Två funderingar


Här har ni två av mina funderingar serverade.

2000-talets Sverige medför en rad funderingar över verklighetens tillstånd.

Nyligen kunde vi läsa om sudanesen Muhaned som stökat och vägrat återvända till sitt hemland vid inte mindre än fyra tillfällen och detta till en kostnad av 1 miljon svenska kronor. Regeringen vill utvisa 80 000 personer utan asylskäl. 80 000 x 1 000 000 = …en ofantlig summa…

Många länder vägra att ta emot medborgare som utvisas från europeiska länder. Vilket land vägrar att ta emot hederliga och välutbildade medborgare som försökt få asyl i den moderna världen? Detta säger oss att de egna medborgare man vägrar ta emot är ohederliga och lågutbildade personer som försökt få asyl i den moderna världen.

 


9 responses to “Två funderingar

 • Hönsmamman

  Som Trump sa: de skickar inte sina bästa.

  Gilla

 • sanne

  Sätt han i Helikopter ut på Nordsjön släpp av han till fisk mat.

  Gilla

 • BJ

  Det börjar likna allt mer Fidel Castros syn på de s.k. flyende från Kuba under 60-80 talet. Det visade sig senare vara grovt kriminella som fick etablera sig i Miami med flera platser i Florida. Resultatet kan vi numera se. I Miami vågar man inte gå ut på kvällarna p.g.a. gängkriminaliteten där det är övervägande Latinos som står för brottsligheten. Då hyllades de Kubaner som lyckades att ”fly” som hjältar, nu ser man resultatet av dessa hjältar. Samma händer nu i Sverige

  Gilla

 • Elaka gubben

  Javisst.Dom är glada över att ha blivit kvitt packet.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Helt klart, inget land vill väl ha reklamation på exporten. Undrar om avsändarländerna öppnat alla sina fängelser och släppt ut drägget.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Jag tror att du har rätt i dina funderingar.

  Gilla

 • Hönsmamman

  De som är välutbildade inser att deras investering kommer att hjälpa inte bara dem själva utan också det land de lever i. De kan språket och kommer att vara delaktiga i att lyfta sitt land. Varför skulle de fly och göra sig av med sina id-handlingar.

  Det kan inte vara svårt för ekonomer och kriminologer att kartlägga vilken typ av flöde det handlar om som strömmar mellan länderna. Det läcker ut viss statistik kring utbildningsminister. Det finns inte mycket som talar för teorin som regeringen bygger sitt kostsamma experiment på.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: