Barnen riskerar att bli bögar om de äter snabbnudlar


Borgmästaren i Indonesiska staden  Tangerang  hävdade att barn kan bli homosexuella genom att konsumera snabbnudlar och mjölkersättning.

”Att våra indonesiska barn blir hälsosamma, smarta  och konkurrenskraftiga är viktigaste, det är viktigt att  från början ge dem tillräckligt med näring, särskilt amning är viktigt”, sade Arief R Wismansyah under ett seminarium på tisdagen.  Enligt Wismansyah, är  föräldrar idag är så upptagna att de matar sina barn med snabbnudlar och mjölkersättning,  som han påstår har en negativ inverkan på barnets utveckling. Barnen riskerar att bli homosexuella.

Han är dock på intet sätt den enda bögofoben i Indonesien, tidigare i veckan sa försvarsministern att  HBT-rörelsen var farligare än kärnvapenkrig. I januari sade Indonesiens minister för forskning och teknik, att ”HBT studenter” skulle att förbjudas på universiteten.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören antar att HBT betyder Homosexuell , Bög och Transa eller nått liknande.


3 responses to “Barnen riskerar att bli bögar om de äter snabbnudlar

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: