Marockaner som utger sig vara syrier skickas hem


INVANDRING. Marockaner som sökt i asyl i Tyskland under förevändningen att de i själva verket är flyktingar från Syrien kommer att kunna skickas tillbaka till Marocko. Det säger den tyske inrikesministern Thomas de Maizière vid ett besök i Marocko, skriver Politico

Även Sveriges regering har försökt att sätta press på Marocko för att landet ska ta emot marockanska migranter, många av dem barn som lever på gatan i svenska storstäder.

-Pettersson undrar om det inte var tidernas misstag att utlova permanent uppehållstillsånd för syrier, och nästan garantera det för somalier, eritreaner, afghaner med fler.

Vi ser att ”syrierna” kan komma var som helst ifrån, några av dem är riktiga syrier men har levt i Dubai, Kuwait osv. Somalier kommer ofta från det fredliga Somaliland, afghaner har ofta levt i Iran osv. allt medan statsministern säger de flyr för sina liv…det finns en anledning till att 90 % av ”flyktingarna” tappar sina pass men aldrig sina mobiltelefoner…

Politico.eu


16 responses to “Marockaner som utger sig vara syrier skickas hem

 • Kommendanten

  Europa bör under inga omständigheter släppa in muhmuhammedanska utbölingar.

  Dessa muhammedaner är barbarer och hatar icke-muslimer, vars mål är att islamisera allt och alla. De ser på oss som otrogna och deras tro går före allt annat.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Att Sverige ger PUT till ALLA tom utan pass och ID är rena vansinnet och bäddar för gigantiska problem framöver, det är snart vår och sommar och det beräknas att det kan komma 150,000 enligt Integrationsverket, under 2015 kom 160,000 till Sverige!
  OERHÖRT ANSVARLÖST med PUT till dessa grupper, jag skulle säga att det är ett kriminellt agerande från svenska myndigheters sida mot Sveriges befolkning. ANSARIGA måste ställas inför rätta i framtiden för landsförräderi!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Anledningen till att muslimer inte kan integreras är deras ideologi, i Koranen 3:110 står att en icke-muslim inte har någonting att lära en muslim, de anser att de är överlägsna och går i många fall ut utbildningar utan betyg och utan vilja att inhämta nödvändig kunskap.
   Det bästa är att muslimer håller sig i Turkiet och Irak och andra muslimska länder där de får utöva sin ”religion” och leva i enlighet med de regler de vill ha, dvs koranen och sharia eftersom de föraktar vårt demokratiska samhällssystem.
   Europa bör definitivt STOPPA ytterliga MUSLIMSK INVÄLLNING!

   Gilla

 • Trodé

  Bedragare finns i alla branscher.
  Tråkigt för de som flytt från krig.

  Gilla

 • Synonymen

  Den här lille välnärde och nyfriserade lögnaren samtalade med naiva miljöpartister i söndagens Agenda. Lögnaren befinner sig på ett flyktingboende i Vänersborg. Jag misstänker starkt att han är ett så kallat ”ensamkommande”.

  Finns det någon som kan bekräfta att den välnärde, nyfriserade och ensamkommande småbarnsföräldern utger sig för att vara minderårig?

  (klicka på bilden)

  Gilla

 • Thor

  Även syrier som levt åratal i USA finner bidragslivet i Sverige mer smakligt.

  Gilla

 • Petter

  Jipppiiieeeeee!!!!! Äntligen NÅGON som börjar!!!

  Gilla

 • Stenbock

  Nu får vi inte ropa hurra för tidigt…
  Det Maiziere säger,får vi taga som ett av alla de uttalande,som sker från CDU med anledning av Bundesländernas val 13 mars.
  Orsaken är att AfD dagligen ökar sina väljarskaror. Senast idag visades siffror upp,som ligger mellan 10-15 %.Huvudsakligen tidigare CDU-väljare har äntligen upptäckt svindeln med de välkomna importerna !
  F.ö. är de s.k.”gatubarnen” från Marocko,(som lever på kriminalitet) ofta födda och uppvuxna i Syd-Europa.En form av afrikanska zigenare som jag har full förståelse för,att deras s.k. hemländer inte gärna vill ha ”hem” !

  Liked by 1 person

 • Tony

  Det är en skymf mot till exempel Tage Erlander att
  kalla den nuvarande så kallade ledare för
  Statsminister!

  Gilla

  • Petter

   Jag hörde att Röfven jobbar hårt som s*t*n på att bli landets första Kalifatminister.

   Gilla

  • upptillkampnu

   Tage var den sista riktiga statsministern som Sverige hade Gunnar Sträng var inte så tokig som finansminister heller,sedan gick det käpprätt åt helvete.

   Gilla

 • jgarn

  Det är lätt att ta sig in i ett land styrt av idioter i politiken och media.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: