Muhammedansk styckmästare (imam) från palestian11 responses to “Muhammedansk styckmästare (imam) från palestian

 • Synonymen

  Samma andas barn.

  Gilla

 • Olle G

  Haha, ja det är ett högt tonfall … Såna psyksjuka ledare gör såklart stor skada i sina egna led. De som praktiserar dessa avskyvärda, psyksjuka instruktioner ställer till med död och elände. Förhoppningsvis blir de oskadliggjorda snarast. Talaren har såklart ingen tanke på att han varumärkesstärker Islam, till förtret för de flesta invandrade muslimer, som inte en praktiserar ”sin” religion. Detta är ett problem av identifierande karaktär, som måste överlämnas till den sistnämnda gruppen – ta avstånd eller klassifieras i samma grupp som talaren.
  I (nästan) alla andra områden, utom invandring med bihängda problemställningar, är ambitionen på riksplanet, att sortera problemen på bästa möjliga sätt, för att lösas på dito sätt. Men inte inom multikulti-problematiken.
  Det hjärnsläpp som verkar pågå hos ansvariga på olika nivåer trots att många svenskar och andra fått sätta livet till, pågår fortfarande! Det behövs tydligen fler och smaskigare offer av ”vanliga svenskar”. Lite lätt mörkrädd undrar jag – vad/hur/när? Min slutsats då alltför få gör sin röst hör i verkliga livet är, att svensken i gemen (87) är oerhört bekväm, osolidarisk och ytterst egoistisk. Ytterst egoistiskt bekväm. Han skiter i stort i sina likars öden. Bara det funkar i hans närhet just nu.

  Slutsats: Det måste gå till vägs ände, då det nu är för sent att retirera. Även SD inväntar detta, och är passiva i dagen debatt. Vi som medborgare utan politisk makt är utlämnade. Och utan självkänsla, självförtroende och kunskap om konsekvenserna går det som det går. Skådespelet är förutsett, innehållsbestämt men ändå ”oförutsett”. Det är symptom på psykos och depression!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Folkets demonstration och PEGIDA är bra exempel på ett motstånd mot det som pågår + denna blogg + Avpixlat.
   De som berörs är konflikträdda och rädda om framförallt sina jobb MEN börjar inte folk bli mer aktiva är det ute med Sverige.
   Någon måste ta initiativet från Miljöpartiet och Vänsternazisterna och det måste vara starka individer som kliver fram och ger befolkningen ett ansikte mot massinvandringen. Det är allvar nu, Sveriges framtidsutsikter är NATTSVARTA om Miljöpartiet får driva igenom sin linje med obegränsad asylinvandring.

   Gilla

 • age

  — och sådana där har vi i vårt land också………..
  Vad säger de på sina planeringsmöten på fredagarna?
  Vilka muslimer är muslimer?

  Gilla

 • Nostradamus_i_norr

  En del av de 1500 miljoner som skattebetalarna under 5 år tvingas att skänka till Palestina hamnar antagligen hos dessa ”moderata och icke våldsbejakande krafter” som grönsakskommunisten Isabella Lövin (MP) uttalar sig om i detta pressmedelande från Riksdagis http://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2014/10/sverige-erkanner-palestina-och-okar-bistandet/ Utrikesministern håller med och en majoritet av detta dagis har som bekant erkänt Palestina som en stat – i strid med de internationella kriterier som finns för att kunna betraktas som en sådan.

  Sunt tänkande människor har uppfattningen att nämnda krafter står att finna bland religiösa förkunnare men inom islam är det annorlunda. Imamen Muhammad Salah viftar i stället med en kniv i predikstolen och uppmanar till att döda och använder exemplet där pedofilprofeten Muhammeds stråtrövare överföll judar i Khaybar år 629. David Woods berättar om detta http://www.answeringmuslims.com/2014/07/remember-khaybar.html

  Filmen är en utmärkt sammanfattning av islams förkunnelse, d v s ond bråd död för alla icke-muslimer och i all synnerhet för judar.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Angående videon så uppmanar muslimen7araben i den till uppror och mord, han viftar med en kniv och uppmanar likasinnade att attackera judar i Israel, Jerusalem.
  Förvånande hur tolleranta det judiska folket är, de är civiliserade, Guds utvalda folk, de har sannerligen en hög moral och ett etiskt beteende bortom mitt förnuft, att de tolererar muslimska stollar som denna imam som uppmanar till mord på oskyldiga är inte rätt.
  Denna muslimska stolle bör få möta sina 72 får per omgående med en välplacerad kula mitt i pannan.
  Det skulle INTE vara någon förlust för mänskligheten snarare ett gott bidrag till dess utveckling.
  HEDER ÅT ISRAEL, LEVER ISRAEL!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Den här s.k. imamen skulle man vilja köra upp en glödande järnstång i röven på och vrida om….men vi gör inte så men gärna en välplacerad kula rakt mellan ögonen!
   Sådana här skrikande galningar är det mänsklighetens SKYLDIGHET att utrota med alla medel!!!!!!!

   Liked by 1 person

 • Dimo

  då tycker jag att Gina kan åka till Palestina och sjunga palesninsk national sång för han.

  Gilla

 • Synonymen

  All uppmärksamhet är bra 🙂

  ”Rektorn spred länk från känd rasistsajt ”

  ”Känd” sträck på dig Pettersson!

  http://ekuriren.se/nyheter/strangnas/1.3858310-rektorn-spred-lank-fran-kand-rasistsajt

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   SKRÄMMANDE….Jag som tar del av samhällsinformation från Petterssonsblogg….Såååå enda godkända kanalerna är SVT, Expressen, Aftonbladet, Metro….!
   BRA ATT VETA ATT RIBBAN LIGGER PÅ 40 CM!!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: