Grov misshandel på Asylboende

2016-02-23 19:07, Misshandel, grov, ÅngePolisen

Knivskärning – Asylboendet Hjältan, Torpshammar

Inkommet samtal via 112 från personal på boendet om att en person blivit knivskuren. Bl.a skador i armar och bröst. Skall vara vaken. Oklart i övrigt hur läget och stämningen är på adressen. Ambulans, räddningstjänst och 4 polispatruller är på väg mot platsen.

Enligt uppgift skall gärningsmannen inte vara kvar på den direkta platsen. Uppdatering kl. 19.38: Polispatrull på plats har nu gripit en gärnigsman och säkrat en blodig kniv. Insatsen/ ärendet pågår/ fortsätter. En hel del utredningsarbete kvarstår. Uppdatering kl. 20.45: Samtliga resurser från Polisen har nu lämnat platsen. Anmälan, förhör och beslag(3 st. knivar)samt en noggrann brottsplatsundersökning har genomförts.
Brottsoffret har åkt med ambulans till Sundsvalls sjukhus. Polispersonal kommer att möta upp där för förhör med denne. Ärendet drivs f n av jourhavande förundersökningsledare för Länet. Därefter kommer jouråklagare att kontaktas för vidare beslut och åtgärder.

Polisen

3 thoughts on “Grov misshandel på Asylboende

  1. DE FLYR FÖR SINA LIV SKREK STEFAN LÖVEN TILL JIMMY; Spännande sa Fredrik Reinfeldt; Vi kan ta emot 40,000,000 till sa Annie Löf; Berikande kultur sa Mona Sahlin; beställt sa 87:an!

Kommentera