalja damen kommer med. En otrolig smörja! FI i ett nötskal.

    • De kränkta och deras megafoner är aldrig nöjda, de har alltid en ny liten flugskit att klaga på. Så är det i den Femizistiska Bananrepubliken.

  2. Sverige är en s.k. ”rättsstat” som kapitulerat för det mångkriminella muslimska kaossamhället, kod 291, – i reportaget framgår att polismyndigheten backat undan och lämnat området till muslimer och gangsters, en påkostat polishus används inte och någon polis sågs inte till i den muslimska kriminella stadsdelen Rosengård.

    • Kanske kan någon lägga in bilder på det dyra polishuset/skrytbygget som inte används i Rosengård ? Mycket intressant samhällsinformation om det MUSLIMSKA GANGSTERSAMHÄLLET ROSENGÅRD!

Kommentera