Vill skicka tillbaka migranter till Nordafrika

INVANDRING. Tyskland vill kunna skicka tillbaka fler migranter som fått avslag på sina asylansökningar till nordafrikanska länder. Inrikesminister Thomas de Maiziere, på väg att besöka Marocko, Algeriet och Tunisien, säger att många migranter från området saknar resedokument eller uppger falska namn och annat som försvårar möjligheterna att skicka dem till deras hemländer.

Modern teknik, exempelvis biometriska id-handlingar skulle kunna hjälpa till, enligt de Maiziere och tillägger att ”vi kan tänka oss att bidra med vårt stöd”.

”Vårt mål är att göra procedurerna effektivare och snabbare”, säger inrikesministern som även föreslår läger i Nordafrika varifrån de asylsökande kan ansöka om asyl.

Även Sveriges regering har försökt att sätta press på Marocko för att landet ska ta emot kriminella marockanska gatubarn som lever i svenska storstäder.

-Pettersson fattar inte, de afrikaner som den tyske inrikesministern talar om flyr inte från några krig. De är ekonomiska flyktingar och för dem behövs inga läger. De kan söka arbete och tillfälligt uppehållstillstånd från hemlandet och har de kvalifikationer som någon arbetsgivare efterfrågar så välkomna. Annars stanna och bygg upp era egna länder. Läger behövs för flyktingar från krigsområden, i övrigt gäller samma för dem. Arbetskraftsinvandring är tillåten.

109 unga män på Medelhavet. Snart I Sverige som ensamkommande barn? Är det rätt av oss att dränera Afrika på kompetens?
109 unga män på Medelhavet. Snart i Sverige som ensamkommande barn? Är det rätt av oss att dränera Afrika på kompetens?

DW.com

16 thoughts on “Vill skicka tillbaka migranter till Nordafrika

  1. Vad skall VI med dessa vuxna män till???Vad skall de göra här????? Har lilla Sverige skyldigheter till hela världens befolkning? !?!!?!?

  2. Bra!
    Europas militär och polismakter eskorterar dessa miljoner individer 50 km in på Nordafrikas kust samt omedelbart sätter upp en kontrollzon lika djup och det över hela Medelhavskusten samt ner till Kanarieöarna.
    Hela zonen drönarövervakas samt att den mineras där det behövs.
    Zonen ges totalt tillträdesförbud, de som beträder beskjuts med skarp ammunition. Området bevakas av europeisk miltär och inbegriper 6 månaders tjänstgöring för alla under militär utbildning samt repetitionstjänstgöring.

    Dessa folkströmmar har kommit igång och kommer inte att avta. Vår enda möjlighet att klara oss är att göra som ovan.
    Förstå att de folkvandringar forskare kom att förutspå för 20-25 år sedan, de är nu på väg.
    Ska citera en vetenskapsman(läs noga, en man), nu har jag glömt hans namn men det ska jag ta reda på: ”Antingen löser vi detta vidriga problem själva under kontrollerade former eller att problemet löser sig självt under de mest vidriga, fasansfulla och okontrollerade former”

    That’s it. Det finns inget att välja på.

  3. Följ lagen, inga id-handlingar så kommer man inte in i Sverige. Svårare än så är det inte. Enligt svensk lag så är det den inresande som skall styrka sin identitet och inte tvärt om.

  4. Den svenska regeringen vill MENA-länderna illa. De drönerar MENA på läkare, advokater, ingenjörer , astronauter m.fl.

    Det är oerhört fult av Löfven och Reinfeldt att på tvivelaktiga sätt opinionsbilda och uppvigla till denna kompetensstöld.

    • De här unga männen behövs i sina egna länder där det finns arbetsuppgifter lämpliga för dem, ex. spade och hacka…! De behöver hjälpa de kvinnor och barn de lämnat bakom sig och ge dem livets nödtorft.
      Stefan Löven vill ha dem driva omkring i våra städer där ingen arbetsgivare efterfrågar dem med försörjning av Försäkringskassan – hela jordens Socialbyrå!

Kommentera