Jag är hatad


Jag är hatad av den rumänska zigenarkvinnan som sedan drygt ett år sitter och tigger utanför Willys på Söderkullatorget i Malmö. I den bästa av världar hade det inte alls behövt tiggarkläderatt vara så, jag hade haft mitt och hon hade haft sitt, hemma i Rumänien.

Idag stod hon i skymmningen vid Hindby förskola på Fosievägen, hon stod där vid ungefär 18, 10-tiden och med en barnvagn. Jag såg inte ifall det fannas ett barn i vagnen eller det endast var bråte hon packat fyrhjulingen med. Hon såg mig och gjorde kräkljud då hon skarpt ogillar mig då jag varken går omvägar för att komma in i min butik samt inte heller ger av mina pengar till henne. Vi gillar lika, vi ogillar varandra.

Sverige mitt fosterland, är på många vis ett väldigt sjukt land. Zigenarkvinnan som är medborgare i Rumänien stod precis vid ingången till en förskola, har hon barn där? Om hon har barn där, hur många köande färäldrar har hon gått förbi, och för tusan varför i hellvette har hon dagisplats i Sverige!? Ryktet går även på stan( läs Söderkulla) att hon har fått en trerummare av Malmö stad i det bostadsområde där hon arbetar som tiggerska…….någon som vet ifall det är sant? Får skriva till sociala resursförvaltningen och fråga.

Den politiska eliten är farliga pellejönser, byt ut dina politiker innan de byter ut dig!

 


27 responses to “Jag är hatad

 • dave

  inte en enda av dom som kommit/kommer är flyktingar.

  Gilla

 • kATINKA gLAHD

  Var håller alla kuppsugna militärer hus?Att rädda vårt fosterland i sista minuten innan katastrofen är här,borde vara ett hedersuppdrag så gott som någon!!!Sätt i gång pågar!!!
  Katinka Glahd.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Eva-Marie….Bra text, vi är många som regerar på skiten i Stockholm, exempelvis tiggare i Tunnelbanan, i varje vagn när folk åker till och från jobbet, det flesta tittar bort, tiger och lider. Jag ringde SL och frågade varför de inte kontrollerar tiggarnas biljetter och fick svaret att det är order från högsta ort att de inte får kontrollera deras biljetter.
  Jag tror de flesta gett upp, det farliga är att det öppnar upp för islam på samma sätt som nazismen och Hitler kom till makten genom att många var tysta och vände bort huvudet och av rädsla aldrig sa ifrån….
  DE FLYR FÖR SINA LIV till bidragsparadiset för att parasitera på skattebetalarna, allt går till SKIT, ingenting till Sveriges befolkning, – jag garanterat att detta as både har barnen på förskola och egen lägenhet av socialen….Sverige är parasiternas paradis!

  Gilla

 • 77711n

  Reblogga detta på indenblog och kommenterade:
  Grattis – jag har också en hat-tiggerska – hon hälsar högt och demonstrativt på mig, som gjort som du, bara gått förbi. Funderar på att lägga upp ett foto för att anmäla till polisen för avvisning när 3 månader passerat. Ger åtminstone den effekten att hon försvinner från mina gångstråk, hoppas jag.

  Gilla

 • Hur mångkulturellt bor du?

  Det är ju inte zigenarnas fel, det är ju sånt här samhälle som svenska väljare vill ha, och mer av den varan faktiskt.
  Det kommer ju mer och mer. Långt ifrån över. :))

  Enligt PK-svennes logik skapar detta bara mer jobb ju. Fler bajsplockare i parker som tar hand om den nya adeln och brain drain kollektivet.

  Alla dessa kramslampor som förser dom pengar och nödhjälp kan väl ge dom en rulle med hundbajspåsar samtidigt.

  Gilla

 • Hur mångkulturellt bor du?

  Eva -Marie Nej Du Är Inte Hatad!

  hon är smutsig och luktar get,

  Du Är Vacker & Svensk.

  Sverige är Fruktansvärt,Vi skall inte ta emot fler.

  Vem blir lycklig av detta förutom några miljöpartister som kan känna sig ”goda”?

  Gilla

 • Pansarkommando

  Ser ut som han bär en natotröja. Kom han i stridsvagnen till sin propagandaafton?

  My god! Detta är Stefans rådgivare. Ser inget hopp för detta landet längre.

  Gilla

 • Arnrik Henstad

  Henriks medicinkur behövs uppenbarligen ökas på något. Vanföreställningarna visar sig återigen.

  Gilla

 • Lena

  Ja nu är det snart bara knytnävarna som kan få vissa att förstå !

  Gilla

 • Niklas

  Vad gör Rumänien i EU? Ska de inte leva upp till vissa baskrav vad gäller att inte diskriminera folkgrupper så att de inte ger sig iväg och tigger i resten av Europa? EU är en tandlös och dysfunktionell förening för inbördes beundran som borde ställa krav på den stat som vill stanna kvar i unionen.

  Gilla

  • Mr Q

   Niklas:
   Finns ingen på jorden,som kan få dessa avarter att bli civiliserade. Långt mindre att få dem börja arbeta !I deras ”kultur” är de fostrade till parasiter och tjyvar…Det sistnämnda är en form av hederskultur för dem.

   Gilla

 • JEX

  Ja fy fan ..Dom har blivit mer hotfulla när man går förbi och inte ger något .
  Och så ser man vissa som ger dom div allmosor som kläder och pengar och skriver om deras påhittade snyfthistorier i lokalpressen .Dom skaffar barn fast dom inte har några pengar och blir lämnade och hämtade av en buss
  varje dag av sådana som har anställt eller tvingar dom att tigga. Det syns ju att det är organiserad brottslighet . Man såg hur det började för snart tio år sedan när dom skickade busslaster med dragspelare som skulle dra in pengar till den organiserade rumänska maffian .Men det drog väl inte in tillräckligt med pengar och dom hade väl inte lärt sig att spela tillräckligt bra för oss Svenskar som inte gillar denna dragspels musik så dom bytte koncept till att göra något alla och många kunde lära sig och det var att tigga . Och där är vi idag .

  Gilla

 • Synonymen

  Lyssna på idioten arnstad.

  Han är helt sanslös.

  Gilla

 • hjultomten

  De verkar väldigt envisa. Jag trodde de skulle frysa arslet av sig men så blev det inte.

  Gilla

  • Petter

   Du väntar förgäves, hjärnan är det sista de vill frysa av sig ….

   Gilla

  • Stenbock

   Jo min egen zigenerska vid Lidl,har varit hemma i Rumänien sedan jul.Här om dagen var hon tillbaka snyggt uppiffad,med tonade strings i frisyren.. Som vanligt stannade jag upp,och sade samma ord som jag sagt hundra gånger till henne…”Do te accasa”.
   Denna gång sken hon upp med hela ansiktet,och visade ett färgfoto med delar av sin familj,från sitt hemland. Tala om att jag blev förvånad,hon som brukar fnysa och svära åt mig,visade upp en annan sida ! Något tycks ha hänt under hennes frånvaro.Kanske har hon också fått en lägenhet (eller ett hus),av de styrande i min stad ? Allt för att få henne stanna kvar i Absurdistan. ;(

   Gilla

 • Petter

  Du är hatad av få och älskad av massor Sverigevänner, jag läser ofta dina inlägg och har svårt för att inte instämma i det du skriver. Hon arbetar inte i här, tiggeri är inget arbete det är ett jädrans ofredande var gång att få deras förbannade pappmuggar under näsan. Jag slog undan den flera gånger; och blev hotad med. Men det skiter jag allt jag kan i. Vad säger att hon har en blivande tiggarlärjunge i bidragsvagnen? Kan ju var som det är här i min stad; att dom använder bidragsvagnen som månadsbiljett på Lokaltrafiken????? Lika, olika, etc Fy Fan

  Gilla

 • malmobon

  Vi har liknande på Regementsgatan. Har suttit där i 4 år.
  Idag var det 3 st varav en ung flicka som satt på marken vid ingången till Kronprinsen.
  Kan inte låta bli och tycka synd om dessa, men ger aldrig. Bara förankrar kvinnorna och risk för blåskatarr är överhängande.
  Otroligt vi skall behöva se detta i Sverige idag. Trodde vi hade byggt upp ett välfärdssystem som hjälpte våra egna.
  Är hemländernas ansvar och medel från EU är delat ut, men hamnar i fickorna på styrande.

  Gilla

 • Lena

  Våren och sommaren ligger i startgroparna…vad / vem / vilka ska rädda Sverige ?
  Jag tror att det är försent, så tragiskt !

  Gilla

  • Eva-Marie

   Lena, mitt hjärta blöder

   Gilla

   • Lena

    Eva-Marie :
    Vi har inte skuggan av en chans att stoppa denna galenskap, makten finns bakom dessa och jag tror att de önskar kaos. Ett splittrat samhälle är lättare att manipulera. Starka svenska familjer som var välinformerade, de lurar inte makten lika lätt. Det är vad jag tror och blir helt bedrövad.
    Vi får se men jag bävar !

    Gilla

   • Eva-Marie

    Framtiden ter sig mycket oroande

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: