En flock afrikaner misshandlade boende


INVANDRARVÅLD. Sent i går kväll kom tre Nyköpingsbor hem till Öster där de bor. På väg in på gårdsplanen passerar man i en tunnel genom huset, där befann sig några afrikaner som såg ut att vara från Östafrika, Somalia eller Eritrea. De ombads att flytta på sig eftersom grinden in till gårdsplanen skulle stängas och låsas.

Det tyckte inte afrikanerna om och en flock av deras vänner kom rusande och svenskarna, två kvinnor och en man, fick sig en omgång och blev rejält blåslagna.

Polisen larmades på 112 men de var som så ofta måttligt intresserade och troligen läggs anmälan om misshandel ned idag på grund av att spaningsuppslag saknas.

-Pettersson är glad av att det bara användes slag och sparkar och det klarade sig med blåmärken, det hade kunnat vara värre…

Det värst berikade området I Nyköping heter Brandkärr och till Öster är det 10-15 minuters promenad


34 responses to “En flock afrikaner misshandlade boende

 • Eddie Törnqvist

  Är rent ut sagt jävligt irriterande att det är 99% invandrare som håller med dessa jävla idiot grejer för att dem blir tillrättavisad eller tillsagda att göra nåt som normala människor FATTAR !! Att dessa människor som flytt från det ena o det andra är en sak … MEN dem ska ta me FAN vara tacksamma för att komma hit och följa SVENSKA REGLER OCH LAGAR.
  Och respektera man inte dessa ! Kan man helt enkelt fara åt helvete .och ta första bästa båt hem till deras hemland och fortsätta leva sitt apflocks liv där

  Gilla

 • Vi skiljer rykten från fakta | Petterssons gör skillnad!

  […] Lokalnyheten om misshandeln av tre svenskar, två män och en kvinna, utförd av ett flertal afrikanska invandrare på stadsdelen öster i Nyköping , växte sig tydligen över huvudet på redaktionen. Jag antar att det händer allt som oftast, när man står frågande inför vilka som bränner bilar i Gnesta och hela resten av Sverige, i en artikel om brända bilar i SN idag. Att kasta stenar mot polis, brandkår och ambulanser, samt bränna bilar, är det ju mestadels samma folkblandning som i Mena-länderna och något som även vänsterextremister sysslar med, kan jag upplysa er om. Men dessa behandlas med silkesvantar på, av PK-inskränkta Svenskfientliga landsförrädare. […]

  Gilla

 • Henrik Hagström

  Rena rama Nazistpropagandan. Varför skulle våldet från några mörkhyade personer vara värre än våldet från skinnheds?

  Våldet har defakto gått ner 2015 mot tidigare år.

  Rasister är egentligen en liten cirkel av små rädda människor som skrämmer varandra med rasist och nazist propaganda. De skrämmer varandra mer och mer och inbillar sig att världen har blivit jätte farlig.

  Lite som småbarn som sitter i ring med ficklampor och berättar spökhistorier. Men det skrämmande är att rasisterna/nazisterna inte som barnen vet att det är sagor, utan de tror på sina sagor. Detta medför att någon till slut blir så rädd och förvirrad att de blir extremister och farliga. Då bränner de ner hus eller attackerar folk med utländskt utseende eller andra våldsbrott som skinnheds och nazister hålet på med.

  Vi icke rasister är nog mera rädda för just dessa rasister som blir radikaliserade än vi är för invandrare som kommer hit för trygghet.

  Gilla

  • Kalla mig Joey

   Var du inne på banken under dramat på Norrmalmstorg på 70-talet? Söker du PK – poäng i din karriär?

   Gilla

  • Daniel

   Det är jättefint i körsbärsdalen !du ta med resten av genikåren ni kommer stortrivas ..

   Gilla

  • Dianna

   Du skriver utifrån vad du tycker och ingen fakta. Vänta några år till så får vi se om din text ser ut på samma sätt som den gör nu. Många är tyvärr så hjärntvättade att de inte ser verkligheten inte ens om den står och pissar på en.

   Gilla

 • rannug

  Skäms Måna sahlin skäms!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Vart ska man flytta?

  Gilla

 • Trynbald

  O.t.
  Statsminister Löfven är av den bestämda uppfattningen att Christer Pettersson mördade Palme. Han är ju inte klok som hänger ut en person som är helt frikänd. Vi har för närvarande ingen statsminister vi har en ointelligent pajas som regeringschef.

  Gilla

  • Synonymen

   Jag är av den bestämda uppfattningen att Statsminister Löfven är en idiot.

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Se ”Veckans brott” med polisprofessorn Leif G.W. Persson, han redogör för mordet på ett tydligt sätt, det är en illa skött utredning och denna Lisbeth Palme fick ställa helt orimliga krav, hon såg en film där Christer Pettersson tillsammans med flera andra män visades upp och då pekade hon ut Pettersson efter att polisen sagt att en missbrukare var med i filmen, hela mordutredningen är en skandal.
   Kärringen kunde omöjligen ha sett mördaren, Leif G.W, förklarar varför, anledningen till utpekandet kan ha varit att hon ville slippa detta och göra sig omöjlig som vittne och få ett slut på dramat.

   Gilla

  • Falköga

   Vår allra högsta domare, ovanför HD, är nu statsministern som dömer undersåtarna på hörsägen.

   Gilla

 • jgarn

  Lösningen heter aktiva medborgargarden så lär nog dessa halvapor välja ett annat land.

  Gilla

 • islam denna kvinnohatande religion

  Det är klart att svenska lagar gäller här. Enligt Islam ska man följa landets lagar, alltså är jag skyldig, enligt islam, att följa Sveriges lagar.

  Gilla

 • Kalla mig Joey,

  Har tappat all respekt för makten i Sverige. Staten har brutit samhällskontraktet sedan länge.

  Fy satan för er era små lortiga uslingar som förädar ert folk!

  Återinför riksrätten , tjänstemannansvaret och installera en giljotin i alla ressedensstäder i hela landet.

  Gilla

 • Måste jag tycka om allt och alla?

  muslimer är inte intresserade av att leva med icke-muslimer, de vill helst leva där de känner sig hemma, bland muslimer

  Gilla

 • Synonymen

  Många har nog bilden av att Sverige är ett slags omvänt Italien, där den södra delen av landet försörjer Norrlands inland med Robin Hood-pengar.

  Men det är en missuppfattning. De stora pengarna skickas inte alls norrut, utan till växande kommuner i södra och mellersta Sverige som Malmö, Göteborg, Botkyrka och Örebro.”

  http://unvis.it/www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/darfor-bor-du-vara-orolig-over-ekonomin/

  Gilla

 • ossie

  Dessa Babianer hör hemma i Afrika eller på Skansen ej i ett fritt civiliserat samhälle.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   ALLA ÄR LIKA VÄRDA….men bara de unga män/araber/negrer/muslimer som lyckas ta sig till Sverige och Försäkringskassa….De verkliga flyktingarna i krigets närområde blir kvar, dvs kvinnor och barn….ALLA ÄR LIKA VÄRDA enligt Miljöpartiet men INTE jordens svältande barn och alla barn som inte får gå i skolan….!
   De ljugande unga männen ska få alla Sveriges resurser, varför då ? TRAGISKT, gränsen måste stängas och det sinnessjuka Miljöparti flummet upphöra!!!

   Gilla

 • Måste jag tycka om allt och alla?

  Vi lever i Sverige och här gäller svenska villkor och lagar????????

  Gilla

  • Gamlingen

   Tyvärr så har vi svensk polis och svenskt rättsväsende också. För attt inte tala om en svensk polischef.

   Gilla

 • Måste jag tycka om allt och alla?

  / F.d. Socialen-demokraten, Ricke/

  Hej Ricke hur varmt har du i Thailand?

  ƸӜƷ

  ༺✿༻*༺✿༻*•❤•*༺✿༻*༺✿༻

  Islam hör inte hemma i det västerländska samhället och kulturen, därför blir det motsättningar.
  Fungerar inte att blanda två så vitt skilda kulturer och Sverige ska inte behöva anpassa sig

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Alldeles för varmt och det blir för mycket kröka….Idag runt 30C, skönt att vara ute hela dagarna, bor nära havet, sämre kan man ha det!

   Gilla

 • Lena

  Deras hemländer vill inte ha tillbaka sitt folk, nej det förstår jag de ska ju islamisera vår värld och under tiden så sänder de pengar hem till sina länder, pengar som vi betalar av våra skatter.
  Vi är mer än korkade !
  http://www.barenakedislam.com/2016/02/28/17-countries-refuse-to-take-back-muslim-invaders-who-have-had-their-asylum-applications-rejected-in-germany/
  Gäller alla västländer i europa.

  Gilla

 • Måste jag tycka om allt och alla?

  Islam ÄR EN PEST i Sverige som bara växer och blir farligare p.ga. beröringsskräcken, en dag brister det!

  Dessutom är islam importerat från några av världens mest primitiva försök till stater, föga förvånande är folket lika primitivt.

  När slipper vi se nya moskée byggas på svensk mark?

  islam är privat syssla .

  Så kul att det finns muslimer som lyckats anpassa sig…
  Föga tillfredställande eftersom en så stor del inte gjort det…

  Gilla

 • Nisse

  Från 1 mars så tvingas kommunerna ta emot alla muslimer som har fått uppehållstillstånd. Nu har vi ingen demokrati längre……..

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Kommunpolitikerna böjer sig lydigt framåt och visar röven….! Så går det när partilojalitet och rövslickeri är viktigare än Sveriges framtidsutsikter – de politiskt korrekta bruntungorna styr!

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Det är väl denna avart till arten människa Stefan Löven menar när han skriker om ATT DE FLYR FÖR SINA LIV….!
  87:an måste vakna och inse att detta är beställt annars kommer det bara att fortsätta!
  Lägsta sortens paria värnar våra politiker om mer än Sveriges etniska befolkning!

  Gilla

 • Måste jag tycka om allt och alla?

  CITAT:
  ((((( Jag undrar varför går alla bara runt och hatar och har massa fördomar: som att muslimska kvinnor är förtryckta och muslimska män är kvinnoförtryckande och våldsamma? Har ni någonsin frågat era själva om att ni kan ha fel bild? Kanske är majoriteten inte som ni tror? Tänker ni själva ibland när det handlar om muslimer, eller måste alltid Jimmie Åkesson och media och andra islamhatare tänka åt er? Vet ni vad källkritik är?))))

  Det är omöjligt att gilla en religion som hävdar att en kvinna behöver minst fyra manliga vittnen som bekräftar hennes berättelse om hon blivit våldtagen.

  Islam är en jävla sörja och vill helst inte umgås med människor som inte inser detta.

  Ni hör inte hemma i Sverige.

  Gilla

 • age

  Men vildsvin i tätbebyggt område är väl tillåtet att skjuta?
  Eller hade dom smågrisar att skydda?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: