Väktare överfallen i Rosengård


INVANDRARVÅLD. Under natten mot lördag fick en väktare glassplitter i ett öga. Det skedde när en tegelsten kastades in genom en ruta i den bil i vilken väktaren befann sig. Händelsen inträffade på Bennets i det multikulturella paradiset Rosengård, Malmö. 

Omkring kl. 02.20 natten mot lördag satt en väktare i sin bil som stod parkerad vid Bennets väg i invandrartäta Rosengård. Plötsligt krossades en ruta på bilen av en tegelsten. Väktaren fick glassplitter i ett öga och fördes till sjukhus.

Efter händelsen ska fyra män ha setts springa från platsen. Det var alltså med största säkerhet någon av dem som kastade tegelstenen. De har dock inte identifierats eller gripits, och varken i polisens eller lokala hatmediet Sydsvenskans rapportering uppges några signalement på dem.

I lokaltidningens korta artikel om händelsen sägs att det även finns “uppgifter om att gärningsmännen stal nycklar ur bilen“.


3 responses to “Väktare överfallen i Rosengård

 • ÅMÅL

  Kvinnlig polis skrev:

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Jaha, ska jag bli förvånad?
  Malmö är inte min stad och det hela är för övrigt ett politiskt problem, låt dem ta hand om sina gäster.

  Gilla

 • Mary Agnes

  PÅ Rosengård, Pettersson. Ingen bor ‘i’ en stadsdel i Skåne. Samma som för ‘på Östermalm’, hälsar inflöttad.

  Snart vägrar vaktbolagen också att köra in i ghettona, så vad återstår då? Militär? Eller kommer nu äntligen det civilgarde som vi tjatat om? Det har ju visat sig att vi har haft rätt om allt annat.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: